Hej, Pila!
Zanima me kako si uspio default katrticu postaviti na transflash (ako ti je stvarno uspjelo). To bi mi bilo korisno
jer bas i ne drzim stvari u memoriji od telefona.
Thanks!
Hej, Pila!
Zanima me kako si uspio default katrticu postaviti na transflash (ako ti je stvarno uspjelo). To bi mi bilo korisno
jer bas i ne drzim stvari u memoriji od telefona.
Thanks!
Kad si već napisao sa si riješio problem, mogao si napisati i kako si ga riješio da pomogneš nekome drugome tko naleti na isti problem.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Glede ovog gore FW, čini i se da je to za L7, nebrandani fw po kojemu je netko nepto mrdao i frizirao ga. Neki L7 FW ne žele raditi na v360v.
Ne znam je li netko u međuvremenu pronašao kako popraviti one dvije tipke koje se promijene kad staviš ne-Vodafone FW. Meni je to i garancija dovoljno da mi ne pada na pamet :) flashati krivi FW gore.
Probao sam napraviti kombianciju za novi flash (AB) ali nije uspjela, a sada se nemam vremena igrati s time. Neki su navodno napravili backup tako što su ga ubacili u tvornički flash, ali mi se čini da to funkcionira samo za isti verziju softvera. Ova AB ima drastičnih promjena u sebi i prilično sam siguran da neće odgovarati stari fleks u nju.= Citat =:
Izvorno postao dida43
Pokušavao sam prilagoditi i Vodafone i nebrandani AB firmware, ali nije htjelo :(
To je stara fora, obriši a/mobile/system/secure_pds_init (tako je bilo na Tripletsima)= Citat =:
Izvorno postao dida43
Mogu li nekako naši mobovi čitat .sis aplikacije
Nikako. .sis aplikacije su samo za Symbian smartphone-ove,a ne za motorole.
............................
= Citat =:
Izvorno postao zrino
care svka ti cast,al ja to nista ne kuzim.ako mozes malo bolje objasniti za nas nove u tome.jel zato treba nesto posebno???spajam mob preko usb:rolleyes: :rolleyes:
Može mala pomoc, imam skin koji ima 9 ikona u meniju, kako ga promijeniti da ima 12 ikona? pokusavao sam sa skinnerom ali bez uspjeha, skin je inace Skynet sa Motomodders.net
P.S. sve sta pise na ovom forumu o modanju radi cak i na mom v360, flashan je dok jos nisam bio upucen u tajne moddanja
kao posljedica naravno izgubile su mi se funkcije tipaka iznad crvene i zelene te bocnih tipki, te mogucnost mijenjanja funkcije lijeve bocne tipke, dali bi se to rijesilo mozda stavljanjem svih seemova od v360v (flexanjem) posto jos nitko nije otkrio koji seem napravi to sranje???
Novi FW i flex
Flex number:
GITMALT000SA0BD - 2.0.1.2.2.1.0.0.2.0.1.5.0.0.0.1.4.1.0.0
Language Package ID:
0030
Release label:
@(#)R4513_G_08.B7.58R
nisam siguran je li se može popraviti stavljanjem novih seemova, al ak hočeš koji seem sam reci koji ti treba i poslat ću ti na mail.
Ovako ljudi sredio sam mob!!!!!
Stavio origigi skin, maknuo nepotrebne stvari, otkljucao desnu tipku.
I maknuo kratice! Izbrisao sam file DL_DB_INET_RECORDS koji se nalazi u "a/" tako da ta metoda ipak radi za sada na 2 moba, dugo nisam pratio temu pa neznam jel jos nekome to uspilo. Idem sada staviti diktafon i iTunes pa se javim. Pozz! btw imam 7,5 mb na mobu od 8 total, ima dosta stvari koje sam maknuo jer nisu niecmu sluzile (wvim ikone).
Zanima me cemu sluze ona wvim sr*nja ???
i ja sam sve to napravio ko i ti sam nisam maknuo kratice. ak ti nije problem daj mi reci stranicu s koje si skinuo diktafon i iTunes.
iTunes se pokazao da ima problema tak da sam ga maknuo sa moba. A sta se tice diktafona sve sljaka ima fora GUI.
Neda mi se traziti po netu pa sam uploadao na web prostor.
iTunes
Dictaphone
Treba ti "mototunes" da se mozes igrati sa iTunes-ima, ja sam imao ovaj.
Buduci da ti je sada sve na 1 mjestu i neda ti se traziti kako to ide evo postupka.
1. Instaliraj Moto MidMan-a
2. Pokreni ga i ukopcaj mob u usb (tj usb u mob jer je nepotrebno se saginjati do usb-a LOL)
3. Bit ce na ruskom pa odes na treći tab od desnog na lijevo i tam ces vidit da pise nesto russian i ti stavis na eng.
4. Instaliraj gore iTunes preko jad-a (Install/JAD File...)
5. Kada se instalira kliknes 2 put i maknes ovo CORElet i ako je oznaceno Signed.
6. Restartas mob prek programa
7. Pokrenes opet MidMan-a i vratis na corelet i opet restartas mob :D.
Drugi dio:
1. Instaliras MotoTunes stavis konekciju na mobitelu na USB, tj. maknes sa Data/Fax.
2. U programu umjesto da ocitava floppy stavi USB device (mobitel mora biti ukljucen u pc)
3. Otklopi telefon, uploadaj mjuzu ili nes napravi i ako ti se pojavi na mobu nes di pise da ga ne iskljucujes znaci da je uspilo, pisati ce ti u log-u od proga kada je zavrsio, ti sam iskopcaj usb iz moba i trebao bi krenuti iTunes, meni je crko pa mi vise nije radio. I nisam ga mogao pokretati prek ikone, nije mi se dalo proucavati.
Prepisano sa http://www.howardforums.com/showthread.php?t=860695 :thumbup:
Jel neko skuzio kaj je WVIM ???
e puno hvala. diktafon sam instaliro i radi bez pol beda, sa iTunesom mi se neda zafrkavat prek tjedna, to ču prek vikenda.
= Citat =:
Izvorno postao Pila
Sorry Pila ali nesmijem ti reći kako sam riješio problem jer me je previše sram zbog toga i vjerovatno bih bio degradiran iz ove zajednice:thumbdown :sheriff: :thumbdown :sheriff: :thumbdown :sheriff: zbog tog postupka.
Vezano uz autoupdate vremena...
Izgleda da je ta usluga dostupna samo na nekim odasiljacima. Prije nekih 2 jedna sam, po uputama iz ovog threada, iskonfigurirao svoj V360v da koristi mrezni autoupdate vremena no ni nakon brojnih resetova i tjedan dana cekanja stvar nije proradila. Inace, nalazim se u Zagrebu i to relativno blizu centra.
Zato sam jucer, 500 metara dalje uspjesno ukljucio autoupdate. :)
meni neće dictaphone= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
instalirao sam ga na mobile/kjava na karticu
stisnem record on snima ali kad stisnem stop ondijwe gdje je pisalo stop pojavi se recode (opet) probo sam izać ali ništa ne spremi u zvukove(/a/mobile/audio/)
ja nisam uspio , a postupio sam kao sto si reko= Citat =:
Izvorno postao Inovator
spojio v360v na komp
u /c/mobile/napravio folder skin jer ga nemam (kod mene je /g/mobile/)
u /g/mobile/skin napravio Moto 4
refresh
iskopirao u Moto 4 sve fileove iz istoimenog zipa
isključio i uključio mob
Nikad cuo za taj /g/mobile/skin,ali ako ti se tu nalazi skin folder onda tu i ubacuj skin...= Citat =:
Izvorno postao tino1
Ako ima koja dobra dusa zamolio bih da mi skine cijeli flex sa svog v360v i maila ljfb@net.hr, najjednostavnije vam je sa p2ktools,
stara verzija: seem editor>read eeprom
nova verzija: flex>save to flex file
ako se pitate zasto evo:
flashao sam mob i da bih vratio funkcije tipki iznad zelene i crvene, te bocnih tipki treba mi cijeli flex posto nije otkriveno koji seem to kontrolira
Kako si dobio /g/mobile/ kad postoje /a/, /b/ i /c/. Jedino ak si spojio sa kompom pa u win.exploreru našao telefon pod Removable device g: i to ti ne valja.
Skini (ako nemaš ) P2k Commander 3.2.9. pa u opcijama stavi na c/ a dalje nastavi po uputama.
PozdraF
ja stavim na a, ali opet mi bude na g[IMG]C:iu[/IMG]= Citat =:
Izvorno postao Doc77
[IMG]F:/iu[/IMG]= Citat =:
Izvorno postao Doc77
111111111111111
Može mi neko reć kak se radi u p2k tools
isto kao i u svakom P2K programu. dobro ga instaliraj, da ti program lijepo prepozna mobitel i onda će sve ići. jednostavno!
Može mi tko reč kako da dekodiram v360v da mi radi na simpi? Ili mi da na kojoj strani ove teme to piše!... Ili da ju flasham u v360...
ispričavam se,jer pretostavljam da je ovo već 100put da ovo ovdje netko pita.hvala
:chef: