Da nisi negdje u opcijama ugasio kontrolu pomoću headseta(slušalica)?
Printable View
Meni radi za sad. Nisam nista podesavao, kako je bilo tako i radi za sad
Sent from my Desire HD using Tapatalk
ja sam ga rootao i promijenio mali miljun romova do sada, i sada se zelim vratit na stock rom ne zbog toga jer sam nezadovoljan nego jer mi jedna aplikacija (soundcloud) ne radi kako treba a izasla je nakon sta sam rootao mob pa nisam uspio provjerit kako radi na stocku...s druge strane nasao sam odlicnu kombinaciju roma i kernela i zbog toga mi se tesko vratit na stock jer likovi rade mocne romove za poludit ;) super fast & eye candy
ako itko koristi soundcloud i ima account na njemu nek se javi.
a jel se sjećaš po kojem si tutorialu radio root?
Evo i mene, nekih tjedan dana ponosni vlasnik novog HTC Desire HD...
Nakon dvije nikad prežaljen Nokie ( N95 i N95 8GB), došlo je vrijeme za taj touch-screen za koji sam se kleo da ga neću nikada kupiti...
Iphone 3g posjedovao sam punih par dana, i onda ga poklonio bratu...
Kako je stara Nokia crkla, eto ma na HTC-u...
pozitivni dojmovi:- jednostavno sučelje koje mi se dopada više o iPhonea
- widgeti i sve ostalo koje možeš do maksimuma prilagoditi sebi
-ogroman ekran
- slike i videa su super, iako često kad slikam slika ispadne mutna
negativni dojmovi : - nakon Nokie, zvuk je KATASTROFA, govorimo li o glazbi koju pustiš sa telefona, ili o tome kad je slušalica na maksimumu. Jednostavno, pretiho. Ne znam kako će im pomoći ne znam kakav dolby na onom stinom, jadnom zvučniku iza.
- neki bug oko sms-a. Jednostavno ti prikaže da je stigla poruka i vidiš početak poruke, uđeš u sms, a nje nema... izađeš, pa opet uđeš , i onda je tamo.
-štekanje i zastajkivanje dok pišem poruke
-imenik mi izrazito ide na klinac, i nisam skužio da li mogu psotaviti neki widget da imam favorite brojeve negdje na ekranu, jer to čudo se sinkroniziralo sa Facebookom pa sada pod ''people'' imam milijun ljudi
Imam nekoliko upita za one iskusnije, pošto nemam puno vremena čitati forume :
- skinuo sam neki task killer kojim, bi, kao, trebao gasiti aplikacije koje rade u pozadini, međutim, čini mi se da za ono što je uključeno tlefon koristi previše CPU- 60 %... na jednom starom task manageru koji sam maknuo ća, pisalo je i 100%...
- čitao sam da postoje razni ROM-ovi koji su naknadno napravljeni i svi hvale brzinu ovog telefona koju ja još nisam iskusio, pa molim ako se može naći neka dobra duša da mi ukratko napiše što moram učniti da stavim novi ROM, kako napraviti back-up ako nešto zeznem da vratim na stock postavke, i koji ROM mi preporučaju.
Eto, nadam se da će me dobre i iskusne duše uputiti u sve blagodati ovog telefona...
Hvala unaprijed...
;)
brzinski za mauricha...svi se slazemo da je zvuk kanta teska pogotovo nakon nokie, al ja osobno ne slusam muziku na njegove zvucnike vec ga spajam u autu ili doma na zvucnike ili na njegove slusalice i tu je zvuk skroz solidan..imas widget people koji ti omogucava da stavis svoje favorite na jedan od home screenova na 3 razlicita nacinai skroz je funkcionalan..ovo sta se tice brzine moba i stekanja mislim da nisi aktivirao USB debugging koji se nalazi pod MENU - SETTINGS - APPLICATIONS - DEVELOPMENT...jer mob zaista leti i ne vidim razloga da tebi steka...stay tuned ;)
e da task killere zaboravi, vise stete nego koristi od njih - uvjerio se osobno..slobodno ih makni sa moba
taj tutorial za downgrade sam pronasla.. za sad mi se cini po ovome ful jednostavno link
al preporuka uvijek dobro dode :)
sto se tice task killera, ja sam ga izbrisala.. imam onaj android assistant, koji je skroz praktican, i ima sve u jednom..
Bilo bi dobro da netko tko je već rootao HD napiše tutorial od početka do kraja, da sve što je potrebno bude na jednom mjestu.
pa zar nema nitko ko koristi SOUNDCLOUD ovdje?! :blush:
Ljudi moze li pomoc???
Imao sam Nokiu i kompletan imenik sam prebacio u pc,da li sada mogu imenik iz svoje nokie prebaciti u HTC DESIRE HD??
Moze li to ikako jer mi je to veoma vazno
Hvala i nadam se da ce te mi pomoc
Možda ova tema može pomoći?
Na DHD imam rom CM7, I ne rade notifikacije za gmail, tj uopce ne napravi refresh.
Sync mi je ukljucen I u postavkama mobitela I gmaila.
Ima tko kakve ideje? Prijedloge?
Menu - settings - accounts & sync - jel ti zelena ikona za gmail, bez uskličnika? Kada klikneš na account, jel ti označen gmail i šta piše, kada je zadnji put sinkroniziran? Također i background data i auto-sync čekiraj...
Ako uredno primaš mailove, ali ne dobivaš notifikacije, jesi podesio zvuk/vibru u gmail appu - menu - settings - notifications?
ma sve mi je zeleno, piše da uredno radi refresh, jučer sam ga ugasila i upalila, i proradilo je.
problem je bio što mi u notificationsima ne piše da imam mail, već sam morala ući u gmail, i napravit refresh da vidim jel imam koji mail.
jel se može igdje podesit koliko često će se gmail refreshat?
jer mi je prije došao mail par sekundi nakon što je poslan.
i da, ona led lampica za notificatione, pročitala sam negdje da nemogu mjenjat boje kao što sam mogla na običnom Desireu??
(plava, crvena, žuta, zelena, ljubičasta), već da su samo 2 boje- zelena i narančasta. istina??
Gmail ima push notificationse, dakle čim ti mail stigne on bi ti trebao zazvonit, i zato koliko znam nema opcije da se namjesti da on provjerava svakih 15 min il koliko ti već namjestiš već je jedina opcija ili push ili da manualno provjeravaš ti sa tipkom refresh.
Što se LEDica tiče, ne mogu se mijenjat boje :-/
Gmail se i meni na Desireu zna zblesirati i pokazati u aplikaciji u gornjem kutu (inbox 1) a ne prikazati neprocitane mejlove ni notifikacije i trebam ga rucno refresati. Od 20 mejlova, jednom se ovo desi. Nemam pojma jel to kakav problem, ali nije mi alarmantno.
Nope, I dalje mi ne radi push..
također ni meni na običnom, problem je u cyanogenu, kao i svim romovima koji su na njemu bazirani. ja trenutno imam gingervilian i taj problem mi se javlja. zadnji put mi je sinkronizirao prije 10 sati. i to kad sam ga ručno syncao.
EDIT: upravo sam testirao na oba accounta, stiže u roku par sekundi mail nakon slanja.
CM7 RC1/RC2 - sve sljaka oduvijek. osim onog gore spomenutog problema s gmail appom. Ako je stvarno problem u romu, mislim da je jasno na cija vrata treba kucati :)
Ljudi, kako vam radi GPS? Meni je toliko neupotrebljiv da ga izbjegavam koristit :-/ Na N82 mi se zakacio na satelite u roku od 10 sec otkad sam pokrenuo google maps, ovdje ga samo vrti i vrti i nikako da nade. Pokusavao sam i one fore iz one "Kako popraviti prespori fix" teme medutim nista mi nije pomoglo.
I jos jedno pitanje: jel vam ukljucen mobilni internet u to vrijeme dok koristite gps? Ja ako ga koristim onda me smjesti skroz krivo na karti, fula i po km-dva. Ocajan sam vise, a danas ce mi bas trebat gps :-/
Meni radi ok. Skineš preko neta najnovije podatke o satelitima (pomoću onog programa iz teme "Kako popraviti...") i gotovo odmah nađe satelite (ali, kako sam skužio, samo isti dan.. drugi dan ti podaci izgleda ne vrijede). Bez toga traženje satelita traje čitavu vjećnost. To je po meni veliki minus u odnosu na moj stari HTC Touch HD (tam nađeš satelite u roku keks i tjedan dana nakon što skineš podatke preko QuickGPS-a)