nek oni samo drze jos neko vrijeme GPRS bez naplate i ja cu ih obozavati. Podaci idu, a naplata ne :)
Printable View
nek oni samo drze jos neko vrijeme GPRS bez naplate i ja cu ih obozavati. Podaci idu, a naplata ne :)
Meni tu uspjeva samo po Vukovarskoj :)
Samo da kažem... bio sam u ovoj temi već pisao kako nemam doma u Splitu signala Tele2 e pa sad ga ima i jači je od T-Mobile i Vipnet :thumbup:
meni još nema, zapravo ima, ali jako je slab - gotovo nikakav :) Doduše ako je u Split "došao", tješim se da će brzo i do mene u Kaštela :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jay
Evo dana sam malo isao po gradu (zadru) i primjetio da gotovo svugdje ima signala iznad tri crtice(nokia 3410). ono sto me iznenadilo je da sam na otoku ugljanu naisao na signal i to ne bilo kakav pogledajte dolje:(ispricavam se zbog velike slike)
evo sam sam:)
Od danas tele2 signal i u varaždinu. :thumbup: Znam da je sigurno jedna bazna stanica na varteksovom dimnjaku (kao što sam već napisao), a da li ima još koja ne znam.
Opet strka oko postavljanja baznih stanica, a zanimljivo je da je jedna već postavljena malo dalje, no ta stanarima ne smeta. :spin:
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...41719/index.do
6000 kuna mjesečno dobivaš ako ti postave baznu stanicu na imanje...
Morat ću si podhitno kupiti neku parcelu na nekom brdu :spin:
Kupiš parcelu u blizini t-mobileovih i vipovih baznih stanica i velikodušno se ponudiš teletu da postavi svoju baš na tvoju parcelu i ubireš 6000 kn mjesečno. ;D= Citat =:
Izvorno postao hrc777
TELE2 signal i u Ludbregu. :thumbup:
Tele2 postavio nove bazne stanice u zg-u u vukovarskoj na onu plavu zgradu pokraj fine odmah do vipovih. Vidim da je ova tema malo zaspala pa ako ima netko neke nove info o pokrivenosti nek napiše.
Dobra stara tema:thumbup:
Sve više je područja pokriveno, često putujem, i rijetko mi prebaci na VIP. Znam da su pokriveni otoci, Brač, Hvar i Šolta- dakle polako se prelazi i na manje urbanizirana područja. Dok npr. Još nije pokriven Biograd!
Evo sada nakon više od godinu i od od početka TELE 2 mreže da li može netko procijeniti koliki postotak površine Hrvatske je pokriven signalom???
Oni u Tele2 još nemaju kartu pokrivenosti!!!!
Evo da kažem da je područje Makarske odlično pokriveno i nema nikakve potrebe za prebacivat na Vip. :thumbup:
Vidljivo je poboljsanje i u Puli
Danas sam bio u Bregani i po okolnim puteljcima i selima uz i postoji Tele2 signal outdoor i indoor coverage. Možda ovo nije novost, ali eto...
Tele2 je postavio bazne stanice na jednu od stambenih zgrada iza FER-a (odmah do t-mobileovih, mislim da su njihove). Ne znam kad su ih postavili, ni da li su u pogonu.
Ja sam zadnja 2 do 3 mjeseca proputovala skoro cijelu hrvatsku i BiH i nigdje nisam imala problema sa signalom, znaci da su dobro poradili na infrastrukturi!:spin:
Imaju jako puno i svojih repetitora tj. u svim gradovima i vecim mjestima. Pogledaj malo gdje ti pise samo tele2 tu je njihova infrastruktura a gdje pise vip i tele2 zajedno tu je jos uvjek nacionalni roming a vjeruj mi ima jaako puno njihovih repetitora jer sam radila sa sve tri mreze pa znam.:spin:
manje gluposti a vise cinjenica i istine....
evo mi bi svi voljeli pogledati tu kartu pokrivenosti Mućki2 tako da se uvjerimo u te tvoje''trdnje'' o ''jako puno repetitora''...
samo za cinjencu od naplatnih kucica u zg do ulaska u zadar nema Mućki2...samo vip...pa opet od izlaza iz zadra do ulaska u šibenik opet nema signala....i tako dalje...u skoro cijela hrvatska je bez signala Mućki2,sve je roaming....samo veci gradovi imaju signal....
E jos nesto! svi sto pljuvate po tele2 to je vase pravo , ali nemojte pravdat vipovce jerkad su oni startali s radom trebalo im je skoro 2 godine da pocnu radit kako treba zato ne budite tako bezobrazni i dajte teleto priliku, a ako se vama ne svidja nitko vas ne tjera da se prebacite!:spin:
Nije repetitor nego bazna stanica ili skraćeno BTS.
Telac ima dodatni problem s pokrivanjem jer mu mreža radi na 1800 MHz, a tu je signal duplo slabiji (duplo kraći domet) nego onaj na 900 MHz, kojek koriste VIP i T-debil.