Pa zar nije sve već izgovoreno vezano za Revoluciju......uffff :(
Printable View
Pa zar nije sve već izgovoreno vezano za Revoluciju......uffff :(
I onda kako ćeš ti meni objasniti kad mi račun za zvani 091 broj bude brutalan jer sam ja pričao par sto minuta na njega a on prenesen u tomato? Jedini smisao ovakve tarife je da samo zoveš, prema potrebi i želji i ne razmišljaš o ničemu. Ne kalkuliraš. Zoveš i pričaš.
A račun 160.
e jbg..to vec njima ostavljam da rijese :)
(kad vec hakom ne radi svoj posao)
ali kao sto sam vec napisao...lijepo to napisu u uvijetima koristenja,korisnicima posteno iskomuniciraju da su pozivi ka vipu ekstra naplacuju,ali da i za pozive sa vipa dobivaju kune i eto...opet ok,tarifa.
Nije flat,ali telci ne gube,a korisnici zadovoljni
Neograničena tarifa u kojoj se pozivi prema Vipu naplaćuju!?
Koji je razlog naplaćivanja?
Što Vipnet kao tvrtka ima jednu tarifu, među njih 50, koja ne odgovara Tele2!?
Korisnik sam revolucije na pretplatu bez ugovora.Zanima me,dali bih tu svoju revolucija pretplatu mogao prebaciti na drugi broj?
Promjena broja ti se naplacuje 50kn,tako da mozes, jedino ne znam sto se desi sa brojem koji si imao do tada...
NOVA REVOLUCIJA
Pozivi prema Tele2: neograniceno
Pozivi prema ostalim: 1500min
SMS: neograniceno
Internet: 500Mb
Od 10.10. do 30.11. se moze aktivirati
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...evolucija/t28/
wau, čim se maknula tomato na tuđi račun evo ih opet nazad!
Pogodio sam mrezu ali sam mislio da ce izvaliti nesto na bonove tog tipa
U danasnje vrijeme 500mb je vrijedanje korisnika.
Nema uspostave poziva! Aleluja!
500mb? Da nije greška, možda gb?
A to im je jedina fora da navuku korisnike na veći trošak +500Mb/35kn i +1GB/50kn S radio valovima i 500MB dođeš mjesečno na fiksnih 195kn.
kopirat cu svoj post sa mob.hr-a:
ove tele2 tarife mi se ne svidjaju…
prvo,preskupi MB u svim tarifama kada se predje paket,a malo je ukljuceno u pakete.
drugo u smart 30 na prepaidu dobijes vise nego a pretplati za 85 kn mjesecno. ova najmanja od 35kn nije ni vredna spomena.
nudi najmanje,a korisnik ne dobiva s njom nista,osim ugovorne obveze. knockout uz bon od 50 kn je i dalje bolji za tu slobodu. das od tog bona 25kn za srednji paket prometa(250MB),ukljuceno je 200 sms poruka,a za 10 kn razlike (koliko se naplati radijska frekvencija kod pretplate) imas 30 uspostava poziva. minute su ti iste cijene…a obje su namjenjene korisnicima koji trose malo. ako trosis vise od 50-ak kn mjesecno, opet je tu revolucija na bonove bolji izbor(uz paket prometa) i vec navedeni smart30.
revolucija je ok,mada mislim da su i mogli staviti jos MB,ako vec nemaju “flat” uz smanjenje brzine kao konkurenti. u svakom slucaju, originalnu revoluciju su trebali ovako pretstaviti i svi bi bili zadovoljni. mozda ne bi digli toliku prasinu(ni privukli toliko korisnika),ali bi bar ostali cistog obraza
kako sam vec naveo meni je puno draza opcija prepaid i nikakvo ugovorno vezivanje, pogotovo sada kad vise nema popusta na uredjaje
Mene isto bode u oči tih 512MB... da su barem stavili 1GB to bi već bolje izgedalo. Mislim da ću ipak onda uzeti smart 30 jer sa drugog mobitela malo pričam a više surfam.
Revolucija je prvenstveno namjenjena "prosjecnim" korisnicima koji vole pricati i slati sms-ove, 1500 min. je i vise nego dovljno za pricu a i nema uspostave poziva. Ovih 500mb je samo da se nadje.
Treba ovu tarifu usporedjivati sa konkurencijom koja ima i uspostavu poziva i puno manje min. i sms. a i 500mb nije za baciti ako trebas pogledati mail i ne moras trositi na razne messengere i voip aplikacije jer imas malo poziva i sms-a ili su skupi. :)
ah to ti je uvijek tako da je 1gb onda bi bilo zašto nije 2 itd.
Pa naravno da svakim danom treba sve više internet prometa - zar ne živimo u cloudu!? Do nedavno su bile dovoljne diskete od 1,44mb a cd od 700mb su samo bogataši mogli spržiti (i to uz naknadu prijateljima)...a sada nam je malo 16gb na microusb privjesku na ključevima!
Neznam zašto se operateri tako opiru napretku i nevoljko povećavaju te pakete - usporedbe radi bonbon nudi 4gb za 45kn (uz nadoplatu 80kn), evo to je ipak pomak naprijed...ali, već ćemo se uskoro pitati a zašto nije 8 GB... :D
U doba flat interneta ovo 500mb je jedan posjet youtubu - prošlo je doba dialup interneta od 28.8 kbps... Čemu onda mobiteli imaju brzine u downloadu od 7.2 ili 14 Mbps ako ne za gutanje interneta!?
Sve vi to lijepo zborite. Preskupo, premalo interneta.
Po pitanju interneta osjećam potrebu da još nešto dodam iako se to odnosi na sve operatere. Koji će mi vrag velike količine interneta kada mi za za skidanje jednog videa u trajanju od cca 3min treba 15 i više minuta skidanja. Hoću reći operateri još nisu dovoljno ni razvili mrežu na 3G sustav u majim sredinama.
Kvaliteta je priča za sebe! Tu je tek katastrofa! Ajd Vip je ok s kvalitetom..
@mlesic
I sam znas kako je super imati 4Gb a non-stop ti puca veza na bonbon mrezi! To je one sto je Denis rekao mogu oni nuditi i 100Gb ako ce tebi skakati malo EDGE malo 3G ili pucati od preopterecenja kad svi krenu trositi tih 4Gb! :D :D