jel to kod vas zavrseno prvenstvo?Ko je svetski prvak?Kod nas se jos igra!!!:rotfl:
Nije valjda da ste se skenjali sto ste ispali,pa ne pratite vise?
Printable View
jel to kod vas zavrseno prvenstvo?Ko je svetski prvak?Kod nas se jos igra!!!:rotfl:
Nije valjda da ste se skenjali sto ste ispali,pa ne pratite vise?
moji favoriti su engleska i italija
ova jucerasnja utakmica izmedu portugala i nizozemske :klap: heheheh cudna...(sam vam rekla da se puno zutih dijeli) :thumbup:
Ja se samo nadam da će Njemačka i Engleska prije svih ispasti- što prije!!!
Dok su Nijemci pokazali veliku volju, trku, Englezi su čisti otpad od repke, i žalosno je da oni doguraju daleko (nikog nisu nadigrali, već pobjeđuju ko zadnji guzičari - hint: gol Croucha).
Naprijed Portugal, Argentina, Španjolska!:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ja bih voleo finale Nemacka-Portugal!!!
i s kim konacno ides na tekmu ?= Citat =:
Izvorno postao damgol
pa s tobom sigurno ne;);D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
pozdrav iz zamalo kaiserslauterna:rolleyes:
u polufinale idu:
njemačka
italija
engleska
brazil
Molim nekog tko prati SP i piše statistike da mi da imena igrača koji su dali gol i u kojoj minuti za sljedeće utakmice:
Švicarska - Ukrajina 0:0 (0:3)
- trebaju mi sva imena koji su izvodili penale i pored imena po mogućnosti križić ili kružic zavisno jeli pogodio ili ne ;)
Italija - Ukrajina 3:0
- Prvi je dao Zambrotta u 6' a trebaju mi ostala dvojica (mislim da je jedan dao oba al nisam siguran)
Engleska - Portugal 0:0 (1:3)
- isto kao i za prvu utakmicu, svi izvođači i realizacija s križić/kružić
Nadam se da netko prati na ovaj način SP jer inače mi sav ovaj trud ode niz vodu... Tnx!
Ima smisla ovo,a? :spin:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Jel ima negdje scena Zidanovih driblinga sa za zadnje tekme (vs. Brazila)?
evo, sad nakon kaj je brazil ispal, moj favorit je portugal. makar njemci igraju dobro, ali njih bas ne volim, pa bi mi draze bilo da portugalci odnesu prvenstvo.
naprijed portugal
za italiju u 59 i 69 luca toni
portugal-engleska
LAMPARD Frank 8 Saved 0:1 SIMAO SABROSA 11 Goal 0:1
HARGREAVES Owen 16 Goal 1:1 HUGO VIANA 10 Post 0:1
GERRARD Steven 4 Saved 1:1 PETIT 8 Missed 1:1
CARRAGHER Jamie 15 Saved 1:2 HELDER POSTIGA 23 Goal 1:2
CRISTIANO RONALDO 17 Goal 1:3
svicarska-ukrajina
STRELLER Marco 11 Saved 0:0 SHEVCHENKO Andriy 7 Saved 0:0
BARNETTA Tranquillo 16 Crossbar 0:1 MILEVSKIY Artem 15 Goal 0:1
CABANAS Ricardo 7 Saved 0:2 REBROV Serhiy 11 Goal 0:2
GUSEV Oleg 9 Goal 0:3
moni se sve više čini da pobjednik bude ili francuska ili njemačka... iak bi više volil da pobjede francuzi ne volim švabe jer imam s njemačkoga jedva 2 ;D
duje tnx :thumbup:
..ma joj ..nijedna momcad nije ono da bi rekla je ovi su mi bas dobri nek pobijede...ma treba imat i srece...tak da bi rekla portugal,al znam da svabe su favoriti ipak su doma..ma navijacu za azure pa kak bude!!:spin:
portugalci :beer:
portugal,sve otkad je ispala hrvatska........ajmo portugal
:beer: :headbang: :jump: :love: :headbang: TALIJANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIII :love:
:wave: dojčland dojčland auf viderzen,auf viderzen!!! :wave:
:)forza Italia!!:thumbup:
a sutra Portugal!!!:thumbup:
Također portugal. Jako mi je drago što su Francuzi obranili čast i isprali ljagu sa prošlog svjetskog prvenstva kad nisu prošli skupinu... No, ajmo Portugal:chef: :chef:
Ja sam fulao prvog finalistu,ali cu pamtiti ovo prvenstvo,jer sam dobio klimu na nagradnoj igri (da je Srna dao gol iz penala,dobio bih komp. :envy: ),a ako Klose ostane prvi strelac,bice i kesa sa kladionice.... eto,kao sto rekoh,jedno od drazih prvenstava :rotfl:
Eto šteta za penal jer po meni Portugal je bio bolji, a samnom se slažu i statistike :-/
ma bezveze
:rotfl:
da...bas sam bila razocarana nakon sinocnje utakmice...portugal bolji i sve...a poklonjen penal :) hehehe a i sudac je sve sudio francuskoj...joj kako sam bila ljuta,skoro je daljinski odletio u TV :)