Ako se ide na drugu bazu OTA nece biti, samo ful rom.
Printable View
Ako se ide na drugu bazu OTA nece biti, samo ful rom.
Ako sam dobro skužija na ARHDu ne moraju brisat stari rom nego samo novi preko i to je to,triba mi dva sata da sve podesim kako je bilo,neki dan sam namjerno htio počistit mob sve pobrisat i stavit full 3.4.3 izludija me dođe do splasha i to je to,ponovim postupak opet isto i ništa opet na 3.4.0 pa OTU po OTU.
Nista jos od vipera....
nekuzim zasto nisam na stocku dobio update? sad sam se vratio na stock i fleshao stock recovery i boot img i nema azuriranja na najnoviju bazu.
Prebacio sam nešto muzike s kompa na mob. Odem na player i ne mogu naći te foldere
I da, na viperx sam
Misliš albume?
Pogledao u popisu pjesama detaljno? Sve nazive, i one unknown, track, broj neki pa naziv, itd..
Ima li šta od ViperX kad će update da se rješimo ovog štekajućeg wifi?
Ovih dana bi trebao.
Kako ti šteka? Meni je počeo na novim XM kernelima, vratio se na viperov kernel i sve dobro za sada.
Kad sam blizu rutera tj u dnevnom dobro je iako zna ponekad zastat,ali odem u drugu prostoriju već je to dosta lošije taman dovoljno da me iznervira.Inače stalno sam na Viperovom kernelu,a valjda će ga izbacit danas sutra nadam se,inače da nije toga nemam zamjerki na rom.
P.S Novosti friško:
OK guys and girls
Beta testing based on new base starts tonight.
Keep fingers crossed!!!
Stize vam danas novi Viper.
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 11:29 ----------
Stigao je
Danas se pokazalo sve u stock playeru.
I kakav je novi viperx?
Sve je ok,dobro radi a najbitnije je da je rješen problem sa wi fi.
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 08:12 ----------
Ovo tzv brzo punjenje baterije šta su sad stavili i na Viperx (može se uključiti u tweaku),ostavlja li kakve posljedice na bateriju ili telefon ako se koristi?
Ne ostavlja.
To ti se odnosi samo dok se puni preko USBa pa vuce maksimalnu struju pa se puni brze, skoro normalno punjenje.
evo vratio se na stock da napravim update i pokušao par put do sada, nema updatea..
I ja sam tako napravio i nisam dobio nista. Onda sam se vratio na ARHD jer je Mike rijesio tu bazu odmah i fleshao normalno. Bio sam na putu i vidim da sad ima i viper tu bazu. Iskreno sad mi se neda vracat na viper rom. A i bolje mi je baterija na ARHD romu. Znam da je bezveze ali na quadrant testu s tim romom nabio sam 7900 score hahaha
Baterija na početku: 90%
Baterije preostalo: 10%
Screen on: 4 sata i 53 min
Rom i kernel: ViperX 3.5.2 i XM 288
CPU: 1.2 GHz, smartmax + sio
Prvi ciklus punjenja ove kombinacije. Uzevsi u obzir da 20% baterije nije iskoristeno, moram priznat da je rezultat vise nego odlican i ovako. Sa 80% baterije skoro pet sati efektivnog koristenja uredjaja izvrsno.
U privitku je screenshot.
Vratio sam se na viper i na kernel 289 xm. No danas sam prilikom surfanja netom dobio gratis restart uredjaja sto mi se nije skoro dogodilo. Zbog cega nemam pojma. Jel rom kriv ili kernel neznam. Prije mozda kernel no nisam siguran.
Kernel je kriv.
289 se nije pokazala dobrom bas. 288 je bolja opcija, ili da stavis stabilnu 188v4 verziju.
Ove 2xx su sve beta verzije, makar ja s 288 nemam nikakvih problema, i baterija mi traje nikad bolje.
I zaista neznam no meni je baterija na viperu puno losija nego na arhd romu. napunjen je bio jutros a sad sam u crvenom na 5%. Nisam ju pratio s nikakvim aplikacijama ali vidim da je losije. I jos k tome imam drugi kernel sa smanjenom brzinom procesora. Neznam. Full cudno
A ne znam stvarno Zrmi.
Jel to prvi ciklus?
Jos uvijek si na 289?
Meni odlicno drzi, vidljivi su rezultati gore. Ova kombinacija mi je najbolja do sada na HOXu(doduse ja ne koristim sense, tj. Rosie launcher, ni Facebook apliakciju koji najvise jedu bateriju). Probaj pratit bateriju.
Inace, kroz koji dan dolazi novi Viper
Mozda sam i nerealan ali kod mene je sense i dalje koristim 289. Ma skinem ga s punjaca svako jutro i odem radit ali ja ti zaista koristim dosta i messenger facebooka i sam facebook. Ok danas sam dosta razgovarao, ali mislim da mi bolje drzi sa arhd romom koji usput ima stock kernel
Opće je poznato da je Facebook app katastrofa od aplikacije, ogroman gutač svih postojećih resursa i veliki usporivač sustava. Možda je u tome kvaka? Samo nagađam.
Jedno pitanje,može li se boot.img roma flashati preko samog mobitela nekim programom možda preo recoverya (TWRP)ili samo preko računala klasično?