Gledam sad na stranici njihovoj i imaju Samsung X200.Jel valja to?(nije skup)
Printable View
Gledam sad na stranici njihovoj i imaju Samsung X200.Jel valja to?(nije skup)
Jeftin je prvenstveno zato što nema vanjski display.
Ne da smiju, nego moraju jer drugi izbor nemaju. I ne sa osjetnim, već s priličnim.= Citat =:
Izvorno postao Router
= Citat =:
Izvorno postao Robi555
Mobitel ima lijepi dizajn,samo je steta sto nema kameru.
Meni se cinilo da osjetno vise naglasava nego prilicno :) uglavnom , bitno je da se skuzila poanta .
Ima u Zg u Dubravi jedna trgovina sa tele2 , bio sam maloprije i gotovo da imaju sve iz ponude , cak i k300 jos ima
ma vrlo uskoro ce biti u ponudi i neki skuplji model.:thumbup:
Pa bas i ne vjerujem..mozda bude boljih telefona kada bude VPN i kada se budu malo vise potrudili oko poslovnih korisnika
Što znači skuplji model? N6170 nije baš jeftin kad novi košta oko 2000 kn.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Evo ga, dosao je i na stranice z520.
Kako provjeriti dal je kodiran?
= Citat =:
Izvorno postao refugee
Mislim da su ti svi mobiteli kodirani, pa tako i z520.
Najbolje je otići kod nekog tele2 partnera i provjeriti. Samo nazovi prvo jer ih jučer još uvijek nisu dobili.
Nisu svi kodirani. Ima već tema o N6170 u Tele2 ponudi koje nisu kodirane, kao ni moja.
Niti jedna nije kodirana ili samo neke? Naime ja sam prije malo više od godine dana kupio SE F500i u vip.me paketu i sa vadofane softverom ali mobitel nije bio kodiran;D , odnosno 098 je išao bez problema u njega!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Neke jesu, ali čitam da dobar dio njih nije. Znači, kak ti se potrefi.
istina ja sam cijelo ljeto kodirao mobitele u jednoj firmi i znalo se dogoditi da "slučajno" kojega preskočim, pogotovo kad imaš 5-6 tisuća komada kodirat.
Jel znaš točno kojeg nisi? ;D
ni vs3 kupljen u tele2 nije zakljucan.
Onaj navigacijski krug lijevo ** lijevo ( <-**<- ) i prikazat će ti jel zaključan ili ne.= Citat =:
Izvorno postao refugee
nama otkodiravacima je bolje da je teefono kodiran :) iako u zadnje vrijeem. pogotovo primjecujem sad oko bozica kad se telefoni puno vise kupuju i sve, dosta telefona NIJE kodirano..vjerojatno operateri narucuju velike kolicine teelfona, pa ih oni koji kodiranu ne stignu sve odraditi pa ih isporucuju posto poto..
vazno im je da prodaju,a ne da zakljucaju.
Evo, ja danas htio kupiti z520, ali su navodno svi kodirani.
Steta, jer ga sad nisam kupio.
Ne zarađuju oni na prodaji mobitela, već prvenstveno na novcima zarađenim od poziva, poruka i uskoro ostalih usluga.= Citat =:
Izvorno postao zmija
a bogami, zarađuju i na mobitelima, vjeruj mi....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Znaš da sam mislio na usporedbu zarade od uređaja i od usluga koje pružaju.
ma njima je bitno da ti ostanes na njihovoj mrezi,..od tud i cijela prica kodiranja telefona.
ali i oni su svjesni da ja otljucam telefon za 50-ak kunica!