-
Ne (nuzno). Samo koristi mob i upoznaj njegove mogucnosti, stvori misljenje i onda si mozes zadati i neka ocekivanja. Vidim da si nov jer baterija se ne sudi na temelju potrosenih prvih 10% :) Ono sto uvijek novima, a i sam nekada napravim, ugasi ako mozes prikaz baterije ili bar prikaz postotaka i tako koristi mob za pocetak ;)
-
Evo da malo dignem temu i napišem par svojih dojmova.
Inao sam do nedavno G2, kupljen je bio u veljači 14. Prešao sam sa HTCa M7 na lg i strašno se razočarao. Kamera je bila loša,plastično kučište katastrofa, uglavnom bio sam ljut sam na sebe. Nakon kratkog korištenja pojavio mi se i yellow spot u dužini od cca 4 cm desnom stranom uređaja. Kako mi prodavatelj nije odgovarao na upite o garanciji, odlučujem ga prodat. Tak kako je, takva i cijena. Isti dan nalazim na njuškalu opet G2, za odličnu cijenu,iz 12 mjeseca 14.
Odlučujem kupit. I onda šok,ovaj put pozitivni! Mobitel radi savršeno! Kamera,nakon malo proučavanja izvrsna, mobitel radi ko sat... Sad je li tu razlika prve serije,druge,treće, ne znam ali pozitivni pomak je bio ogroman.
Nakon par dana korištenja, stavljam ga na njuškalo i idem po G3.
I imam ga, evo drugi dan, t mob, V20e-219-01 i zadovoljan sam. Na mobitelu sam jako puno tako da je za mene u 23 h ga skinem s punjača, od 8 ujutro ga koristim i do 21 mi je dosta da izdrži.
Bio sam u dilemama,trilemama g3,z2,z3 i odlučio za g3 (ono meso iznad i ispod ekrana na z serijama mi je nešto prestrašno!)
Uglavnom moja preporuka.
E da, mob je 2gb/16 gb, nisam htio davat 400kn više jer mi mob služi za net,poruke,mail,slike...
Ne mislim se igrat na njemu ili gledat video.
Tako da ako ste u dilemi oko 2/3 gb možda vam moje iskustvo pomogne.
-
....glavno da si ti zadovoljan! Čestitam i uzivaj u g3-ojci....
-
Evo sinoć stigao OTA V20h-219-01
Nisam stigao tipkat puno,zasad vidim samo kozmetiku...
-
lg g3 sa lollipop v20h je stvarno sjajan mobitel, što je netko napisao ne nekom forumo otprilike ovak ..^strah me držati ga u ruci kolika je zvijer .eto i ja se s tim slažem leti mob hahha
https://www.youtube.com/watch?v=9-DuC0tE7V4
-
Evo još jedne u nizu pohvala za LG G3. Mislim da je ova ipak vrijedna spomena. :)
http://zimo.dnevnik.hr/mobile-1/ovo-...7#.VQ6sM-H0dqA
-
Tražim neki wireless punjač. Jel netko koristi neki i može preporuka?
-
-
Kolika bi bila neka realna nadoplata kad bi mjenjao G2 za G3 u oglasu? Jer G3 se nadje vec za 2000kn.?
-
-
Teško... :/ Realno je 500 pa nadalje ovisi stanje/starost/oprema. Kad sam ja htio mijenjati,svi su me tražili više od 500 kn,a sad što je realno...ne znam..
-
Mozda vise od 500kn za G3 sa 3GB ram-a,ali ovaj obicni ni ja nebih dao vise od 500,pa ni toliko..pa me samo zanimalo misljenje
-
Nakon puno mudrovanja, proučavanja domaće i strane ponude i promišljanja oko nasljednika za svoj S3, odlučila sam uzeti LG G3 (32/3 verziju) i nakon mjesec dana druženja, mogu reći da mi se strašno sviđa. Jest da neki ljudi lakše odaberu stan nego ja mobitel, ali barem sam zadovoljna :)
Nemam osobitih problema s pregrijavanjem (eventualno se primijeti ako recimo igram neku zahtjevniju igru više od sat vremena), nema onog iritantnog krckanja kao kod nekih primjeraka, a kamera, koja me najviše brinula, ispala je vrhunska. Baterija bi mogla biti i bolja ali najvažnije mi je da sam od jutra do navečer mirna, onda ga ionako stavim na punjenje i dobro. Ako s vremenom kapacitet počne opadati, barem je izmjenjiva.
Sve u svemu, po meni izvrstan omjer uloženog i dobivenog. Mislim da će G3 ostati kod mene dugoročno :)
-
Evo i ja danas uzeo LG G3 32/3 GB i do sada sam podešavao mobitel... Ovako na prvu nakon svega par sati korištenja mogu reći da mi se mobitel sviđa što dizajnom što performansama. U planu sam imao kupiti HTC M9 ali mi se nakon Notea 3 učinio nekako pre mali, pre sitan. Dva dana sam ga išao gledati i baš zbog tih manjih dimenzija sam (za sada) odustao od njega. G3 sam onako usput pogledao i svidio mi se na prvu pa sam njega uzeo. Za sada sam uspio podesiti sve važnije stvari ali jednu stvar nemogu nikako podesiti. To je da mi se kalendar sinkronizira sa Facebookom i da se u kalendaru prikazuju rođendani, eventi i druge stvari sa Facebooka. Na Noteu 3 sam to podesio i odlično je radilo ali ovdje nisam uspio pa ako neko zna kako da to napravim neka napiše. Toliko za sada, idućih dana kada još malo proučim mob napisat ću svoje impresije,
-
Mislim da to i nije moguce. Barem ja nisam uspio, al mi to i nije nesto bitno. Jedino da skines neki kalendar. A koji nudi tu opciju, neznam.
-
U Facebook moras napraviti podesenja a pak u podesenjima racuna pogledaj na kojim opcijama su ti kvačice ili nisu isto tako u imeniku imaš opciju koje kontakte da ti mob koristi.
-
Ne pomažu nikakva podešenja u Facebooku i u kontaktima. Skinuo sam aplikaciju Facebook Calendar Sync i ona je trebala riješiti problem ali mi sada u kalendaru pokazuje samo evente a ne i rođendane frendova... Inaće nakon tri dana korištenja mogu reći da sam stvarno zadovoljan sa mobitelom, brz je, odlična kamera, odlično izgleda, jedino mi baterija traje krače nego na Notu 3.Upalio sam ga ujutro u 10 sati i evo sada je na 39%. Dobro, tek sam je par puta punio i sada stalno nekaj prčkam po mobitelu i podešavam a kada sve te postavke riješim i uđem u mod normalnog korištenja vjerojatno će i baterija malo duže trajati.
-
Da li se može nekako podesiti u postavkama mobitela ili imenika da preko cijelog ekrana prikazuje sliku kontakta koji zove ili kojeg ja zovem? Ili se treba skinuti neka aplikacija sa playa?
-
To ovisi isključivo o dialeru. Ne znam kakav LG dialer nudi. Ako nema nigdje u postavkama onda vjerojatno drugi dialer.
-
Evo upravo sam updejtao Facebook Calendar Sync i sada napokon pokazuje u kalendaru rođendane frendova i sve druge evente. Znači problem riješen pomoću ove aplikacije budući da se u postavkama mobitela to nikako nije moglo riješiti...
-
Danas mi stigao update V20t-EUR-XX. Nisam puno imao mobitel u rukama pa nisam do sada primjetio da li postoje neke razlike u odnosu na prethodnu verziju. Ovo je i dalje 5.0. Da li će doći 5.1 ili se čeka 6.0?
-
Ja imam v20t...neka poboljsanja nisam vidio,osim na bateriji,puno duze traje
-
Ima i v20u, no međutim ja nisam primjetio da je baterija spektakularna