da se vlastiti avatar moze stavit nakon 100-200 postova, 500 je malo previse
Printable View
da se vlastiti avatar moze stavit nakon 100-200 postova, 500 je malo previse
vlastiti avatar se stavlja na 50 postova, a na 500 mijenjaš potpis pod njim :)= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
kako da promijenim avatar, stvarno neznam
Već je bilo riječi o tome, ali još jednom. Smileye treba promjeniti potpuno. Ovi su katastrofa. Nemaju smisla.. Predlažem nešto ovakvo..
http://www.imagestation.com/picture/...f/ecb2fc92.jpg
Da, znam da je debilan "problem", ali eto.. :)
Druga stvar - quick reply
Treća stvar - upload attachmenta
Četvrta stvar - veličina avatara barem 9-10 kb.. Come on..
da ovo za avatare je prestrogo samo 5,0 KB :-/
O smajlijima je već bilo govora i neki su promjenjeni
Quickreply će biti riješen čim zappan bude slobodan
Što se attachmenta tiče, tu su dva problema...
Prvi je to što na serveru nema beskonačno prostora, a drugi je taj što bi onda mi trebali paziti da sve bude legalno, a to je nemoguće
Avatari su tako mali (iako sasvim dovoljni) jer ako izračunaš 5kb*25 postova po stranici je 125kb, što je za modemaše prihvatljivo (oko pola minute učitavanja), a 100kb*25 je 2,5MB, znači 10min učitavanja, a i za one na DSL-u se jako brzo nakupe gigabajti, ne samo megabajti
Ahaaaa.. Doduše i ja sam modemaš veliku većinu vremena.. :)
skonto sam ovaj avatar, zbog dialupovaca to s avatarima mora ostat nazalost, a smajlijima nista ne fali
Bilo bi dobro da u lijevom dijelu posta, u području za profil, na jedan indiskretan način bude prikazana ikonica u svakom postu onoga tko je otvorio temu.
Znači, netpis tipa "Kreator teme" ili samo neki mali simbol koji bi to označavao.
To je jako korisno jer pridonosi preglednosti teme, i lakše se je usredotočiti na ono što je bit teme, pogotovo u dužim temama u kojima svako umjesto odgovora nudi svoje podpitanje.
...ako je tehnički ostvarivo, ne vidim ni jedan razlog zašto ovo ne bi uveli, jer je ponavljam vrlo korisno :thumbup:
E sad... ako je bilo, ispričavam se :)
Zanima me je li moguće enablati da se vide smajlići koje ljudi stavljaju s eksternih sajtova? Znam da su isključene slike i da se zato ne vide, ali ako se recimo propuste dva ili tri najpopularnija takva sajta bilo bi puno bolje od postova s malo teksta i četiri linka na koje treba poklikat da vidiš kakve su smajle stavili.
Baš mi je žao što se nisam prije nadovezao da iskomentiram ovo...= Citat =:
Izvorno postao Dark
Kao prvo, riješen je već takav problem...
Ako je netko na modemu i učita recimo 5 smajlića od po 100 KB ( od 5 ljudi )
taj je to učitao samo jednom i više ne mora...
Stoga, oni na modemima ( kojih je sad već stvarno mali broj ) bi imali malo sporiji pristup internetu max jedan tjedan...
Zapravo... uvijek se prvo čita tema ( očitava ) pa onda naknadno avatari, stoga ne vidim problem zašto da se ne uvedu veći...
Sem toga ADSL korisnici će jedanput skinut tu sliku i ona njima ostaje u cacheu, sljedeći put ju nemoraju opet skidati...
Zaš se nebi uveli kad je na svim ostalim forumima koje ja posjećujem odavno uvedeno... a problem prostora se riješio tako da ljudi uploadaju svoje avatare na imageshack... :thumbup:
Kad vidim forum koje se šareni ko cirkus, padne mi mrak na oči. Koji je smisao velikih avatara, šarenih postova, ogromnih smajlića osim odvlačenja pažnje od bitnih stvari? Pogledajte npr. Dotsis u hrpi šarenila ponekad se jedva nađe ono potrebno. Tako nešto ne bi htio vidjeti ovdje.
Slažem se u potpunosti i još uvijek se zalažem barem za probnih mjesec-dva dana sa recimo avatarima 100×100pixela i bar 50KB. To sve zavisi od dobre volje voditelja foruma.= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Toliko bar mogu učiniti voditelji ovoga foruma za svoje vjerne članove koji ispoljavaju takovu želju. http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b007.gif
Šarenilo neče nastati jer nemamo slike u potpisima kao što daju ostali forumi jer stvarno onda nastaje prešareni i ne pregledni forum!
Administratore :jump:
prijedlog je dobar, ispretumbat ću nešto po tom pitanju...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
attachmenti - ne može, nema tko kontrolirati (i)legalnost sadržaja. koristite servise za razmjenu datoteka poput rapidsharea, tako da vodstvo foruma nema ništa s tim što vi na nekom drugom servisu razmjenjujete.
avatari - ne. ako netko surfa samo po ovom forumu pa mu ostaje cache samo s ovog mjesta, to ne znači da tako rade i ostali. oni koji surfaju u mnogo širim krugovima izgube cache slika s ovog foruma pa opet učitavanje. i trošenje vremena na modemu i trošenje megabajta na dsl-u. dakle - još jednom - povećanje avatara ne dolazi u obzir. hvala na pitanju.
Eto, vidim da je uspjelo, super.
predlažem da se dio foruma pod nazivom Fotke s Mobilnih Telefona preimenuje u npr. Fotke i Snimke s Mobilnih Telefona te da se tamo šalju i video snimci, jer svi znamo da postoji već nekoliko telefona s iznimnom kvalitetom videa VGA, a standard postaje CIF i mnogima je to važno pri izboru mobilnog telefona, tako da si tamo ljudi mogu pogledati...šta kažete
Imaš pravo, ali ja bi to nazvao Uhvaćeno kamerom mobitela ili slično. Tu onda može ići i foto i video, a naslov nije predugačak.= Citat =:
Izvorno postao mulder
Evo da postavim pitanje tamo gdje je i pravilno!!
E jedno pitanje koji se koriste forumskim alatima-moderatori i ostali!:thumbup:
Dali je moguče napraviti oglas na forumu pa da se on sam pojavljuje
na neko određeno vrijeme kao ponovo postana tema ili glasanje u Anketi??
ako sam dobro razumio što želiš, ja takav alat nisam našao ni vidio, dakle koliko sam ja upoznat - ne.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
ukoliko je netko radio s nekim modovima koji bi to omogućavali, može javiti
ja bi volio vidjeti quick reply i neku ikonicu za brzo pretplacivanje na temu.
Za prvo je već rečeno, a za drugo imaš Alati za temu > Pretplati se na ovu temu= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
like I don't no za to... to mi predugo traje bilo bi super da postoji brza verzija pretplacivanja.
= Citat =:
Izvorno postao zappan
Attachmenti bi mogli biti, ali samo za one koji imaju preko 1000 (otprilike) postova, to bi bilo u redu...
Avatari me ne zanimaju baš.. A što se tiće smajlija, našao sam veliku kolekciju TU...