imala sam ideju da si kupim novi mob :wow: a onda mi je dragi stavio bubu u uho i sad razmišljam o kupnji malo profesionalnijeg digitalca :cool:
Printable View
imala sam ideju da si kupim novi mob :wow: a onda mi je dragi stavio bubu u uho i sad razmišljam o kupnji malo profesionalnijeg digitalca :cool:
gledam latinicu
Evo došao doma...bio sam sa curom malo u City Centru ....:beer: :beer:
i popili ste 3 pive?
ne vidi dobro
a drugo njemu su 3 po defaultu za normlano funkcioniranja ;)
pa nacrtal si 3 pive hebemu :D
aaaa došo napokon crysis sad se idem malo iglat ovaj igrat p dok ne dojadi.......
dobre sam volje nesto :satan:
sutra se radi popodne, sutra mi sjeda placa
slusam manta manta i cekam Pse iz rezervoara
kad su cucki?
Sad ce na HRT 2 :beer:
apsolutno je isitna ovo sto Tarantino kaze za davanje napojnica .. slazem se s njim . iako je film to :)
u skoli danas jedni od gorih predmeta (matisa,blok fizike, povijest...) ali bilo prejebeno, jednostavno mi falila ekipa a i skola i sva zajebancija
al majke mi moje ja bi na praznike opet, dosta mi je ovaj 1 dan bio ^^
i sta se radi, ja okolo buljim:wow:
gledam dogse :beer:
našla sam si fotić... canon 400D :wow:
Ja sam jucer stigo s 4-dnevnog izleta u Voloder. Nisam uopce dobre volje,i necu bit jos neko vrijeme. Toliko smo se (ja i moja ekipa) emotivno vezali za ekipu tamo,tako da sam sad ko zombi i najradije bi se vratio,al nemoguce je. :cry: Idem spavat... :cry:
idem jesti, ogladnio sam . . . ;)
'Slusam' Na Rubu Znanosti. Zanimljiva tema danas. :)
najeo se i sad krmim ispred kompa . . . ;) :thumbup:
od sutra počinjem trenirati . . . ;) :bigjump:
ako smijem reci vi ste u banani...a ako ste pročitali moj poast onda se još u večoj banani..... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: idem ja spat:notooth: :notooth:
laku noc :welcome:
dobro jutro :) prvi sam...
jutro.....DRUGI sam he he....