Izvorno postao
mata
Sorry Wlan, vjerojatno (prokleta fibra ubija, te sad i žena) nisan shvatio o kojem romu govoriš, ali sinoć sam se malo uhvatio romova. Kao prvo, napominjen, sammy romovi me me zanimaju.
Probao sam par verzija Asyluma od raznih divova, ali nešto je falilo. Neznan šta jer svaki je super. Ali... Probao sam i ko stable CM ali 4.2.2 i svodi mi se, ali opet ono nešto. Probam i priznajem, najviša očekivanja su bila od PA 3.99,ali sitnice tipa, da je ne mogu puno mijenjati ikonu baterije i slično me ubija. Znan da zvuči ko OCD(opsesivno kompulzivni osjećaj) ali, toliko mogućnosti na 4.2.2, a sad 4.3. Ne shvaćam.
I tako, samo preskočio proBam i PACu i uvalit Carbon i ne da sam oduševljen, već... OBOŽAVAM šta su napravili. Čak i onu po meni najveću manu tipa lošije Launchera su riješili, te imamo pravo Trebuchet. Ostalo je savršeno. Ni jedan problem. Niti jedan.. Samo, pazite da Super SU riješite kako treba jer, on radi savršeno, samo ga treba postaviti. Zašto bat neću ništa komentirati jer tek ima dva sata da sam na njemu, pa... Naravno, exynos je, pa se ne na dajte mega dobroj bateriji, ali sam rom je meni savršen. Savršen... Joj kakao sve lijepo radi... Uživajte.... Ja hoću. Jedino, ako što moram protestirali je stara biljka, lošeg zvuka u odnosu na CM ili PA. Ali... Ja sam oduševljen i bas me briga. Bravo Carbon, Bravo...