@igugliel
jel ti tako sa svakim s kim pricas?
probaj stavit drivere pa vidi, nemas sta izgubit
@igugliel
jel ti tako sa svakim s kim pricas?
probaj stavit drivere pa vidi, nemas sta izgubit
je sa svakim proba sam vec dva drivera,ali nisam cuo kako je sa originalnim od najanovijeg onog sw,proba sam eXtreme_Audio_III,i onaj sto je ka najbolji na prvoj stranici ovog foruma.
imam osjezaj ka da je nesto u slusalici ili da nesto stoji na njoj sto radi te vibracije,ali nemam pojma mozda je slusalica u banani.
da li me moze software zezati,ovaj 004 njega sam sinoc stavio,a i sinoc sam uzeo ovja mob,naravno polovan liku nije htilo spremati slike posli slikanja pa mi ga je proda za moj k-750 i 100 kn,stavio sam taj sw jer sam vidio da je najnoviji,kamera radi perfektno jos sam u bacio i onaj utimate cam driver onaj standard,a slusalica zuji.
koji 004 softwer?
mislis k810 r8ba024?
ne vjerujem da je do softwera, ako stavis drivere za zvuk- nema veze koji je soft
p.s.
koristi opciju edit da ne pises 3 posta za redom
R8BC004-za k800 nisam se htijo zajebavati s tim od k810 jer sam citao na drugim forurmima da tipke nesvitle neke i da neradi poklopac za kameru,sory sto se tice postopva,a i ostalom vidis koliko sam ih sve skupa napisa tako da to nisam ni zna za taj edit,znaci sw nemore tu igrati ulogu,a slusalica da je u banan,je li kompatibilna sa slusalicom od k750? Ti si flashao svoj k800 u k810,i je li sve funkcionira i koliko je recimo k810 bolji od k800?
evo, ja danas stavio k810i R8BC004 na svoj k800i. stavio sim lock patch, naknadno sam stavio driver za kameru, patch lighteffects (nakon toga sve tipke svijetle normalno), i ono što mi je bio cilj, glasniji zvuk u slušalici.
sve sam backupirao prije preko myexplorera i vratio kontakte i poruke i sve ostalo
čini mi se da radi brže, nekih razlika nisam ni primijetio. zasad radi normalno bez problema, jedino mi žao T9 unesenih riječi :((
moram priznati, da toliko volim SE k800i mobitel i program MYphonexplorer da to nije normalno :D ;)
care aj mi samo pojasni taj patch lightefect kako ga ja stavim tj.patchirami i di da ga stavim. P.S. di si nasa firmware za k810 main i flash.
osnova mi je bio ovaj post: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=689539&postcount=2
a to ti je drugi post, na prvoj strani ovog topika
ovako, skinuo sam rar sa http://www.4shared.com/file/26861357...ects_k800.html
ekstraktao arhivu na d: . a pošto sam videl da mi treba samo jedan folder, točnije fajlovi koji su u njemu (systemeffects) pratio sam putanju njegovi pa je to onda bilo D:\lighteffects_k800\TPA\PRESET\SYSTEM\lighteffect \systemeffects
ušao sam u xs++, kliknuo na fsx TM, zatim start fsx, pričekao da se izlista, zatim otvorio s desne strane: tpa - preset - system - lighteffect - systemeffects i tamo su se nalazili fajlovi. s foldera na disku sam odvukao u xs++ dio gjde su se nalazili ti fajlovi i fajlovi su automatski uploadni i zamijenjeni. zatim sam pritisnuo shutdown. i otkopčao mob i to je bilo to :)
http://img.w3dizajn.net/images/2008-...23gi_thumb.png
ista stvar sa audio i driverom za kameru
EDIT: FS i MAIN i custom, sve ti je u linkovima na prvoj stranici :banme: :crazy: ;D
hvala care sve radi perfektno,i dalje me jebe malo slusalica ali to cu prominit s vremenom,jos me nezivcira jos mogu cuti i razumit ljude.
imas lighteffects koji stalno blinka i s njima rade normalno kod slikanja sve tipke
ljudi imam problem sa k800..ovako ubacivao sam meni pomocu ovog tutoriala
i sve je uredno zavrilo ali kad upalim mob i idem u menu pojavi se ovo:= Citat =:
1. Make this folder on your Memory Stick:
\MSSEMC\Media files\other\menu\menu\
2. Extract Icons Pack and choose your icons from some of folders.
3.Copy all that icons including menu.ml file to:
\MSSEMC\Media files\other\menu\menu\
and copy all shortcuts to this folder:
Your XS++ folder\files_to_upload\tpa\preset\system\menu\
4.Turn off your phone, reinsert the battrery and plug your USB cable only to PC
5.Run XS++
6.Click start
7. Hold C on your phone and connect it to USB.
8.Click Customize file system and choose BreakXS. Now select your phone model, CDA and region.
9. Click FSX.
10.Click Add File, write this:\tpa\preset\system\menu\menu.ml
11. Click Start FSX and follow the instructions.
12. When program is finished disconnect your phone from USB
13. Turn on your phone and you will have new menu icons
please ako itko zna u cemu sam pogrjesio neka mi kaze...= Citat =:
CONFIGURATION ERROR. PLEASE CONTACT YOUR NETWORK OPERATOR OR SERVICE CENTRE
Nije dobar menu.ml...
hvala milanche91 ja sam pogrjesio krivi mi je shortcut bio..pardon na gnjavazi ;)
Pozdrav,
Evo i ja da se ukljucim u ovu temu, imam problem sa mojim K800i nemogu nikako da ga nakacim na pc, ustvari kad ga prikljucim na dcu-60 komp mi ne javlja nista kao da ga nisam ni prikljucio( probao drzat c, a takoce probao i 2,5 drzat) nikako da ga prepozna ima li ko kakvu ideju, instalirao sam usb drivers sa prve stranice ali nista kao da nema moba nikako na kablu. Nece da se upali i kad ga stavim na punjac svijetli mi LED lampica iza infrared-a.
POMOC
jer ti mob prije radio nego si što prčkao po njemu, ili si ga prčkanjem sjebao, uglavnom mislim da si sjebao gdfs, nadam se da imaš backup, ako ne jbg, jedan mob manje
Ma nije radi i sad nikako da ga spojim ima li koji naci na ga uopste dobijem kao novi hardwere na kompu, i ako si sad tu ja sam te ubacio na msn pa mozes tamo postat isto,
hvala za brz odgovor
Da nemaš možda vistu? :jehon:
nemam imam win xp ali evo sad sam probao i preko far-a ali isto ni on nije nista pronasao ko da mob nije prikljucen na usb, ako ko ima koju ideju neka pise, ja cu probavat.
Nakraju ce cekic da radi hehehehehehe