:wstupid: Valja poč na završetak vojnika Rajanaaaaa= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
:wstupid: Valja poč na završetak vojnika Rajanaaaaa= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
>Podnaslov Diana!!!!!Ludilo kaj su sve napravili od Dijane!
dobar film,trgao sam se na ono--šaljem ga u školu,a on ništa ne donosi,ni brašna ni ulja,ništa ;D
Evo, to je jedan dobar film, sa mučno prikazanom tematikom.
Dajem mu 9/10.
Sjećam se kad sam ga s frendom još prije 5-6 godina gledau u kinu, nakon završetka svi su u totalnoj tišini izlazili van. To još nikad nisam doživio u našim kinima.
:spin: :cry: :cry:Pa rekla sam da je dobar film!!!= Citat =:
Izvorno postao niten
:fried: :satan:Taj worlok sam davno gledala i super mi je!!= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Kaj se tiče serija zadnje vrjeme super mi je od Spilberga i Hanksa Bands of brothers ili kak su preveli kod nas združena braća a ovi na pinku Braća po oružju!
lili, ajde budi dobra pa koristi gumb u desnom kutu na kojem piše "edit" u slučaju ako u kraćem vremenskom razdoblju želiš još nešto nadopisati, a da ne pišeš novi post.
JUcer na nov@-tv sam pogledo Robin Hood po ko zna koji put
10/10-film je odlican...jednostavno briljantan
Nisam znala!! :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Evo. Sad se zna! ;) Bez ljutnje.
eto baš pogledah SAW i sta reći osim
film je pravo remek djelo:thumbup:
Sinoć vidio Ocean's 12 (DVD) - jako dobro, jako JAKO dobro.
jucer gledao I robot, odlicno je :D cjeli film radjen na kompjuterima al svaka cast amerikanci znaju posao 8/10 da bi 9 ali ova cjelokupna prica srobotima je vec i prije bila isfurana mozda ne tolko isfurana mozda dosadna pomalo
i-robot-5/10
ocean´s 12-6/10
saw 9/10 ocean's twelwe 8/10
meni je I robot preglup film...
"San za životom J. M. Barrieja" odnosno u originalu "Finding Neverland":
7/10
Constantine. Sehr gut, sviđao mi se film. Keanu je vrlo dobar (u svom Matrix stilu)
nije mi bas jasno zasto su se tolko sprdali u filmu al sve u svemu dobar za ubijanje vremena...
(neznam sto im je ono s kantom vode i mačkom trebalo,al ajde)
Ja sam očekivao zabavu, a frendu i meni je ispao totalna kamilica. Možda mi bolje sjedne kad ga ponovno pogledam na DVD-u.
Meni je isto constantin banana...
ocean's twelve. isprazna pizdarija od filma.sa fora glumcima. 6/10 jedina stvar zbog kojeg je dobio 6/10 je ona stvar koja ide u pozadini,kad vincent cassel izbjegava lasere. jebeno, na repeatu je već 2 sata. :headbang: :headbang: :headbang:
Jučer sam gledao s curom Stepfordske supruge na DVD-u...film nije neko posebno remek djelo, ali je gledljiv, čak i zanimljiv...za ubiti večer je ko bok...ocjena 7/10...
"Krvava romansa" - francuski horor/triler. Kao što i naslov veli: krvavo. A i nije loše, zapravo.
7/10
Finding neverland- 8.5/10