koji predmet si odabrao za maturu? (kod kojeg profa)
Ko ti je u komisiji? (daj prezimena) ;)
Kod koga imaš Hrvatski?
Printable View
kod spliche :D kod malesa...hidraulika općenito...trebao prvo mobilnu hidrauliku pa mi onda ovo uvaljao..
komisija (males,nuskern :notooth: ) samo se bojim da me nuskern nebu' zajebaval previse jer me je pustio dva predmeta da mogu na maturu:wow:
kod vesele imam rvacki..e a kaj bu na rvackom (pisat nemoram jer mi se prizna iz PTS-a) ono knjige pisci kak se to zove? lol ili bude gramatika?' ili obadvoje???
i danas polozio matisu kod ilijicke..uf na jedvite jade
Polako ico....previše to pitanja odjedamput......:notooth:
ne, vozit ću seee :njanja:
O... pa pozdravi i Malesha i Nuskerna... :) (ovaj drugi mi je bio razrednik, pa se mozda i sjeti mene :D :)
Jel imaš još koga u komisiji osim njih dvojice?
meni je bio Runje, Maleš i Drezga (umjesto Nuskerna)... :)
ako se nisu postrožili ot prije 3-4 godine, nebi trebalo biti problema... ;)
A kod Vesele sam ja imao one pisce (tj nesto napiasti, tipa što je pisac time htio reć), zadaćnicu i još nekakvu gramatiku.
Ako ćeš imati zadaćnicu, to je lako... samo trebaš dobro napisati. a ako pišeš kod Vesele, onda je dobro da pišeš neka svoja viđenja (bar je to kod mene prošlo), to o književnosti sam nešto znao, a o grmatici sam znao pola, možda ni tolko... ali sam proša... :)
Tak sam gladan da bi mogao pojesti malu....:notooth:
Idem ja jest rađe....ajde pozdrav svima...dosta za danas.... :wave:
nemoj mene :notooth:
čekam csi..jeeee ;D
nemogu na forumu naći onu temu u kojoj je bilo nešto o tenisicama?? je zna neko kako se zove ili nešto?
probo sam sa tražilicom ali ništa....
za to je sigurno xlr zaslužanhttp://img409.imageshack.us/img409/2210/kissae3.gif
hola :wave:
doso iz skole i sad neznam kaj da radi...
kaj se uzbuđuješ odmah. ne obračam se tebi. to je naša, kako bi se reklo, interna http://img409.imageshack.us/img409/2210/kissae3.gif
bok jamal
kartam belu na playtoyu . . . ;) :thumbup:
daj zaobiđi temu. ugodna vožnja
e sad se sjetih one teme o onim adihashicama...a1 kak se zovu...neznam kaj mi je..bash bi htio malo zaruziti..
kak ste dosadni.. idem spavat
da, na rtl-u ti je. zanimljivo je. pogledaj!