Meni je mnogo lepse ovako kako je,horizontalno;D
Printable View
Pitanje: Mogu li poruke ikako arhivirat u komp, da ih izbrišem s moba ali da ih u kompu mogu čitat? To se kod samsunga može ali kod nokije nikako pronać......
eh...
pa to je symbian...
naravno da se može... :)
probaj sa slijedećim:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=613880&postcount=62
ICO kralj si!!!!
Kada se preko WLANa spojim na neku nezaštićenu mrežu, ponekad mogu bez problem surfat, a ponekad kada upalim web, dobijem poruku "No gateway reply"
Šta to točno znači?
da si spojen na mrezu ali nemas pristup internetu
Ok, i kak da to sredim?
Obično to znači da je uključen MAC Filtering...S obzirom da koristiš Symbian, ne možeš baš puno toga napraviti.
Izgleda da ću si kupiti N95 8GB. Našao sam jednu s Mobis jamstvom, dosta dobra cijena.
Ali, na što da se pripremim? Koliko traje baterija (obično pričam po 1 sat dnevno, par SMS-ova;na N73 mi je baterija s tim tempom držala max do 2 dana, nikada više od toga).
Slide? Čitam da je isti kao kod obične N95? Počne lupetati u desnome kutu, a kako vrijeme odmiče to postaje pravo lupanje.
Škripi li mobitel? Igdje?
N95 8GB je Symbian ver 9.2. Ima li razlike u odnosu na S9.1, što se programa tiče? Je li sve dostupno kao i na ranijim Symbianima (npr. N73)?
Toliko za sada:tomato: .
S ovim novim softom baterija traje dosta duže pa sigurno ti bude trajalo preko 2 dana s 1h razgovora i par sms-ova...ja sam izuzetno pazio na slide i nakon par mjeseci se razklimao nije nešto pre strašno ali je... mobitel ne škripi nema šta škripiti.ako misliš na brzinu softa sve 5 nema čekanja ništa u otvranjima foldera po meniu jedino malo zastane u "search" programi rade svi kao i na obicnoj n95 jedino ima nešto razlke u ovima "accellometer" (il kak se piše)...
IMam jedan problem sa snimanjem videa...Uvijek mi se desi ak imam cca 50 mgb videa da mi kada idem snimati drugi steka...Onak bas zablokava kamera...A kada obrisem neki video snima normalno..na mobitelu nisam ni gigu memorije zauzeo...neznam do cega mi je..Neam garanciju u mobisu..
Jeli Itko Mozda Probao Goristit Gps U Bih???
Opet problemi s mojim: Kad sam stavio v15 soft počeli su problemi sa mobom. Često ne mogu ni uspostaviti poziv a ni poslati poruku a niti primiti.Pod čest podrazumijevam 22h na dan. Zatim sam stavio v20 soft ali problem se i dalje javljao ali kad sam stavljao v20 promijenio sam ProductCode i mislim da sam izgubio garanciju. Zatim sam u t-centru zamijenio karticu jer mi je netko to savjetovao. Nažalost ni to nije pomoglo. Veća je vjerojatnost da dobijem na lotu nego poruku na svoj mob. Šta mi je činiti?
Mogu li promijeniti PC na svoj stari a da ostane v20 soft ??
Mogu li me zezati zbog garmina (nelegalan software)????
Pa to je samo firmware upgrade to nije ilegalno niti se gubi garancija (primjer:Kod SE SEUS-om se upgrade-a firm i ne gubi se garancija)= Citat =:
Zatim sam stavio v20 soft ali problem se i dalje javljao ali kad sam stavljao v20 promijenio sam ProductCode i mislim da sam izgubio garanciju.
Dali znaš svoj stari product code ?ako da onda možeš( za provjeru kod pogledaj ovdje ).= Citat =:
Mogu li promijeniti PC na svoj stari a da ostane v20 soft ??
Naravno da možeš staviti svoj stari product code.
Čak ga nemoraš ni tražiti po internetu, jer ti product code piše na onoj naljepnici ispod baterije... :) ;)
Ali kad ga vratiš, sumnjam da ćeš moći vratiti nazad stari soft...
Samo ti vrati nazad svoj product code pa probaj update softa...
Ako ti i ostane v20 soft, odnesi ga u mobis. reci da si napravio update softa (ali ne spominji promjenu product code-a)
Ne gubi se garancija ako se napravi update softa, ali ako se ne mijenja Product code. ako se mijenja product code, onda bi garncija pala u vodu.= Citat =:
Izvorno postao Alienware
Ali kao što rekoh, stari product code se vrati nazad na mob bez problema... ;)
poz. mene zanima gdje ja mogu naci stari product kod? jer kad sam updejtao na v21 promjenio sam i kod.
A garmin???
Ne nego ima li veze za garanciju nelegalan software????
ima li neki camdriver za n95 8gb? nesto su mi cesto mutne slike