Tesko ces Mate 8 potrosit za jedan dan,vrlo tesko ;)
Ni u kom slucaju se ne moze usporedit s baterijom na G4...
Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk
Printable View
Tnx Vepre. Mislim da sam odlucio. Jos trazim nesto bolje od Mate-a, ali vjerujem da cu ga danas kupiti. Vidim da nema ni svoju temu?
Nema temu jer nema ni interesa jer sam vjerojatno zasad jedini na forumu koji ga ima. Sad je valjda zasluzio temu ;)
Slobodno napiši temu, siguran sam da ima nas koje zanima iskustvo iz prve ruke :)
Slazem se
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
Ma, sami vidite da su mobiteli postali kao kutija cigareta, zanimljivi dok su novi, a kada se brzo potroše, nitko ih ne spominje :)
LG G4 je zasigurno jedan od legendarnih mobova i u 14 mjeseci koliko je na tržištu, o njemu je napisano 14 stranica na ovom forumu.
Prije bi za neki flagship bili na npr. 89. stranici, pa čak i više.
Odavno sam prestao gledati teme rasprava o određenim modelima kao orijentir za ili protiv kupnje.
Jednostavno je doslo do zasicenja i tehnoloskog savrsenstva medju pametnim telefonima. Nema vise revolucionarnih dostignuca. Dizajn je taj koji diktira odabir. Tu su gdje jesu. Razlike su uglavnom u potrosnji baterije, velicini i vrsti ekrana te optimizaciji samog softweara za telefon kao i procesora te memorije. A te razlike su uglavnom standazirane, osim imena koje stoji iza komponenata. Kineski mobiteli su zato tu gdje jesu. Ponudom su sustigli vodece proizvodjace i puno toga naucili o samom procesu proizvodnje. Nisu vise toliko nekvalitetni kao prije a nude dosta. Nema vise tolikog monopola. Mozda kao nekad Nokia, danas je Samsung kao vodeci proizvodjac. Ali njega gledam kao zasebnu pricu. Danas mnogi ne gledaju vise samo ime. Nego sto mogu dobiti za svoj novac kao neku vrstu opreme. Nisu mobiteli bas kao cigarete (djelomicno se slazem), vise bi rekao da su kao automobili.
A cijena?
2600, danas kupljen u tele2. Njuskalo ofc.
Jako dobra cifra za Matu!
Ima svojih mana, zato sam odabrao G4, ali je baterija vrh.
Ja sam se dvoumio između njega i V10. Uzeo ipak LG na kraju...
V10... da mi nije uletjela super ponuda za G4 to je trebao biti moj sljedeći divajs. Već sam imao dogovoreno sa likom na njuškalu da ga kupim al sam skužio da za 1100 kuna manje mogu dobiti vrlo sličan uređaj.
+ portali su kameru sa V10 na G4 tak da imam manual video postavke i FullHD 60FPS snimanje :D
Ima kakvih novosti za root na 20e?
I? :D
Btw. ja sam razočaran MM-om.
SOT mi je bio oko 4-5 sati na LP, sad je oko 2.
Par puta napravio factory reset, probao isprazniti do kraja bateriju pa puniti (taj dan je bilo malo bolje, ali bio sam uglavnom na WiFi-u pa je do toga valjda), ...
Koliko sam čitao iskustva s MM-om ne ovise o serijskom (506 :/) tako da ne znam...
Planiram pričekati idući update u nadi da će se poboljšati.
Custom ROM još ne bih prije garancije.
Evo danas ga odnio na servis zbog onog puknuca. Mislim da nije pukao taj okvir nego damo povrsinski lak. Jer kad ga otvorim i pogledam taj dio ne vidi se puknuce plastike i s unutrasnje strane okvira. Sad jedino ne znam da li ce mijenjati samo okvir ili ekran s okvirom jer mi se cini da okvir ide zajedno s ekranom.
Poslano sa mog SM-T550 koristeći Tapatalk
Sigurno bi dobro zaradio
Pa ak ne bude bilo preskupo... I mogao bi. Mislim, naplaćivanje bi pokrenulo prilično velik backlash u community-ju, mislim da bi donacije bile dobar kompromis.
Jedva čekam. Nadam se da će i V10 biti u điru :D
@bender_007 , slobodno opiči link za donaciju ovdje kad izađe, uplatit ću za pivu i ćevape :D