Govoreči napamet NE, ali nisam probao. Radi se o WM na Symbian. Trebao si jednostavno napraviti sinkronizaciju WM uređaja sa PC preko ActiveSynca te onda Nokije sa PC preko PC Suita i prebacili bi ti se svi kontakti, kalendarski zapisi...
Printable View
Govoreči napamet NE, ali nisam probao. Radi se o WM na Symbian. Trebao si jednostavno napraviti sinkronizaciju WM uređaja sa PC preko ActiveSynca te onda Nokije sa PC preko PC Suita i prebacili bi ti se svi kontakti, kalendarski zapisi...
Da li netko slučajno ima original ROM za tytn 2 od VIP-a?
nešto mi se zbrljalo na mobu i navodno me samo on spašava.:(
Teško da ćeš ikog naći, posjeti VIP. A što ti hard reset nebi riješio problem (probaj ako već nisi) ili posjeti htc.com pa napravi upgrade ROM-a mada mislim da neće ići, trebati će onda ići na opciju home made.
Probao sam sve moguće ali ništa. Evo kako je počelo:
Igrao sam igricu na mobu i nešto je zaštekalo pa sam morao napraviti
softreset. Poslije toga mob se stalno vraća u boot (trecolor) mod.
Na mobu sam imao sve original i uopće nisam čačkao po njemu.
Probao sam sve fore sa xda stranice ali ništa ne pomaže.
Tamo su mi na kraju rekli da moram pronaći original rom pa bi onda
navodno trebalo proraditi tj. podignuti OS.
Svaka pomoć je dobro došla ;)
srcao sam po svim forumima i nisam nasao da se ovo nekom dogadja..dakle zamijenio sam melodiju za sms i sad kad god ga dobijem ona odsvira cijela dakle nekih 40 sekundi nemogu je prekinut..malo me to nervira pa ako moze help..
Nemam slusalice za tyyn2. Narucim sa ebaya ovo (http://cgi.ebay.com/Mini-USB-Adapter...3%3A1|294%3A50) , i ne radi. Bilo koje slusalice ta ustekam u ovo, a ovo u telefon, telefon i dalje pusta muziku na zvucnik? Cacka sam po telefonu, nisam nigdje nista uspio naci vezano za slusalice? Ima ko kakvu ideju oko ovoga?
ps
izgleda da je ovaj samo za motorole, a za HTC ide malo drugaciji. Opet cekati dostavu 15ak dana :(
Ovo je miniUSB, a HTC treba extUSB za slušalice (punjač i data kabel koriste miniUSB)
Koje je vase misljenje valja li sta tytn 2 koji je star godinu dana a dode 1500 kn i na sta bih trebao pripaziti kod kupovine tog uredaja?
Moze valjati a moze biti i jako los... Ja bi najprije gledao na ocuvanost uređaja. Znaci da li slide mehanizam i dalje cvrsto otvara i zatvara uređaj, ekran, tipkovnica, a nakon toga probati wlan, gps, poziv i tsl.
Mozete li mi preporuciti ROM za tytna 2? Treba mi neki koji bi bio brz, jednostavan za koristanje(ovo ce mi biti prvi ppc), i graficki lijep(nesto kao iphone;D). I koja je razlika izmedu ROM-a i OS-a?
Da bi bio grafički lijep, možeš birati između Manila (HTC) i CHome (WM 6.5) sučelja.
IMHO, CHome možda izgleda ljepše, ali vrlo brzo postane iritantno tako da je po meni Manila bolji izbor
Ja sam najviše koristio HyperDragon ROM-ove i ovo su dva najnovija:
HyperDragon IV Rhodium (Manila) - Screenshot - Download
Windows Mobile 6.5: HyperDragon IV (CHome) - Screenshot - Download
Na you tubeu sam vidio da neki igraju warcraft 2 na tytanu. Koje bi se jos igrice mogle igrati na njemu sa kompa i kako, mozda pomocu emulatora??
Ja redovno igram worms 3d, ludnica ziva :)
Igrao sam i call of duty, ali streca, nedovljno fpsa.
Warcraft 2 nisam probao, ne sjecam se zasto.
Tony Hawk Pro Skater 2 mi nije radio :(
E sad, imam jedan problem na tytn2u zadnji dana. Naime, telefon ne mogu puniti kad je ukljucen. Kad ga ugasim, puni se normalno.
Kad ga prikopcam na usb, prepozna ga, prebacujem fajlove, ali punjenje ne ide.
U autu, telefon punim bez problem kad je ukljucen.
Znaci nigdje veze :/?
Settings > Power > Advanced > When device is turned on, do not charge the battery when connected to PC.
Haha, hvala mnogo!
Bio sam mortus pijan kad sam poslednji put stavljao telefon na punjenje prije ovoga, pa ko ce znati, mozda sam promijenio nesvjesno.
btw
Setting > Power > Battery > When device is turned on, do not charge the battery when connected to PC.
Zanima me da li postoji rješenje za problem enormno brzog pražnjenja baterije ako se upotrebljava GPS?
Kod mene je ovakav slučaj: koristim GPS pola sata (svi ostali potrošači su isključeni, flight mode). Baterija je npr. na 70%. VarioIII stavim na standby i ne pokrećem ga nekoliko slijedećih sati (u njemu nemam GSM nego podatkovnu karticu). Kad ga želim probuditi obično je ugašen (!), a po paljenju javlja "very low battery" i gasi se. Baterija potpuno prazna!
Potpuno je ista stvar i ako GPS upotrebljavam kad uređaj punim preko auto punjača tijekom vožnje.
A da možda nije baterija već dala svoj životni vijek? Jer ja nisam primijetio da mi GPS navigacija tako enormno brzo iscucla bateriju, nego već polako odlazi od svoje starosti.
...provijeri pozadinske aplikacije dali ti koje vrte.
Nije starost baterije u pitanju jer se to dešavalo od samog početka, na novom ueđaju. Isto tako, kad sam to zapazio, imao sam na brigi da isključim sve aplikacije u pozadini.
Mislim da sam sasvim slučajno nabasao na riješnje problema. U utorak sam bio na jednom višesatnom putovanju. Vario je cijelo vrijeme bio priključen na punjač. Kad sam stigao kući, baterija je bila na 95%. Ovaj put uređaj nisam stavio u standby nego sam ga ugasio. Po paljenju drugi dan, baterija je bila na istom postotku, i od tada je na standbyu, i pad iznosi samo nekoliko postotaka.
Čini mi se da se radi o nekakvom čudnom "memory efektu" kad je Vario u standbyu, no moram još ponovo provjeriti da li će se ponovo kapacitet baterije sačuvati gašenjem.
Može se desiti da aplikacija koja je koristila GPS ga ne isključi pa on ostane raditi tih par sati (što je dovoljno da potroši bateriju do kraja)
Trebam procjenu za ovaj PDA.
Ovaj moj uređaj je star malo manje od dvije godine, izgreban je, na djelovima je malo izblajhan, ali ništa strašno. U principu, sa tehničke strane radi ok.
Koliko love bi mogao dobiti za njega?
Ne. Imam gore Cardinale, Adria Route, IGo, Google Maps, Nav4All i TomTom s kojim je došao, i sa svima je isto. Kad završim, obavezno zatvorim sve programe, ne gori nijedna kontrolna ledica, dakle, ni GPS chip nije u funkciji.
Provjeravao sam u nekoliko navrata i očito je da postoji nekakav bug koji Varia "uvjeri" dai dalje mora cuclati bateriju iako je GPS isključen. Taj problem nestaje kad se Vario ugasi, i hvala Bogu da sam nabasao na to rješenje.
Kako Vario često koristim na motoru na putovanjima, nezgodno mi je kad dođem negdje da mi je uređaj prazan, a nemam ga mogućnosti puniti, osim u vožnji.
Može neko napisati neki input u vezi mojeg aparata?
tNX!
Na tytn II ne može pokrenuti ni jednu java aplikaciju.Izbaci poruku:-There is no application associated with .............Run the application first, than open this file from within the application.:angry:Molim pomoć...
zar mi niko ne može pomoći ...please help