Da, stigao je jos u subotu. Za 2.5 dana je stigao :)
Da, stigao je jos u subotu. Za 2.5 dana je stigao :)
Ocito je da sam ja narucio taman kad nisu imali, a ti koji si narucio kada su vec dosli telefoni si dobio odmah. Nevjerojatno.
Nego, imas problema sa signalom na 3G kada spojis antene ?
Nisam jos probao, ne koristim ja telefon, ja imam 3GS. Ali probat cu navecer. A i kod mene je 3G signal dosta los (iako zivim u centru grada) pa ne znam koliko ce biti uspjesno testiranje
Izgleda da im prodaja bas i ne ide posto si tako brzo dobio iphone.
Taman su ih ponovo stavili u Webshop pa sam odmah narucio. A neki jos cekaju od 8 mj. sto su rezervirali.
Ljudi, jel imate problema s WiFi mrezom ? Imam iOS 4.1 i telefon nade wifi i spoji se bez problema, ali radi uzasno sporo.
Recimo filmice na youtube nema sanse da gledam (ucita filmic, ali nikako da ga odgledam normalno), a surfanje radi ali isto dosta lose. Zapravo, bilo sto vezano uz wifi radi lose, cak i skidanje aplikacija.
Testirao sam na speedtest.net app i dobio sam ping od 110 a brzine preko 4 mb/s i upload 0,384.
Da, na svim drugim uredajim bez problema radi. Probao sam i na drugoj wifi mrezi.ista stvar. Citam po netu da svi imaj problema s 3gs i updateom na 4.1, ali nitko ne spominje bas previse 4-orku.
Ajd pliz testiraj sa speedtest.net i pingaj mob s racunala pa mi javi sto ti kaze za rezultate.
Meni je pinganje s racunala koma. Ide ping preko 500-1000
Evo moj speedtest, radi sve normalno
http://www.pohrani.com/f/1y/1p/29DsuJAG/img0104.png
Meni je ping uzasan. Ne znam sto da radim. Imam telefon tek 3-4 dana i vec ne valja. Grrr. Vracam se u t-centar izgleda.
evo i moj stigao (konačno)
jel ovaj speed test aplikacija neka?legalna mislim..
neću ga jb..
nego da sad ne čitam cijeli temu, kakva je situacija sa bumperima?
jel ima netko nekav pametan prijedlog šta da kupim? al da bude onaj kao orginalni(znači samo rub da štiti)
hvala unaprijed
Speedtest je free aplikacija na Appstoreu. Ajd skini i izmjeri wifi ako ti se da pa napisi rezultate ovdje.
Sto se tice bumpera, ako ti je telefon proizveden poslije 1.10 ne bi trebao imati problema sa signalom. Bar ja nemam.
Ali eto meni radi lose wifi. Idem u TM danas neka ga oni isprobaju pa ako ne valja neka daju novi posto je u pon. kupljen.
Jos se moze naruciti iz AppStorea. Napravi si novi USA account, skini aplikaciju, pokreni je na mobu i izaberi UK. Upisi sve svoje podatke i pod Other information (ili tako slicno) samo stavi Croatia. Ja sam narucio u ponedjeljak, treba mi sutra stici.
Mozda dodje, mozda ne. Nije hitno :) Ali dolazilo je ljudima u HR sa 2-3 dana zakasnjena
Meni su napisali u mailu da je poslan 1.10 i da ce doci 6.10.
Dosao mi je 20.10. :dunno:
Vidiš vidiš..baš ću to sad probat..hvala
A što se tiče signala, ne primjeti se gubitak ali je signal ipak slabiji nego na drugim telefonima..sve u svemu ništa alarmantno..
Tak da bi mi bumper više bio za zaštitu..
Što se tiče WI-FI, radi mi dobro.. ali instalirat ću sad SPEEDTEST app. pa ću sutra probat na poslu pošto nemam wireless doma..tad ću i stavit rezultate
OK, hvala za objave rezultata. Evo, bio sam jucer u TM i zenska koja tamo radi nije mogla testirati iphone jer nije mogla naci WEP kljuc...issss. No, medutim rekla mi je da probam jos jednom na t-com routeru (posto ja imam optimu i metronet, ali to nema nikakve veze ciji je adsl)...no na t-com routeru radi jos gore: spoji se na wifi, ali od interneta ni i...
dakle, ja nemam i-phone 4 vec samo phone 4 jer mi i ne radi :-)
P.S. iPhoni kupljeni u drugoj "turi" nemaju problem s antenom vise. Provjereno na 3 uredaja kupljena poslije 1.10.
Ali kao sto si rekao bumper ti moze posluziti kao zastita.
Evo mojih rezultata..
Download - 3.81
upload - 0.18
ping - 84 ms
Radi sasvim ok.
Nisam dosad imao iphone i moram priznat da je ovo iskustvo surfanja nenadj....:))
toliko to brzo sve ide,tečno...ma veći gušt nego da surfam na kompu..
joker nemoj me krivo shvatit, ne provociram te ja ;)) samo kažem..