Ja sam ju jucer koristio (stavio sam ju u Nokiu N82 i spojio USBom) i stranice mi je normalno otvarao medutim sa MSNom sam imao problema, poruke mi nisu dolazile kako treba. Sad ne znam jel to bilo slucajno ili je to povezano s tim problemom.
Printable View
Ja sam ju jucer koristio (stavio sam ju u Nokiu N82 i spojio USBom) i stranice mi je normalno otvarao medutim sa MSNom sam imao problema, poruke mi nisu dolazile kako treba. Sad ne znam jel to bilo slucajno ili je to povezano s tim problemom.
Ma da!? Najbolje da sada ne radi voip i IM ni preko data kartice - stvarno smiješno...
Ne znam, mozda je to bio trenutacni problem. Zato bih volio odgovor od bonbona :)
Sniper, problem s MSN-om nije povezan s pushom. Samo spomenuti MSN šteka? Za ostalo nema problema?
Summa summarum: nakon skoro 3 mjeseca bonboniziranja upravo aktiviram bezveznu Tele2 karticu i na njoj ću koristiti internet usluge, ali i poruke/pozive u nešto manjoj količini. Svoj Bonbon broj stavljam u neki šrot mob i koristit ću ga za besplatne minute i primanje poziva/poruka dok se ne uklone tehnički problemi. Da nema tih besplatnih minuta, krajem 9.mj. bi se vratio na Tele2, ali ovako ću morati eksperimentirati.
Jednostavno ne mogu preći preko tog pusha. Izračunao sam si solidnu uštedu ako pozive/poruke preusmjerim preko neta, ali tehnički problemi mi ne dozvoljavaju da to iskoristim kako sam zamislio te samim time moj plan pada. Štedim sa besplatnim minutama, eto, to je sve.
Ljudi s kojima se najčešće čujem koriste sve te moderne điđe (Vibere, Skajpove itd) na svojim operaterima i tako šparaju kune na kraju mjeseca. To uopće nisu napredni korisnici već obični ljudi koji igrom slučaja imaju Androide i znaju staviti par brojki na papir i izračunati isplati li im se. Druga je stvar što su im operateri "nametnuli" Androide i sada "brižni" ljudi imaju puno više mogućnosti nego što su ih imali na starim mobovima ;) Jbga, ja sam u ovih 3 mjeseca što koristim Bonbon ispao iz tog kruga jer me nitko ne može kontaktirati na ovaj način. Hajde, barem sam se za mail snašao.
Rujanfest, lokacija bundek...3G pokazuje al ko da ga nema, nemoguće bilo što...nakon 1h pokušaja sam došao na ideju da ugasim 3G i progam se EDGEom...i proradilo je...dakle...i dalje tegobe i problemi sa 3G signalom...
(Možda) slična situacija nedavno u pulskoj Areni, koncert, masa ljudi i 2G/3G odličnog signala - ali internet nula bodova. Meni prebacivanje među bandovima nije pomoglo, a sve je proradilo kada sam krenuo doma. Ne krivim operatera jer je valjda došlo do nekog ugruška u mreži.
To se može dogoditi (i događa se) svakom operatoru kad na jednom mjestu ima puno ljudi. Vani se to rješava nečim ovakvim.
Meni 3G očajno radi. Al baš očajno. Otvara stranice kao da sam na pola EDGE signala.. Osijek ali nije nigdje baš bajno. Tele2 je to odrađivao bolje. Sve si nekako mislim da baš i nisam napravio pravi korak prelaskom na bonbon. Od tolko reklame na internet orjentiranost, najveća razočarenja doživljavam upravo na tom polju (push, 3g)..
rak21, jesi se javljao korisničkoj podršci da se provjeri?
Niti jednu poruku nemogu poslat, tj. mogu poslat i izgubit novac, ali one nikamo ne dolaze... Molio bi da se to rijesi a za novce ne znam ko ce mi ih vratit...
Sime, da bi se to provjerilo, please se javi korisničkoj podršci bonbona. Možeš i na: bonbon@bonbon.com.hr
Na Bonbonu sam i sve super ali aloooo ovakve izjave su dno dna....
Nadoplatom 80 ili 160 kn dobije se popust od 50% na pakete - mislim da je tako do 1-2. mj. :D
Živijo nama naš bonbon! Kume izgori ti kesa... :D
@bonbon - možete i ovdje s nama podijeliti takve prekrasne novitete...da ne propustimo dobre stvari! ;)
A neznam nadoplati bon od 80 kn pa ćeš i ti saznat sve što i ja znam! :D Stigla poruka da imam popust...uglanom popust vrijedi za jedan paket, znači npr. razgovore, a ako aktiviram i internet - on je normalne cijena. Izgleda samo prvi paket popus! Možda da sam dva bona od 80 nadoplatio bi bilo popust na oba...To sad neznam točno koliko, kako, i ostali uvjeti...Ali, meni dobro i ovako. 30 kn = 200min+300 bonbon! Di ćeš bolje?
Stvarno pohvala bonbonu, mislim da ovo nije prvi puta da je tako popus 50% - bilo je toga i prije!
Znači sada za 80 kn imam 1300min prema bonbonu, 200min ostale mreže, 300 MB i još mi ostane 20 kn za poruke ili tarrot majstore, crvenoga maga i sl. :D Stvarno se puno dobije za malo para! Početkom mjeseca tako to nadoplatim 80 kn i miran sam cijeli mjesec, ne moram misliti koga zove, kada zovem, koliko dugo pričam, internet je tu...Stvarno odlično! Pogotovo kad se sjetim crnih dana iz VIPa i računa od 300-500kn (kada mi utekne malo), ili 160-220kn iz tele2 do neki dan - a nisam se napričo baš, internet na kapaljku, stroga štednja i sl.
Samo pohvale za bonbon - drago mi je što tako častite korisnike! 30 kn uštede nije puno - ali lijepo dođe takvo iznenađenje, drago je čovjeku...sigurno draže nego kad dođe račun uvećan za 30 ili 300kn kod nekih drugih operatera.. ;)
bonbon danas nije pisao jer je čekao da netko čestita rođendan a vidim vi dvojica uživate u poklonima :D
svaka nadoplata s minimalno 80 kn omogućuje sljedeću kupnju jednog paketa 50% off. Plus što još traje nagradna igra za Flyer i s tom nadoplatom upadaš automatski nutra.
Sve to lijepo izgleda, ali radi se o običnoj navlakuši.
Bonbon to nudi jer su Vip i Tele2 drastično smanjili cijene, a i T-mobile je krenuo s reklamama u kojima nudi 0 kuna prema svojoj i fiksnoj mreži Hrvatskoga telekoma.
Iako rijetko hvalim T-mobile, moram reći da sam u Častilici za 20 dana kolovoza primio istinskih poziva sa svih strana u vrijednosti 2000 kuna. Inače, karticu mi je darovala T-mobilova menadžerka (dobro, više bih volio da mi je nešto drugo poklonila, ali ja sam džentlmen), tako da nisam uložio ni lipu! Jest da ne volim previše razgovarati preko mobitela, ali Častilica će ionako biti kratkoga vijeka i red je da iskoristim ponuđeno.
Stoga nema potrebe da nadoplaćujem 80 kuna. Naprotiv, Bonbonov broj, koji sam prenio iz Vipa, vratit ću ponovno u Vip. Nisam obavio nijedan poziv jer nema smisla da išta nadoplaćujem kada postoji toliko boljih opcija.
A prije 4-5 dana meni bio rođendan - nisam vidio neke čestitke... Jedino warezhr se sjetio :D
@DŠ - da sad i ja ne trolam tu kratko ću reći: DŠ ajd više nemoj, pliz nemoj više...Ovo je bonbon tema i ako ti je fuj i nevalja otiđi u T-mobile i Vip...svih svojih 5 brojeva ako želiš prenesi u ERONET što se mene tiče, ali stvarno više nemoj!!! Ako imaš pametnu kritiku, ili pohvalu što se tiče bonbona, samo naprijed!
Neki ne vole imati 5 brojeva u svakoj mreži po jedan i stalno se prebacivati i tražiti najpovoljnije i šta ti ga znam...Meni je ok da trošim 40-80kn mj. i sasvim sam zadovoljan onim što dobijem (a to je puno). I miran sam do 2020. Ne moram misliti kada častilica ističe...I imam jedan mobitel i jedan broj na kojemu imam sve što mi treba!
Stoga, odaberi sebi što ti paše a nas pusti da odaberemo ono što nama paše...Nama ostavi naše navlakuše, a sebi uzmeš svoje i mirna bosna!
Dakle, BONBON - KRITIKE - POHVALE - KORISNIKA! --> Pričaš o vipu i t-mobile, ne daješ kritiku, ne hvališ, uskoro nisi više korisnik!
Ja sam napisao da je to navlakuša , što znači da sam kritizirao Bonbonovu politiku.
Znam da Vam kvarim ugođaj, ali kamo bismo stigli da svi mislimo isto i uzdišemo nakon svake Bonbonove akcije.
U pravu si, ja imam više brojeva i tarifa, ali tako zapošljavam mozak koji razmišlja kako najbolje iskoristiti ponudu na tržištu.
Usto i štedim!
Pa i ti si u Bonbonu radi uštede, hvališ njegovu ponudu.
Ja hvalim druge mreže i kritiziram Bonbon, smatram da u drugim mrežama možeš dobiti više.
Nikoga ne prisiljavam da ode iz Bonbona, ali to ne znači da ne mogu upozoriti što se iza brda valja i da je Bonbon mreža iz 20. stoljeća.
Oni nude najmanje, a to sekundni obračun i nazovipogodnosti ne mogu izbrisati.
To se kaže TROLANJE kada netko u svim postovima vrti istu priču, stalno kontrira i priča o zavjerama, navlakušama, upozorava, predviđa, sve zna i vidi najbolje od svih! Na forum.hr su to riješili, očito se ovdje preselila vjerujem ista spika... Ja bih stvarno molio pozitivne kritike, pohvale, savjete...a ne ove frustrirajuće postove - čim vidim DŠ...znam šta će pisat! To tvoje nije kritiziranje/hvaljenje nego lupanje prazne slame i ispiranje mozga. Dovoljno bi bilo da si rekao: Meni se ovo ne čini ništa posebno, samo 30 kn uštede...onome tko je na bonbonu dobro dođe! Usto, čini mi se kako drugi operateri nude više (navedeš primjer konkretno)... I ljudi bi shvatili sami jel to dobro ili loše. Meni koji trošim 40 kn/mj tih 30 kn je velik postotak - eto sada uplaćujem 80 kn zbog tih akcija, nagradne igre i sl. A ti sa svojih 5 brojeva sigurno više potrošiš pokušavajući nešto uštedjeti - zaboga miloga pa treba imati samo 5 mobitela...nek su svaki po 100kn to je 500kn - toliko ja za godinu dana na bonbonu potrošim! Aj se lijepo zbroji i oduzmi...
A bonbon planiram hvaliti dok je dobar, pošten, jeftin, kvalitetan...tako sam hvalio prije tele2 jer je bio solidan, jako jeftin...sada više nije pa ga ne hvalim - ali ako nekom paše, neka izvoli! Meni moja računica kaže da je bonbon opcija izbora za do 2020...nakon toga ćemo vidjeti... I što je najbolje, mozak mi ne mora biti zapošljen traženjem najbolje ponude i opcije i tarife - nego ga mogu koristiti za nešto pametnije, npr. učenje za faks, spavanje, ili ga samo pustim na pašu... :D
Ajde sad duboko udahni i razmisli malo....
Kako če bilo koji orerater privuči ili te navuči, navlakušom, tebe ili nekog ako ne smisli neki način? Zar nije to logično? Možda tebi nije? Koko bi operater trebao plasirat svoj proizvod na tržištu, pogotovo ako želi biti najisplativiji? Ne razumijem tvoje spike!!!
Neko m če se činit privlačniji telac2 nekom vip itd itd ako ti bombona ne odgovara kupi karamelu! ;-)
Do kad traje ova akcija 50% jeftinije?
mac, copy/paste:
* Svi bonbon korisnici koji u periodu od 1. listopada 2011. do 31. siječnja 2012. godine nadoplate svoj račun bonom od 80 ili 160 kn, ostvarit će popust od 50 % na iduću aktivaciju/reaktivaciju odabranog mjesečnog paketa. Pravo na aktivaciju/reaktivaciju paketa u pola cijene korisnik ostvaruje sa svakom nadoplatom računa od 80 ili 160 kn, a nakon primitka SMS poruke o izvršenoj nadoplati.
* Zadnji datum za aktivaciju paketa u pola cijene je 29. veljače 2012. godine.
* U Promotivnoj ponudi Paketi u pola cijene mogu sudjelovati svi bonbon korisnici osim korisnika bonbon Internet tarife.