ovaj vikend sam u zagrebu pa... bilo bi dobro neko okupljanje nabacit...
ja bi u rebelj na ćevape :spin:
Printable View
ovaj vikend sam u zagrebu pa... bilo bi dobro neko okupljanje nabacit...
ja bi u rebelj na ćevape :spin:
nema ćevapa u Rubelju :) oni imaju mesne pločice, kako god se to zvalo, ali ćevapi nisu :)= Citat =:
Izvorno postao Compov
možemo kod Srbina ili u Čingač, tamo su pravi :thumbup:
daaaaaa :licklips: jel taj srbin tam kod stadiona?negdje u maksimiru? rekao mi je tata da je tamo janjetina odlicna:thumbup: :licklips:
ak je to to
počelo je kompliciranje.... nemoramo jest ćevape možemo samo pit :D ja neznam di je čingač ili srbin lol
nema veze ,znamo mi :thumbup:
Ma ajde, samo da se nađemo...jelo je sasvim sporedna stvar :) Ako treba, jest ćemo šiš-kebab :)
"stari kotač" tamo u prečkom :thumbup: kad se ide ;) ?
a je sad,klet markuš u gracanima? akd se krece? :D
Dva Potoka? Joooj, ja bih trebao ne bit dežuran ovaj vikend... bar se nadam :dunno:
Pratim ja ovaj thread, jednom ću i ja navratit već, vidjet ćete...
Tamo su odlicni cevapi:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao malena01
Jel Znate Vi Za Nesto Drugo ..osim Za Chevape? Ha?:-/
ima recimo i finih bureka s mesom :thumbup:
:licklips:
Znam ja za ribice, rakove, školjkice i ine plodove mora :licklips:= Citat =:
Izvorno postao jana
Znam, također, i za kulen, kulenovu seku, za kobase, češnjovke, špek, luk, sir & vrhnje, te za ine suhomesnate (po mogućnosti i dimljene) proizvode naših vrlih Slavonaca.
Znam i za fileke (čak i za tripice) s gemištom, za bažul s podmornicom (grah s kobasom), za puricu z mlincima, pileća krilca i svinjska rebrica na žaru.
Znam također i za Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Brie, Camembert, Ementaler, Asiago (giovane, mediano, staggionato), Pecorino Romano, te za još neke :licklips: kravlje, ovčje i kozje proizvode.
A znam i za Schwarzwald tortu, za Sacher-tortu, samoborske kremšnite, princes-krafne, cannelone, i slične proizvode vrlih nam slastičara.
kak ti se da toliko naprezati u ranu zoru.... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
UUUUUUUUUUUUU it trnz mi on;D
Hmmm... kao da nekome draga nije dala doručak jutros pa je morao gladan na posao... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A jok... jest mogu uvijek, pogotovo ako su oblizeki :)
Osim toga, poznata je stvar da muški sve bolej rade od žena, pa tako i kuhaju bolje (sad čekam da mi doleti avion kroz prozor, ravno u čelo).
Nego, ovo "okupljanje forumaša" se opet odmetnulo. Bit će po nosu (i mom također, da ne bi bilo). Nekak nam ne ide to okupljanje, a? Dogovaramo se i dogovaramo, ko gladni srat, pa nikad ništa :-/
http://img291.imageshack.us/img291/4...hecloudmw4.jpg
pazi celoooooooooooooooooo;D
jel to taj airplane seks o kojem tolko čujem? :jehon: :)= Citat =:
Izvorno postao jana
pazi...vish onaj mali prozorcic prema repu..zadnj....?
e to je WC :P;D
Ekipa, sutra navecer u 20:30 na nekom finom mjestu gdje se mozemo "plavo fino najest i popit chashicu" (k'o sto kaze moj djed), sto ostavljam vama na izbor. Ja se sljedece jutro dizem rano pa nemojte ovo pomicat kasnije...
I ocemo nabacit koji sastanak sljedecu subotu?
Mislis ovu subotu? Ja ne mogu, zauzet sam :)
Ne, ne sutra, sljedecu subotu, iliti 11.11...= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Da i tu sam subotu zauzet...Interliber
Pa dobro, sta bas nitko ne zeli na sastanak u subotu? :( Bar na cugu-dvije...
ja idem van:-/
Kad? Pa mozemo se mi nac prije, oko 7-8 pa poslije podes van...= Citat =:
Izvorno postao mala
ako se skupi jos njih mogu doci malo na zagrijavanje :notooth:
E pa too :D Ajde ljudi, zabrinut cu se za sebe, kad ja nisam mogla stalno neki sastanci, sad kad mogu niko nece :evil:= Citat =:
Izvorno postao mala
A cuj, ja ne mogu ni pod must, ali te mogu pozvati na neki drugi sastanak.
A mozes sa mnom i na Interliber...
Ja ću doći, pa svi vi koji ste ljuti na mene sada znate kada me možete doći namlatiti hehe ;D
Šala.
Ledeni ti? Dolaziš?
Ne znam više ništa stari.Trebo sam danas ići na Info sa Šljakom,i trebali smo ići neš popit,on dobio gripu,ja kasno stigo iz Poreča.Trebo bi u Petak ići u Munchen.....POLUDIT ću više.Ak niš bar sam danas potpisao dobar ugovor tako da sam bar radi toga sretan:-)= Citat =:
Izvorno postao observer
P.S. Kome si se to zamjerio da bi te išao mlatit?Možda Peky?;DE tu ti ja ne mogu pomoć,nažalost:spin:
LOL, pa nije ni čudo zašto Peky tol'ko priželjkuje sastanak. Ako će biti duel između Peky i Observera, možda čak i ja otkažem svoje planove pa dođem :)
Ne znam ja ništa;D;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ajmo moderatori izbrisati ovo :comp: :closed:
E pa Peky, ako si voljna mlatiti forumaše, mogla bi mi biti od koristi na sastanku nekih drugih forumaša...;D
O čemu vi to?
Ja se zahebavam, tko vam je što rekao.
kakva tuča :throw:
hehe
Ne znamo mi reci ti nama:spin:= Citat =:
Izvorno postao observer
Nesmijem više izvan teme da i mene netko ne bi TUKAO
Wow, koja me reputacija prati, nije ni cudo kaj svi imaju neke dogovore bas u subotu...;D
Ček, ček... kakav sastanak? Gjde? Kada? kako? S kim?
možda bi i mogo doć jer sumnjam da ću ovaj vikend van ić... pa bi onda nekakva kafa dobro došla, još bolje ako bi upozno neke forumaše... ;D
U subotu, oko 7-8, di ocete, po mogucnosti negdje blizu ljubljanske da mi bud nije daleko, tipa bivsi medvedgrad...al nije bed i ak nije blizu...= Citat =:
Izvorno postao Ico
Interesting, interesting...
Mogli bi se našto dogovoriti... :spin:
kad ides da se "sretnemo" ? :)= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
A ti ne bi dosla na sastanak?= Citat =:
Izvorno postao malena01
Sad te se svi boje,;Dosim mene a ja još ne znam hoču li bit slobodan:turn:= Citat =:
Izvorno postao Peky
E too, znaci tebe cu moc na prepad strgat ;D ak ces moc doc...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
I ja se ne boji...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Ako neću imati nikakvih obaveza u to vrijeme, doći ću... :spin: kaunt me in fitfti prsent! ;D :spin:
Nemoj ti meni fifti, aj vont hundred :D= Citat =:
Izvorno postao Ico
Kaj onda ekipa, vidimo se sutra u pol 8 kod Zlatnog mede?
Ček, ček... kaj nije bio dogovor za subotu? :jehon:
Sutra je petak...
Ako je u Petak, onda ništa... otpadam jer već imam nekakv dogovor za Petak... ako ju u Subotu u pola 8, onda može... :spin:
Ups, pardon, subota, da, malo su mi se pomutili dani od nespavanja :D= Citat =:
Izvorno postao Ico
Zaheb, ja idem u subotu na martinje u Samobor, tak da nemrem...da je sutra, još bi mogao, al subota mi ne paše :cry: :cry: :cry:
Kaj sad kad ja idem u Zagreb, svi idete u Smobor...:evil:= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Bum ti dal van handred prsent sutra navečer... :spin:= Citat =:
Izvorno postao Peky
Nadam se da će se skupiti još ekipe... :-/ :rolleyes: :spin:
@malena: imam negdje do 12 obaveze na faksu, pa vjerojatno poslije toga...
@Peky: pa ako svi idu u Samobor onda organizirajte nesto tamo...
Pa meni pase, samo ak se da svima drugima ic u Samobor...= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Da fakat...zakaj se nebi našli u Samoboru u subotu...znam da je i Iceku tam bliže, pošto čovjek živi u Lučkom, pa nek se skupi ljudi, netko nek vozi, podijelite pare za bengu il kaj već i odemo tamo na neku pivu ili gembač (pošto je martinje ;D )
Ja ako mogu ić, onda mi je tako svejdno di...
Ali kažem, znat ću sutra navečer dal mogu u subotu ili ne...
Meni ni Samobor nije daleko (malo je dalje od centra Zagreba, al nema veze)... ;D
Pa kaj nisi ti negdje na pola puta, čak sam mislio i da ti je Samobor možda malo bliže...tak ti je svejedno, mečka je dizel pa ne ždere valjda puno goriva ;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico
A i manje trosi po Samoboru, nego po Zagrebu :D Samo, ak dodete tu, nemojte mene pitat kam idemo :D= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Hebiga ja onda ne idem, nije mi auto ovdje.
Uživajte :thumbup:
See ya...some other time...
A meni vise pase Zg., jel idem van poslije, a i u Samoboru stvarno nema dobrog birca...:-/
Ja nažalost idem u petak za švabiju i vračam se tek u subotu popodne,ako neču bit previše umoran možda navratim usput.= Citat =:
Izvorno postao Peky
P.S. Peky ak se ne dogovorite možeš meni pravit društvo dva dana;D;D....
Hehe, nemrem, idem van ionak...= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Šta onda na kraju?! :jehon:
Znači, Subota, pola 8, ispred bivše pivnice medvdgrad, tamo na križanju Vukovarske i Savske ili?? :rolleyes: :spin:
Hahaha, bit će vam to opako okupljanje... ;D :evil:
Tak je :D...= Citat =:
Izvorno postao Ico
Nije bitna kvantiteta, nego kvaliteta ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nista, da ponovim jos jednom, danas u bivsem Medvedgradu (krizanje Savske i Vukovrske) u 19:30, pa se vidimo :D
mozda dodem malo.prije no odem van:thumbup:
Nemoj mozda, ajde dodi, za ozbac...pa se vidimo :D= Citat =:
Izvorno postao mala
ajd dobro.ko na kraju sve dode?? al me tesko nagovorit:) :)
Pa za sad Ico, Oserver, ti i mozda malena dode na pola sata...al nadam se da ce se jos netko predomislit, ili bar doc kasnije ko ne moze odma :D
Evo da se i ja javim...
Dal bi se to ikako moglo pomaknuti nekih bar 15ak minuta ranije, jer ja u 8:45 imam drugi sastanak... Hebig, obećo sinoć, a na ovo pomalo zaboravio...
Ja cu doc ziher, ako nista, eto od 19:30 do 20:30...:spin:
Daj nek se javi još tko će doć... :spin:
ja necu moci doci,nesto iskrsnulo:-/
I kaj je na kraju bilo od sastanka? ;D
Bila Peky, Observer i ja... AL sam ja bio dosta kratko, a Peky je kasnila, dok je Observer došao na vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Poili su njih dvoje pivu (bar dok sam ja bio tamo, kasnije neznam), a ja čaj... ;D
Ništa posebno... "piće" sa forumašima... :spin: ;D
A di ste bili na kraju?
Tamo di smo se i dogovorili.
Bio je i zerobravo tamo, navratio u nekoliko navrata, ali je većinom bio za drugim stolom sa svojim kolegama.
miting neki sutra, preksutra popodne ,navecer? :)
= Citat =:
Izvorno postao malena01
Ajde :D ...
hm... zanimljvo... :rolleyes:
Pa šta bi se desilo to da na jednom "okupljanju" se pojave 2 ženske osobe... :rolleyes:
A gdje? Ja bi mogo oko 20:45 ako je u centru ili u 20:25 ako je negdje oko jaruna
Ajd mogu i ja... :)
= Citat =:
Izvorno postao Ico
Ma meni je svejedno, samo da nije ujutro, kad imam predavanje...joj i mjesto, da nije daleko od busa :-/
Samo od kojeg busa? ;D
Što se mene tiče može i negdje na Remizi, tamo na okretištu tramvaja negdje... tamo ti taman vozi bus iz Samobora (ako se nevaram)...
Ili negdje na trešnjevci, cibona??
dajte neki prijedlog
= Citat =:
Izvorno postao Ico
Ovako, imam bus na Crnomercu, na Autobusnom i Remizi, s tim da moze i bilo gdje blizu Ljubljanske, SAvske i to, samo da nije negdje u gradu predaleko da mi treba pola sam do busa...mislim, nije problem ni ako je, al ak bas ne mora bit, bilo bi lijepo. A prijedlog ne znam, stvarno...
i bude li bilo što od toga svega danas???
Ako bude, lijepo bih zamolio nekoga ko bi danas došo da me obavjesti dal će biti šta od svega toga, ako da, kada, gdje, kako, zašto... ;D jer nema baš neku mogućnost pristupa internetu za vrijeme predavanja...
Ajde ljudi, dajte neki prijedlog... i kaj niko više ne bi išao?
ja bi :))) na kratko malo
ja sam bacila iskricu na vama je da se dogovorite pa mi javite ali ako ide i gospon doktor onda ljudi moji dogovorite nesto, tog covjeka jos nisam upoznala :thumbup:
Ovaj, ak se u 8 nalazimo, ja moram krenut za sat vremena, pa bi bilo dobro da neko bubne vise neko mjesto, inace necu stic doc :(
evo i ja bi došao ,,, ako mislite većeras= Citat =:
Izvorno postao Peky
Nis ljudi, onda na trgu kod sata u 20:45 , pa cemo se tamo dogovarat...bilo bi lijepo da se svi pojavite koji ste rekli, da ne bi ja isla iz Samobora i zvisila tamo...
Nis od toga, malena ne moze doc, budemo se neki drugi dan nasli kad ce vise ljudi bit raspolozeno...
....eh, di su oni naši pravi sastanci tek sad vidim kolko nam je bilo dobro.........žalim vas,... i sad bum od tuge jednu pivu zdrmal
Svaka čast majstore, ovo kaj se u zadnje vrijeme tu odigravalo, neki kvazi-sastanci su jad i bijeda naspram naših nekad... :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
Nego, bumo se valjda opet organizirali, dobra stara ekipa, pa da vidiš jogurta po šajbi... ;D
daj nam vi pokazite kak treba :)))
Da i sluze da upoznamo sto vise ljudi na forumu... kad se odvija svake 3 godine s istom ekipom naravno da bude udarno, al bas ne pridonose upoznavanju...ti sam znas sve popljuvat :-/= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa bilo bi u redu da se napravi nekakav sastanak, možda još i ove godine :)
na zadnjem sastanku bio sam okružen adminima :), i to smo se našli negdje na trgu kolko se sječam.
veceras u 21h na trgu :)
ja ne mogu ali mozda vama ovaj termin pomogne da se nadete ;)
heheh LOL majstore...to su bili dani, onovili se dabog da... ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
@mala pokazal bi ja tebi svašta i 80% stvari za koje nisi ni znala da postoje ;)