hm ...osim par novijih tema,opcenito brzeg rada i ove izrade sigurnosne kopije nesto senzacionalno nisam primjetio....jel se varam?
Printable View
Momci, ja sam jucer provjeravao na SEUS-u i jos nije dostupan update, vi ste to sluzbeno ili drugim kanalima napravili? :)
Nećeš ni moći preko SEUSa ga updejtati. Moraš ga preuzet izravno na mobitel.
ovo sam isto radio, svaki puta kaze da sam up to date.
Inace imam: R1FA016
a na kojem si operateru? mislim da za sad samo t-mobile ima update
aha, mozda zato, ja sam na Tele2, iako je uredjaj dobiven bas od SE-a.
evo ja upravo preuzimam novu verziju softvera, sad cemo vidit dali ce biti kakvih promjena...moj radi na sve mreze pa je valjda zato dostupan..
edit: azurirao softver i nesto se promijenilo ali nisam siguran tocno sto..pojavila se ona izrada sigurnosne kopije i drukciji su satovi alarma..mozda cak malo brze radi, neznam ni sam... ;D
molim ako mi može tko detaljno objasniti kako instalirati novi software za x10,i gdje ga skinuti
ides na postavke, o telefonu, azuriranje softvera.
2turcin evo ja detaljno objasnio na http://mobile-place.info/home/content/view/647/89/
Sto se tice updatea, napravio ga, i ono sto odmah osjetim je ta vrazija autonomija :) mob sad ima puno vise autonomije. Kako se vama cini?
da imas pravo, ali baterija je sad mrak :) iako sam vec na ebayu kupio auto punjac za 5 USD :) hehe.
Odaziv nije nista bolji, jer po meni nije bio nista los ni prije. Sad se samo nadam do jeseni 2.1, iako mi niti ne treba, ne znam sto svi napadaju X10 sto nema Android 2.1/2.2, ja i dalje obavljam posao bez problema, radije bih htio sto prije HD snimanje hehe :).
Bok svima!
Prošle nedelje sam kupio X10 is veoma sam zadovoljan. Ima neke nedostatke, ali sve u svemu bilo je to pravi izbor. Zato razmišljam o kupovini novog minija = X10 mini pro. Neke detalje sam čuo, da će imati android os, qwerty tipkovnicu, GPS, kameru sa bjeskalicom... itd. A "staru" ću verovatno dati bratu za rođendan :P. Da li ste nešto čuli o tom telefonu? Da li je stiglo već u Hrvatsku?
please pretrazi malo forum, pise se i o jednom i o drugom modelu. vec je u prodaji i predstavljen. http://cafe.mobil.hr/threads/66471-N...p-X10-mini-PRO
Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje - kako vratiti standardnu tipkovnicu koja je došla u mobitelu? Instalirao sam dosta programa i ni sam ne znam kako, ali ukljucila mi se neka druga (ružnija i nefunkcionalnija) tipkovnica bez naših slova čćšđž?
Unaprijed hvala.
A jesi probao uopce malo prokopati po settings?
Settings > Language & keyboard, pa tu biras sta hoces i neces. Defaultna se zove (cuda li) "Android keyboard".
Ja imam dosta veliki problem nakon updatea s R1FA016 na R2BA023.
Naime, dok sam u razgovoru, periodički se nakon 1,5 min dešavaju šumovi u mom zvučniku. Zvuči kao da propada signal. To traje 5 sekundi i onda opet normalno...
Prije se to nije događalo? Ima li tko sličan problem i još bitnije, može li se to otkloniti?
jesu svi zadovoljni glasnocom zvucnika ili samo ja nisam? meni je pojacana glasnoca zvuka do kraja i to mi uopce nije glasno, jedva cujem mob u autu ili iz susjedne sobe...dosad koji sam god imao mob svi su imali ok glasnocu..al ovaj mi je stvarno pretih...
ja nisam, evo cujem ga i u cabriju gdje je zbilja buka i gdje god zelis, zbilja nemam problema, a jos imam i silikonsku zastitnu navlaku :)
hehe, sad ces mislit da sam geek, al imam obicni Sony Ericsson genericni tune :) hehe, prije sam brijao na melodije, sada samo da ga cujem :)