Manji ekran, slabiji procesor, manje RAMa, manje interne memorije, slabija kamera.
Printable View
Molim vas pomoć...
Iz meni potpuno nepoznatog razloga više mi ne radi paste....
Normalno kopiram neki tekst ali nemogu ga paste-at....
Nemam nikakav rom, mob nije rootan , sw je 4.1.1.
Aplikacije spremi sa titanium backup pa napravi reset
U vezi ovih 50gb sto se dobije na dropbox-u, da li one 2 godine sto pominju vaze za vremensko koristenje tih 50gb ili vrijeme u kojem se moze aktivirati to?
ja sam sa noteom 2 dobila 50bg na besplatno koristenje za 1god, nakon toga se mora platiti...
Ja sam probao video call preko gtalka sa dva samsunga S3 i radilo je bez greške...
ne mislim na video call preko neke aplikacije nego na video call od samsunga...ona zelena tipka kada idete nekog zvati
Možda ti mreža ne podržava...kao što na iPhoneu ne podržavaju neke taj FaceTime. Pricaj preko gtalka...ili skypea... Napravite si acc i riješen problem :)
jos nista od 4.1 2 za tmobile ha?
Jok. najverojatnije će to biti XELLA rom na kojemu je zakrpan exynos bug i navodno sudden death bug. Stigao je za UK područje prije koji dan. XKDLJ4 je za UK i T-mobile pa prema tome vučem pretpostavku. Čudi me da ga još nema za TRA, taj mene više zanima jer nema t-mobile bloata.
E ekipa baš sam prošli tjedan uzeo sIII u Vip-u i sad malo gledam po netu i čujem za par problema. Pukotine nemam osim spojeva po čoškovima kao što smo svi skužili da je ok, ali me zanima ovo umiranje ili crkavanje matične. Dal se zna koji toćno modeli su zahvaćeni i koja je pozadina stvari. Dakle moj model je XXELL5 JB 4.1.2 kernel 3.0.31-672976. Ne planiram ga rootat jer radi bez greške i sve moje potrebe ispunjava. Jedino sam naručio zamjensku bateriju s ebaya, nadam se da ga to nemože skršit. Čuo da je par slučajeva bilo da je matična crkla nakon otprilike 100-tinjak punjenja i redovito nakon što se mobitel napunio i skinuo s punjača više se nije htio upaliti i tu je bila gotova priča s matičnom. Imate li kakvih detaljnijih informacija oko ovog problema.
Boli te briga. Imaš garanciju. Izdaju ako već nisu fix za taj bug pa se ne sekiraj i čekaj update
Crkavaju stare ploce 1100, koje su uglavnom na nasim fonovima, (*#12580*369#)zadnja u redu je broj ploce.Novije su 1400 a video sam screenshot sa plocom od 1500 fon kupljen u Mts_u.Navodno razlog je kada se fon puni selu noc te neki termostat,kod zavrsenog punjenja ,ne odradi svoje ploca se pregreje i zateknes ujutro ugasen fon,Pojava nije redovita ali ima,kazu,poprilican broj.Telefon sam punio nocu,tako mi najzgodnije,ali kada sam procitao da postoji realna opasnost punim ga preko dana na etape.Servis prihvata reklamaciju ali ubacuju isto staru plocu.Na kraju da dodam da do ovog kvara dolazi odprilike posle 5-6 meseci.
Moja je ista ta ploča. Koje sranje. Gdi piše da se radi zakpa?
Znaci iako crkava hardware i u servisu ti ugrade novu (stari model) ploču kriv je software. Ali cudno mi je da crkavaju i original i custom romovi.
A vi ostali forumaši koji ste to več popravljali kod nas, kaj su vam u servisu rekli?
E da kad sam uzeo telefon imao sam odmah dva updatea na JB. Je li mozda zakrpa vec unutra ili tko to zna?
Update:
Evo sammobile kaže sljedeće:
UPDATE: We of SamMobile can confirm that this software update indeed fixes the sudden death issue as well.
To je navodno riješeno s I9300XXELLA firwareom koji je dostupan trenutno samo za UK. Mi s I9300XXELL5 navodno trebamo pričekati update i sve će biti riješeno. Moj s3 je vrlo rizičan jer zadovoljava sve uvjete za umiranje samo što je kupljen prije 7 dana pa valjda ima šanse da dočekam update koji navodno rješava problem.
Stigao mi 4.1.2 za SEE verziju... :)
Meni piše HW Rev :MP 0.600. Koja je to ploča ? Inače imam GT-I9305.
Upravo se na SamFirmware uploada 4.1.2. za Tele2 i TRA, ali verzija I9300XXELL4. WTF? To je čak verzija starija od ove za VIP, ne? Te u njoj nisu fixani Exynos i Sudden Dead bugovi. Bezveze...
Ispao mi je mobitel na beton. Jedini problem jeste sto je malo sto je nazad staklo napuklo. Ono koje dodje ispred kamere tj. staklo izmedju blica i zvucnika. Da li se to moze zamijeniti i koliko bi to kostalo? Kamera ispravno radi, ali s obzirom da je staklo malo napuklo nije vise ista slika.
Takodjer, malo mi je ogreban onaj metal sivi pa me interesuje moze li se to mijenjati?
Hvala.
Molim vaša iskustva. Generalno sam vrlo zadovoljan osim sa :
1 Baterija dosta brže curi na 3G osobito kod surfanja. Mijenjao sam ROMove i modeme ali je uglavnom sve isto. Otprilike do 2-2.30 minute najvise surfanja za 1% baterije. Na WIFI je oko 4.00 minute max.
Viber i Gmail sync, auto brightness
2. Ispod 15% baterija jako brzo curi.
Iste ove dvije stvari sam imao i na SGS2
Više manje isto. Preko 20 sati nema šanse WiFi stalno ON
3G će ti uvijek na svakom mobu više baterije pit i brže se trošit. Tako je na svakom, ja zato imam upaljen edge, jer najviše ga koristim za mail i texting programe, čim trebam prosurfat u 2 klika se prebacim na 3G (povučeš padajući izbornik, stisneš i držiš data promet tipku i otvori ti se izbornik gdje promjeniš mrežu) i odradim sve što treba bez problema...makar i doma i na poslu imam wifi koji troši znatno manje od 3G pa sam stalno spojen gotovo. Baterija mi izdrži sa upaljenim displayom 4-5h od punjenja do punjenja različitog korištenja.
To sa tih 15% je isto slično za sve, treba uvijek računat na takve stvari...ali po meni najlakše rješenje je stavit punit preko noći i sutra će mi cijeli dan izdržat bez i da gledam...završim na oko 20-30% i opet stavim punit, nit brige nit problema.
pozz
Kad ga mičeš sa 3g, koliko ti se produži trajanje baterije u odnosu da je stalno ukljućen?
pozdrav,izvinjavam se ako sam promasio temu ali mnogo bi mi znacilo ako mi neki strucnjak mogne pomoci.Naime posjedujem galaxy note N700 kada ga spojim na kies dobijem poruku da uredzaj ne podrzava nadogradnju programom kies inace instaliran je android 2.3.6,primjetio sam tamo gdje na kiesu pise koja je vrsta programske opreme sve one brojke i slova zavrsavaju sa (KOR),nakon toga sam napravio gresku i na telefonu kucao ono mislim zvjezdica pa taraba pa broj 27 itd pa IMEI i taraba pa mi je telefon izbacio sve drzave nasao sam CRO i cekirao ga,nakon toga telefon se resetuje i neuspjeve se vise upaliti samo neprestano vrti onaj samsungov dzingl na displeju,POMOZITE STA DA RADIM,izvinjavam se zbog pisanja....
Skini zadnju verziju odin-a: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1703998
Fleshaj gore zadnji firmware odgovarajućeg operatera: http://www.sammobile.com/firmware/?p...ype=1#firmware
Prije nego što ćeš fleshati sa odinom dobro prouči upute da ne uništiš telefon: http://forums.androidcentral.com/spr...in-3-07-a.html
To je otprilike to, ako slučajno ne radi poslije flasha svakako restartaj uređaj tj. pobriši sve na tvorničke postavke, za sve ostalo google je tvoj prijatelj :)
Pitanje jedno. :) Stisnuo sam tipku: poveži s google. I nakon toga svi kontakti su prešli na google, odnosno ne postoji više niti jedan na telefonu (zelena oznaka) već svi imaju plavo "g" pored sebe. I kako stvari stoje, nema načina za vratiti natrag, nego jednostavno sve pobrisati i opet unositi ručno...
Tehnički gledano, nema nikakve razlike, ali glupo mi je.
Probaj ne brisati nego pohrani iste (izvezi na sd card) Nakon toga obrisi kontakte i ponovno uvezi s sd card. To bi trebalo rijesiti navedeni problem bez ponovnog editiranja kontakata. Usput probaj u postavkama imenika provjeriti jos jednom koje kontakte da ti prikazuje i eliminiraj google kontakte. Iako ovo s google kontaktima je meni osobno super jer nemam vise brige oko kontakata. Sve je na googlu. Osim toga imam uvijek backup svih kontakata na sd cardu i te iste kontakte ponovno backupirane na dropbox-u.
Zašto?! Nemam niti jedan kontakt u telefonu od kad sam na androidu. Dnevno sam na Defy-u znao po par romova promijeniti, factory reset, nikakav problem, samo se ulogiram na google account i svi kontakti su tu + backup uredno radi na sd karticu za svaki slučaj.
Moj narode.... šta ja učini!!!!!!! Sve je meni lijepo šljakalo na mom galaxyju 3.... i glupoj plavuši vrag ne dao mira.... i ja sve postavke pobrisala.... sad se više ne mogu spojiti kod kuće preko wi-fi ja.... obrisala i one vražje apn.... i ništa više ne znam.... ko meni uopće može ovako jadnoj pomoći.... :(
Nije ni s3 za svakoga... Odi u postavke telefona i odaberi sigurnosna kopija, vracanje tvornickih postavki. Nakon toga ce se telefon resetirati i onda prodji postavljanje telefona ispocetka. Wi-fi ces morati spojiti sa svojim wi fi-om ako imas lozinku moras ju unjeti,ako ne onda samospojiti. Postavke za internet i mms se kod androida automatski konfiguriraju. Toliko pomoci od mene.... Toliko ja znam... ako ima netko pametnijineka pomogne...
Hvala ti prijatelju.... Vraćam se ja na Nokiu 3310 :P
Ovo s imenikom je čak i radilo. :) A zašto sam to htio? Pa zato što želim pored kontakta koji nosi broj sa sobom imati zelenu oznaku slušalice (uz sve ostale google, skype, MSN). Izgledalo mi je retardirano da stoji samo plava ikonica "g", a da kontakt ima svoj broj koji je vezan uz mobitel.
Osim toga, stvar i principa. :)
Korist nikakva. To je jasno, naravno.
mene isto j**e to kaj mi je pol kontakata na telefonu a pola na google... a kada ih spremam na karticu opet moram posebno spremiti google kontakte a posebno ove u telefonu, i kad ih vracam opet ista stvar :/ skuzila sam da je jedino rjesenje da ih sve rucno unosim, sto mi se ne da, pa eto to tako stoji i dalje..
To sam ja napravio sa samsung acc plavi s pored nikako ga se rjesit.. Haha.. Ugl najjednostavnije ti je skinut sms and contacts backup sa play stora napraviti backup sve pobrisati i napraviti restore.... 2min posla
flesao sam odinom ics 4.0.4 i sve je proslo uredno sto se tice odina medzutim telefon samo vrti samsungov dzingl na displeju o ne mice se dalje,znaci prije toga kucao sam "#272#IMEI# i dobio sam nesto kao spisak drzava na kojem je KOR bilo cekirano,ja sam to promjenio i cekirao CRO nakon toga telefon nisam uspio upaliti
Ugasi telefon. Stisni u isto vrijeme volume down+home tipku+power i drži sekundu-dvije...ući ćeš u recovery (sa volume up i down se spuštaš/dižeš, sa powerom potvrđuješ) te odabereš factory data reset, spustiš se na yes te potvrdiš...nakon toga se vratiš nazad te odabereš wipe catche, te također yes..nakon toga reboot i telefon mora (nakon što odvrti logo) normalno raditi...
inače, pitanje si postavio u krivoj temi.. :)
mob mi je dosao sa 4.0.4 od tmobila, ja sam instalirao xella, jel trebam vratiti na ovaj stari ili mogu ostaviti ovog engleza, treba mi zbog garancije?
Ah, principi i opterećivanje sa sitnicama. Mene tako super amoled i sad bi HOX-a jer mi bolje leži oku IPS :)
Pozdrav svima, jedno pitanje od totalnog početnika što se tiče android uređaja, dakle rootao sam Galaxy S3 sa odinom, sve onako kako je opisano u par tutorijala koje sam pronašao na netu, sve prošlo ok i odin mi izbaci zelenu kućicu ali kad otvorim CWM na mobu on izbaci sljedeće ...
"This version of CWM Menager should be used with CF-CWM v1.1 or newer.It appears you are runing a different recovery.Various features have been disabled."
E sad pitanje je dali mogu nastaviti normalno ubacivati custom romove bez obzira na to sve? Dali je on uopće rootan kako spada? + dodatno pitanje... Htio bi staviti MIUI na njega ali me brine to što ima nekoliko vezija, pa neznam koju bi stavio da nešto ne zeznem.
Hvala unaprijed
ok, hvala ... radi mi titanium dakle sve bi trebalo bit ok :)= Citat =:
Rootan ti je ako imas superuser i ako ti radi titanium backup. meno javlja istu gresku za cwm i normalno instaliran custom rom, bez ikakvih poteskoca.
Moja verzija ploce je 1.100 znaci uskoro cemo ga pokopat ako je vjerovat internetu
pisao sam vec o svom problemu koji me vec dovodi do ludila,naime kako rijesiti problem kod ulaska u imenik mobitela ili kod pisanja nove poruke(tocnije dodavanje primatelja) zasto mu toliko treba da otvori imenik (to je lag od par sekundi) koji me izluduje? hvala
Tomi, ako ti je jelly bean gore pomiri se s tim. Postoji lag u meniku. Kod ICS- a nisam primjetio taj problem. Imao sam Jelly bean i vratio se na ICS. Sad kod updatea JB na 4.1.2 ne znam za situaciju. Mozda su to popravili. Uglavnom, ja sam s S3 presao na sony xperia S mobitel i dozivio romanticniju pricu sa sony- em.
evo upravo napravio update na 4.1.2 mozda malo brze radi, vidjet cemo...
"Lag" je prisutan jer aplikacije nisu u memoriji i ne zadržavaju se u memoriji te ih mobitel učitava. Rješenje je recimo JKay framework koji podržava opciju zaključavanja aplikacije u memoriji, no potrebna je deluxe aplikacija koja se plaća, ali sitno nešto.
Moze i exDailer app. Free na Google playu. Dio tema je free isto
Eto da se pohvalim,
ponosni sam vlasnik Galaxy S3 sa SUDDEN DEATH sindromom.
Danas je 202 dan nakon aktivacije, i samo se odjednom ugasio i hladan kao mrtvac :)
Ne pali se, ne puni se, ne fercera uopće...
Ali moram priznati, zovem Europatrade koji je OVLASTENI SERVIS za SAMSUNG i kazem ja njima sto se desilo, a meni serviser odgovara: "Nikad cuo za taj problem, Vi ste vjerojatno jedini. Ja i moja DJECA takodjer koristimo S3 i nitko nema problema"... Ajme pravog li servisa, al nema beda, sutra im saljem na reklamaciju i podjelim s Vama iskustva s Europatrade-om i ovlastenim servisom, a i jedan mail SAMSUNGU takodjer ne gine...
takodzer isti probem... uzasno iritantno! javalja se kod svih OSNOVNIH funkija moba tj telefoniranje, kontakti, poruke! katastrofa...zamijenske app takodzer imaju isti prob! da nekog nazovem treba mi 1min (karikiram naravno) ono 4klika a svaki s lagom od 1s...
kolko je dobar tolko je glup nekad :)
Bok. Evo ja koristim S3 od cca 8 mjeseca i nikad nikakvih problema. Inače je kupljen kao international version u UK i po defaultu dobiva engleski firmware ( BTU).
Danas je instaliran najnoviji 4.1.2 , I9300XXELLA. Napomena da ništa nikad nije dirano u vidu rootova il sl. na njemu il da je mijenjan firmware.
Radi uvijek savršeno. Naime pišem sve ovo jer sam dobio obavijest da od sedmog mjeseca tj. kad odemo u EU, da garancija mi vrijedi i u Hrvatskoj tada........ Pitao dal to vrijedi i obrnuto za one koje imaju S3 kupljen kod nas a rečeno mi je da to ne vrijedi za S3 za "naša tržišta" iz nekog razloga. ( sold on east europe markets)
I da zapravo nije samo razlika u softveru telefona npr. moga i onoga kupljenog kod operatera kod nas nego i nekim komponentama. Nisam uspio saznati u kojima.
Ne znam zašto im je to trebalo ako je zaista neka razlika al tako mi je rečeno putem samsung uk techinal supporta.
Čisto kao info vama. Sjećam se da je toga bilo i nekada. Mob koji si kupio u npr. Italiji i Njemačkoj je uvijek bio bolji i trajniji od onoga kupljenog kod nas.
Vjerojatno je tako...
BTW, nisi trebao brisati cijeli onaj tekst.
Zapravo pratim ovaj dio foruma s vremena na vrijeme i čudim da toliko ljudi ima problema sa jednim "high end" modelom jedne respektabilne firme.
Imam par prijatelja koji su vani pa oni par pa ovi treći par prijatelja a da imaju S3 i svi imaju ista iskustva kao i ja. Da radi perfektno. Sve je kao i prvi dan kad je iz kutije izvađen.
Pa se zapravo čudim da ljudi imaju toliko problema sa takvim mobitela osim ako nije razlog u tome da su jednostavno za naše tržište. Iliti za istočnoeuropsko.
Ako platiš nešto tolke pare pa da ne valja........ ne znam koga "ubit" radi toga.
Kazu nam da je sudden death rijesen sa novim romom koji je dostupan samo u UK. Pa nije mi jasno zasto ga onda ne salju u druge zemlje odmah. Kako im se isplati ljudima davati nove mobitele ili ugradjivat nove maticne. Meni je do 150 aktivacije dana jos mjesec dana. I bas me zanima hoce li u tom periodu doci nadogradnja na xxela. Ili da si stavim uk rom. A uostalom imam osjecaj da mi je bolji bio 4.1.1 od 4.1.2. Ovdje mi malo brze odlazi baterija i lagovi su veci. A ako mi crkne mob necu vise nikad kupit samsunga mada sam imao dosad svu s seriju i notea jedinicu. Jer da ja moram razmisljat da ce mi crknut mob nakon 5 mjeseci koristenja koji sam platio 3800 kn je stvarno previse. Prebacit cu se onda na huawei ascend d2.. :)
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1691401
Evo malo podrobnije o bug_u.Ja sam sa Play store skinuo onaj eMMC Brickbug check i pisalo mi je, gde je Brick bug,:No.sane chip.Odradim check memory,potraje malo(14 i nesto GB) i izbaci poruku:Congratulations.Test Passed.
PS upravo mi momak poslao poruku u kojoj kaze da se dzabe radujem jer je taj eMMC Brickbug Check za S2,Note..i da nije za S3.U svakom slucaju pogledajte xda.
XXELLA očito rješava samo Exynos bug.
It is caused by eMMC failure on phones with VTU00M internal memory chips with revision 0xF1. You can check your phone with the "eMMC Brickbug Check" in the Play Store (Ignore the message if it says you're not affected, the type and revision is what matters)
Dakle Persus kernel ispravlja greške za SDS i Exynos exploit i to koristi samsungove metode.
Mobitel mu je proradio
Meni je jucer telefon dosao s servisa zbog SDS-a....poslao sam ga cca 24-25.12, i jucer je dosao...kazu zamjenjena maticna ploca i zvucnik, to sa zvucnikom mi je malo cudno ali ajde de....
Uostalom da se ne pisem ponovo sve sam napisao na xda pa pogledaj
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2652
Ovo sa pukotinama će biti veselje jer je taj srebrni okvir fiksan na metalnom fiksnom dijelu kućišta na koji ide matična i sve ostalo. to ne bi bio problem na na njega nije zalijepljen ekran. dakle jedina zamjena je da se ili odlijepi ekran što je katastrofa za raditi ili da se mijenja komplet sa ekranom
btw. možda su potrgali zvučnik pa su stavili novi
Tko nije gledao, neka pogleda
http://www.youtube.com/watch?v=eo93EF7rVIw
A kak se provjerava koliko dana ima od aktivacije? :D
pa ono, pogledaj si račun :D
Kao da je to okidač svega, pa taj mobitel se sigurno barem nekoliko puta pali u fazi dok je još na pokretnoj traci. Datum izlaska iz tvornice može biti i mjesec dana prije nego je ispisana garancija, tj obavljeno prvo paljenje/punjenje/aktivacija.
Vidim da si pisao o pukotinama, o novonastaloj pukotini i da im saljes mail.
Si dobio odgovor? Su ga preuzeli ponovno?
Ja imam vise ideja sto napraviti ukoliko budem nezadovoljan ucinjenim, ali citajuci tvoj post, ocito "ovlasteni servis" ima servisere za 1600kn drzavnih poticaja i kvalitetno otvaraju uređaje i popravljaju :)
ovaj UK XXELLA stvarno lijepo radi.. bolje drži bateriju nego naš unbranded 4.1.2.
Jučer sam bio na servisu radi pukotine. Čovjek je pregledao mobitel, vidio da je potpuno nov, samo s tom jednom pukotinom, i preuzeo ga. Sada čekam rezultate. :)
pozzz,moze mi netko reci sta znaci android leak
:jehon:
Android leak
Napravio update sa 4.1.1 na 4.1.2 (XXELL4, SEE i rootan) te nakon update-a opet rootan, baterija se trosi otprilike 20-30% brze nego prije na 4.1.1. Nakon toga napravio hard reset te vratio iste programe kao i prije, baterija se sada trosi kao i na 4.1.1
Nakon jednog potpunog praznjenja sa 4.1.2 nakon hard reseta, baterija traje nesto duze nego na 4.1.1
Koristim 2-3 dana ovaj 4.1.2 (bez roota) i cini mi se da mi baterija traje dosta duze! Nekih 20-30%!
Tek sam ga kupio i ima vec skoro 6h screena.verzija 4.1.2.
Nije još
Znam da vecina vas prati situaciju s SDS na xda forumu pa vam stavljam još jednu temu po kojoj večina SIII je ipak sigurna ako su updateani redovito. Malo si pogledajte http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2091045
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Poslao im mail, i cekao jedno dva dana odgovor, kako se nisu udostojili odgovorit, opet posaljem mail s pitanjem " da li netko misli odgovorit na moj prijasnji mail" dakako odgovora i dalje nije bilo.
I reko ajde idem nazvati, mada sam htio da mi ljepo napismeno nesto napisu, jer ovak preko telefona moze pricat sto zeli,
I javi se lik, i cim sam mu rekao ime i prezime sve mu je bilo jasno, znaci totalno upoznat s mojim slucajem. I kaze kao poslali su upit samsungu i cekaju odgovor od samsunga sto i kako dalje (istu spiku mi je prodao i kad se maticna mjenjala), i kao da cu svakako dobiti odgovor.
Po meni su to sve nagađanja jer, koliko vidim, samsung se uopće nije oglasio. AndreLux je našao taj fix i proglasio ga fixom za SDS. Jel to to, ili nije, tko zna.
i još k tome nitko uopće ne zna je li update 7 u novim kernelima (XELLA na dalje), nagađa se da je.
Prvo se mislilo da je fix u bootloaderu, no nitko naravno, kao ni ovo, nije mogao potvrditi ni opovrgnuti, sad su se svi predomislili. Vidjet ćemo kako će se razvijati to dalje. Imam Yank555 kernel i na AOSP i Samsung i drago mi je da sam ga išao probati nakon što sam vidio da je stavio navodni SDS fix i ono što mogu reći da je kernel fantazija. Najdulje trajanje baterije do sada i najglađi kernel.
Ako krepa, imam garanciju, ako ne krepa super.
Opet ja. Mislila sam da će bar s novim mobitelom biti oke, al vidim da ne baš. Dakle, otkako sam updateal na 4.1.2 počele su mi se na status baru pojavljivati obavijesti s reklamama, ignorirala sam to i zatim sam skužila kako mi se ekran pali gasi jedno 4 puta iako je zaključan, a ja ga ne diram i tako sam skinula neki antivirusni program i našla neku smetnju i naravno otklonila ju.. od tada još nisam skužila da se pali..
E sad, problem je u tome da mi je od jučer mobitel počeo pokazivati kada bi poslala poruku kako mi je prazan 'Inbox' i onda bi ga morala restartat i onda bi bilo ok, i tako opet dana i opet restart. Zna li itko u čemu je problem i kako to rješiti?
Za sada jo 33%, na bateriji ukupno 1d 11h, ekran 3h 25min, wifi uključen cijelo vrijeme osim kada je bio u airplane nekih 7 sati preko noći.
EDIT:
Sve više SDSova prijavljenih na telefonima koji su bili na ELLA službenom kernelu. Dakle samsung nije izdao SDS fix. Pitanje je li MMC fix uopće SDS fix. Ovo je gore od Apple-a
Pre nekoliko dana sam ovde pisao o tome da sam video screenshot ,fon kupljen u Mts u Bg,sa plocom 1500.Zasto Samsung u novije telefone stavlja nove ploce?Zato sto je jeftinije?!!Cisto sumnjam, jer njima je skupo i staviti jacu bateriju na top model.Prvo je bila ploca pa bootloader pa ispade da je na raju kernel i to sve bez samsungovog zvanicnog obavestenja.Samsung je jednostavno zabrljao i to nece ni zvanicno ni nezvanicno da prizna.Sramota!Iskreno poceo sam ponovo da gledam Motorolu(moja stara ljubav) sa najlepsim dizajnom i najboljom izradom.Kako sam se odreko finaca tako cu i "zutih".Sto je za Samsung najgore mislim da nisam jedini koji ovako razmislja.
Nisi jedini ;) Mislim da mi je ovo prvi i zadnji samsung. Evo još 10% Yank555 kernel, rom deodexd, zipaligned, debloated
http://www.pohrani.com/t/J/fi/4buBjp...-01-13-13-.jpg
http://www.pohrani.com/t/n/Xu/2vLSRy...-01-13-13-.jpg
http://www.pohrani.com/t/23/jr/ZzXk8...-01-13-13-.jpg
BTW. sad vidim da i na novim revizijama isti memorijski čip. sve same teorije, a samsung ćuti.
Evo da kažem svoje mišljenje.
Svaki proizvođač..bilo koji...apple, samsung, nokia...svi će gledat da prođu što jeftinije moguće...tako da na hardver niti datum njegov ne treba niti gledat.
Problem postoji, problem nije namjeran, problem će se vjerojatno riješiti i u postupku je rješavanja jer ovako loš glas nikako nejde na korist samsungu.
Sve u svemu, treba se malo opustit i smirit, pokriveno je garancijom...a sad da li će samsung javno objaviti i ispričati se...ili u tišini izdat neki update koji će to popravit je njihova stvar tj izvagat će što je bolje, priznat i popravit pa možda i narušit svoje ime...ili šutit, popravit i molit se da se broj kvarova s tim smanji i svi sretni.
Netreba sad mrzit bilo kojeg proizvođača zbog takvih stvari...jer po tome niti jedan nevalja, iphone zbog onog signala, htc zbog hardverskog raspadanja i pucketanja itd itd
pozz
Debelo i predebelo samo mi platili ovo zadovoljstvo da bih ja imao sentimentalnosti prema njima....lepo rece jedan momak:ne flashujem nista,drndam ga maksimalno,punim celu noc,restartujem kad mi je volja i cekam da rikne da ga menjam jer imam garanciju...mozda je to resenje!Cemu vitlanje, celo noc, po forumima trazeci utehu!Mene je toliko poremetilo to sto ne ostavljam fon nocu na punjene da nemam reci...Top model,najbolji na planeti!!!Jes aha.
BTW.Bice oni,uskoro, opet dobri proizvodjaci bump telefona kao i Finci.
Ja se uopće ne zamaram sa tim problemom, jednostavno, kada/ako rikne ide u servis i bok.... :)
Ja imam staru plocu, potencijalnog mrtvaca ali iskreno, boli me briga. Rootan je, flasham romove i sve ostale gluposti. Puni se cijelu noc, kad se probudim skinem ga s punjaca i ne zamaram se s tim dali ce i kada bit za servis. Kad i ako dode do toga idem u servis i nekom grkljan vadim ako ne dobijem odmah novi. ;) nego kakva su vasa iskustva s baterijom?
Meni sad u zadnje vrijeme (omega v36, 4.1.2., siyah kernel, jedno vrijeme stock) trosi bateriju preko noci cca.2%/1h u fazi mirovanja sa ukljucenim wifi-em. Kakva su vasa iskustva? Neki savjet za bateriju?