Orphan
Nije loše,ali predvidljivo i već viđeno!Ne znam,možda sam kritičan,ali gledao sam puno boljih horora....
5/10
Printable View
Orphan
Nije loše,ali predvidljivo i već viđeno!Ne znam,možda sam kritičan,ali gledao sam puno boljih horora....
5/10
Daybreakers
6,5/10
Film nije nesto posebno, poprilicno "losi" efekti, pogotovo kada vampiri idu zaklat ljude i onda bas ne realno krv šikta i nije uklopljeno to dobro.
Inace, prica je interesantna, glumce ne poznajem, ali nisu se nesto pretjerano iskazali.
Rip: A remix manifesto
Pogled na copyright nekad i danas... I zašto je Mickey Mouse debeli lopovski štakor :)
mickey mouse je zakon.... :)
Law Abiding Citizen (2009) - dobar, i ako sam na početku filma bila jako skeptična prema tom filmu... ocjena 7/10
Citulja za Eskobara
10/10
Jako loš film, veliko razočaranje.
2/10
Requiem for a dream (2000)- 10/10
Napokon pogledao film i oduševio me.
Iako nisam neki stručnjak, režija ("scene drogiranja", flashbackovi, frižider koji hoda ;D) mi se čini savršena.
Stvarno, ovo mi je jedan od najboljih filmova.
Stvarno je brutalno realan, sad kad se sjetim igle u onome na ruci... :freakout:
Uglavnom, tko ne zna- film se vrti oko droge i njenog utjecaja na ljude.
Prikazuje "prednosti" droge, mogućnost uspjeha, sreću... zatim krizu i očaj i na kraju kako ona može utjecati na pojedinca (ima više pojedinaca koji se sočavaju sa različitim posljedicama).
Odličan film :thumbup:
The Lazarus project (2008)- 8/10
Tipičan "mindfuck" film kakav volim :)
Stvarno ne možeš shvatiti skoro do samog kraja što se dešava.
8/10 jer ima samo dvije stvari koje mi se čine nelogičnima (to je dobro, inače ima više toga :D) i kraj mi je malo bezveze. Ne znam kakav bi mi kraj bio bolji, ali ovaj mi nekako nije sjeo :D
Aronofsky je odličan redatelj, svakako nemoj sati samo na tom filmu ;) (preporuka za Pi i Fountain - za ovaj drugi smatram da ga trebaš pogledati bar dvaput ako želiš shvatiti poruku, osim ako se ne poslužiš npr wikipedijom i sl. ne kažem da je netko glup ako ga ne shvati iz prve, ali nakon drugog gledanja sve sjeda na svoje mjesto)
A ako ćeš recimo nešto u stilu Requiema, baci oko na Trainspotting ili Fear and loathing in Las Vegas (kojeg sam gledao pa jedno barem 20ak puta :))
Tropa de Elite: 9/10
Film o ratu policije i narko kartela u favelama Rio de Janeira.
Pi (1998)
Ne znam... Film me se nije toliko dojmio kao Requiem for a dream.
Valjda sam imao prevelika očekivanja.
Film je zanimljiv i dobar, ali nije mi ništa posebno.
Vjerojatno jer nisam baš zaluđen matematikom pa mi je teže shvatiti "probleme" koji muče Maxa.
(nisam narkoman pa da zato bolje razumijem Requiem for a dream, ali nažalost je danas droga "popularnija" od matematike pa se i o njoj više zna i zanima)
Tj. priča je dobra, i sve to stoji- ali....
Ne znam, mislim da sam shvatio smisao filma (dobro, to nije baš toliko teško shvatiti)... ali me priča valjda nije baš impresionirala...
The Wolfman
Benicio Del Toro u naslovnoj ulozi.Horror u starom stilu o zvijeri koja ubija ljude pod punim mjesecom.Očekivao više,ali nije tako loše.
6/10
From Paris with love
Naslov upućuje da se radi o nekakvom romantičnom filmu,a ono žestoka pucnjava sa "poludjelim" Travoltom u glavnoj ulozi.Uglavnom,bezveze....
4/10
The book of Eli
Postapokaliptični film od kojaga sam puno očekivao jer glumi veliki D.Washington,ali na kraju spor i prilično dosadan film.Čak je i Denzel bio nekako ukočen...
5/10
What happens in Vegas
Iako ne volim "umjetnog" i po meni netaletiranog A.Kutchera, ipak odlična komedija,otkačena i jednostavna .
7/10
Street Kings
Dobar krimić o korumpiranosti u policiji i pravosuđu uvijek volim pogledati.
7/10
Dreamgirls-
stvarno odličan film, pjesme su ponekad previše nategnute, no film bi bio ništa bez Eddie Murphyja. Cijelo vrijeme ima bezvezne filmove, pa na kraju napravi ovo.. Nevjerojatno.
8/10
Robin Hood - 7/10
Film nije nista senzacionalno, ali je ok film.. nazvao bi ga (malo) losijim gladijatorom..
The Hangover :D
vjerujem da svi znate o cemu se radi pa necu pisati,uglavnom dobra komedija,bas me nasmijala
ocjena: 8/10
sa malim zakašnjenjem pogledao seven pounds...
film je savršenstvno...
priča, gluma, ma sve...
11/10
Superhero 2008
6,5/10
Parodija na sve i svašta,al ismijao sam se ko budala. Preporučujem za se oraspoložit. ;)
The Prestige (2006)- 9/10
Pogledao na preporuku nakon dugo vremena. :)
Govori o rivalstvu dva mađioničara, koje počinje malim nesuglasicama, ali kasnije prerasta u velike stvari.
Sviđa mi se jer nije neka "potrošena" tema (vrijeme, likovi...).
Uglavnom, super film, super (više- manje nepredvidiv) rasplet. :thumbup:
Ninja Assassin- 7/10
Cisto dobar film za trosenje vremena..
Inace su dosta losi efekti "rezanja" i krv je dosta ne realno prikazana..
Al radnja je meni oke
Brooklyn's finest
2/10.
dajem dvojku samo zbog kraja inace bi bilo 1
she's out of my league
7/10
komedijica za ubit oko :D da se pogledat
Halelujah!!
9/10
odlicna komedija. umrla od smijeha. uglavnom neki mafijaš se skriva kao svećenik.ma ludnica
The Bucket List - jack nicholson i morgan freeman, film koji će vas nasmijati i rasplakati - 7/10
Interstella 5555
7/10
NOTE: Samo za fanove Daft Punka.
Ne bih rekao da je to film,više kao glazbeni spot za album 'Discovery' grupe Daft Punk.
Ne volim anime filmove no dobio je sedmicu radi odlične glazbe te načina kako je vizualno pokazana.
The Social Network
11/10
Definitivno je film nadmasio moja ocekivanja.
Saznao sam puno toga kaj prije nisam znao o Marku i Facebooku, kako je nastala ta ideja, ko je sve sudjelovao itd.
Preporucam ga svima da ga pogleadte.
The A-Team
konačno jedan film kojeg sam uživao gledati. ne znam zašto, ali podsjetio me malo na oceanovih 11 u smislu taktika, ali s još više akcije. liam neeson briljira.
9/10
drustvena mreza 8/10
the town 7/10
The experiment
nekakav remake Stanford prison experimenta od P. Zimbarda sedamdesetih.
nije loš film al puno se stvari moglo bolje. zapravo neiskorišten potencijal :(
6,5/10