Naravno da je, pa to je sluzbeni Samsungov program. Nema se sto dogoditi,samo je bitno da ti je baterija na barem 50% (tako preporucuju)..
Printable View
Naravno da je, pa to je sluzbeni Samsungov program. Nema se sto dogoditi,samo je bitno da ti je baterija na barem 50% (tako preporucuju)..
Što se dogodi ako dođe do nekakve pogreške tijekom update-a? Nikad nisam radio update preko Kies-a pa zato pitam.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Ni Kies mi ne nudi update.
kies je zapravo najsigurniji način.. (kao i ota) samo se skida preko žice a ne ota :-)
samo ti updejtaj prek kiesa.. bolje neg prek odina..
Ne mogu kad mi ne nudi update.?
pričekaj još malo, ili flashaj sam prek odina..
Upravo downloadiram preko Kiesa
ipak je krenulo.. treba dan dva od objavljivanja relesea do toga da bude dostupan na kiesu..
Kako se baterija ponaša nakon update-a?
slično.. samo smanjiti svjetlinu na -2.. tak je bar meni ok, jer je cijeli os bijeli za razliku od kitkata pa to jede bateriju a i blješti u oči..
A ovaj su put brzi. Barem sto se T-mobile-a tice. Meni OTA jos nije stigao. Provjerit cu na KIES kasnije. Bas sam sad znatizeljan...
Meni ga na KIES-u ponudi, ali mi javlja gresku povezivanja sa posluziteljem ili tak nekako. Uglavnom. Zasad nista od lizaljke.
Samo jedno pitanjce - ako se radi update na 5.0, prije toga (ili poslije ?) je najbolje napravit factory reset ili?
I ako se update napravi, postoji li mogućnost vraćanja na 4.4 bez root-a? Hvala
Nakon update se preporuča factory reset.
može se vratiti na 4.4 ali samo preko odina (isto zahtjeva factory reset nakon toga)
Meni još uvijek ne nudi upgrade.?
Ni na KIES-u? Ja sam svoj danas uredno update-ao nakon sinocnjih poteskoca...
Ni na Kiesu ni putem OTA.
čekaj..
LOL, pa skoro svi rade update, a meni ga još ni ne nudi.
napravi ručno.. ništ te ne košta..
Jeste uspjeli maknuti brojac koraka sa lock screena? Ja ga maknem u s healthu i ooet se vrati...
moraš ga maknut u lockscreenu..
opcije lockscreena imaš brojač koraka i prognozu..
Kopao sam i uopce to nisam skuzio. Hvala puno. 5.0 je skroz ok. Relativno brz. Jedina zamjerka sto su maknuli silent mode bez vibre i ikakvih zvukova. Mozda i to treba negdje iskopat. :)
Maloprije ažurirao telefon... Odmah napravio full wipe...Zasada zadovoljan,sitne kozmetice promjene su mi ok,radi brže...
Hm...onako mi je bilo jednostavnije. Samo da nema te vibre :) al nema veze.