je to sam vidio... ima dosta dilera u srbiji koji normalno prodaju
kineske mobitele. :)
Printable View
dakle bio sam jucer u lokalnom bircuzu u mom mjestu i tip ladno ima kineza kupio ga prije par dana u Vukovaru kao ima neki privatni nabavljac ! prvi put eto da sam drzao kineza u ruci jer bas me zanimalo kakva je kvaliteta plastike i ostalo ! ima nekog k300 ili 3000 sad stvarno nisam zapamtio ! mobitel je boli glava samo sto je malo veci posto u njega idu 3 kartice ! stvaio je t-mobile tomato i tele 2 ! ali ne mogu sve 3 odjednom da rade znaci jedna je uvijek glavna sto se stavi u prvi slot a ostale su pratece ! ima u opcijama da se podesi kombinacija ! mobitel u ruci lezi odlicno plastika je za pravo cudo stavrno kvalitetna ja sam se iznenadio ! touch screen radi odlicno tv super slika zvucnici stereo otkidaju ! baterija po njegovom drzi po 5-6 dana ali ako se bas prcka po tvu i playerima kaze max mu izdrzi 3 dana ! ima 2 kamere naravno slika nije nesto posebno posto je glavna kamera mozda eventualno 1 ! znaci sve u svemu mob je je boli glava i najvjerovatnije cu danas popodne otici po svoj primjerak ! mobitel je dosta tanak a baterija je ogromna jer ide preko citavog mobitela samo gdje kamera nazad malo zauzima tu se zavrsava baterija :) ! i za svoj perfomanse extra je lagan !:headbang::headbang:
usput dok sam pisao nasao sam koji je mob evo linka
http://www.china-mobile-phone.com/2008-12/k3000tv.htm
narode uzeo mob danas anycool t718 ! sve sto imam za sada reci 5!
ako nekog zanima neki info u vezi ovog kineza pitajte ! posto sam ga detaljno proucio :headbang::headbang:
http://www.china-mobile-phone.com/2008-12/q5-plus.htm
E da ima negdje takav za kupiti, razmislio bi...
Pogledaj na e-bay... 99% ga ima tamo...
Molio bih te da ne stavljaš tolike slike, već ju uploadaj na neki sajt i ovdje stavi link ili tumbnail. Hvala.
nista posebno ! kamera i nije neka iako je 2 mega !
baterija ne drzi posebno ! max nad maximum 3 dana ! zato je uvijek i druga napunjena pa sam eto miran s njih dvije 6-7 dana zavisi koliko se prcka po mobitelu ! ne znam stvarno sta da napisem pitajte slobodano sta vas zanima pa ce mene vjerovatno povuci ta tema s drugim nedostatcima :) ali sve u svemu za te pare mob se totalno isplati naravno !!
Sto mislite o iphone clonu? Vrijedi soma kuna? Koliko v
... ima li ko anycool T828 da mi kaže kakav je mobitel tj. da napiše neko svoje mišljenje o njemu, prednosti i nedostatke...
Ja imam T818 koji se samo po izgledu malo razlikuje od T828_ako se ne varam,ali mislim da T828 nema nista extra u odnosu na T818_
Sto se tice nedostataka_ne podrzavaju javu,kamera im je samo 0.3_to mi pada na pamet-.
A prednosti..veliki ekran osjetljiv na dodir koji radi savrseno,dvije kartice aktivne u isto vrijeme,analogni tv prijamnik_mogucnost blokiranja dolaznih poruka i poziva_daljinsko upravljanje mobitelom slanjem sms poruka na isti itd...
Evo ti link na jedan odlican review od T818 pa si procitaj_za ovaj tvoj nisam pronasao,pogledaj si neki video o njemu,a mozda se javi i netko tko ga ima<-.
http://mobilearsenal.com/review/cect...ion.html:comp:
Pa sve je gotovo isto kao i kod T818,samo se po izgledu razlikuju_A i najvise ima onih koji imaju T808 i T818_neznam sto bi se extra moglo napisati o T828:comp:
Jedan od zanimljivijih mobitelcica od Kineza=)
The Latest Ciphone TV Mobile Phone is F003 Iphone Style Touch Screen Phone, it support Dual SIM Card, Shake Songs, 3.2 Inch QVGA Touch Screen, Wifi, Java 2.0, MSN, Moving QQ function and so on, and it also support TV and FM Radio function, you can enjoy your favourite TV & FM program at anywhere.Then it supports GSM 850/900/1800/1900 MHz bands, can be used worldwide!
Main Features:
* ARM09 corel, 208MHz Speed
* WiFi inside, can free access internet in high-speed within WiFi coverage area
* EDGE/GPRS 2.75 quick access interent
* 1.3 million pixel high-definition camera, digital interpolation to 400 million pixels
* 3.2 large LCD screen, flat touch screen
* New Google Android operation interface
* Built-in Opera and UCWEB web brower, easy acts, access internet
* E-mail function built-in, support the local e-mail send and receive
* Built-in many kinds of applicarions, support Java 2.0, can install various applications
* Support ICA and Google Talk
* Support many kinds of google mobile products, such as Google earth, googl search and Gmail etc
* Support image direction of adaptive adjustment while browsing
* Built-in free games
* Support GSM850/900/1800/1900MHz
* Support Analog TV
Specification :
* Phone Model: F003
* Network: GSM 850/900/1800/1900MHz
* Language: English,Arabic,Espanol,Portugues,Italian,Deutsch,B ahasa Melayu,Bahasa Indonesia
* Display Size: 3.2 inch , 240 x 320 Pixels
* Type: 260K QVGA Touch screen
* Ringtones Type: Polyphonic (64 channels)
* Music: Support mp3,mmf,midi format ring, outside speaker
* Video: 3GP/ MP4, support to play in full screen, forward and pause
* Camera: 1.3 Mega pixels camera, (1280 x 960 Pixels)
* TV : Support Analog TV function
* FM : Support FM Radio
* Input : Handwritten input
* Internal Memory: Packed with 256MB TF card, support extend card to 8GB
* Data transfer: USB cable / Bluetooth
* Connectivity: GPRS / WAP
* Phonebook: Can store 300 phonebooks
* Messaging: SMS, MMS
* Stand-by time: 180-240 hours
* Talk time: 150-300 minutes
* Style : bar
* Color : black
Additional Features :
* With wifi outside function
* Dual card dual standby
* Support Java 2.0 applications
* Shake Songs function
* Support MSN, QQ,ICQ and Google Talk
* MP3 / MP4 fluent player
* Alarm clock
* Calculator
* Sound recorder
* Calendar
* Stopwatch
* World time
* Support GPRS
* Caller picture
* Caller ring tone
* Memo
* WAP
* MMS
i video:http://www.youtube.com/watch?v=oMuv1X35s2o
I sto mislite,jel vrijedi oko 150 zelenih$?
[QUOTE=Chief_Wolfinjo;870855]a čuj nije loše, samo će biti problem carina ?
dali ima CE dokument ?[/QUOT
Vjerovatno bi bila procedura kao i za i68+_a to je relativno novi model na trzistu pa se jos nije pojavio kod nas.,
Kad se pojavi mislim da cu ga nabaviti,naravno ako mu cijena ne bude previsoka_:
Ljudi zna li netko kako i gdje mogu kupit ovu zadnju kopiju Iphona (F003) sa WIFI???
Semir imas pod Business Affairs tu opciju_Remote Control:
Znaci mozes poslati sms sa drugog mobitela "Ugasi se" i mob ce se ugasiti_ako je ta opcija ukljucena i naravno ako tako glasi naredba=)
Ali kod mene se sve opcije Business Affairs izgube kad stavim T-Mobile u sim A
Dok ih na vipu imam_neznam jel do mreze ili sto drugo__
Darko04 taj model mozes kupiti zasada samo preko neta,nisam vidio da netko kod nas prodaje jos_Upisi u Google naziv moba i biraj stranicu sa koje ces ga kupiti_samo carina+dostava i jos ako traze deklaraciju_pitanje moze li se legalno uopce uvesti=):hrv:
zanima me da li se isplati mijenjati sonyericsson k800i za zoho 859.
Samo ako ti stvarno treba dual sim mobitel,to mu je jedina prednost nad K800i.,
Vidim da traze otprilike isto za oba na oglasnicima pa ako ti je stvarno dosadio tvoj i treba ti mobitel sa dvije kartice....:tomato:
ljudi, gdje da nabavim podatke za ispuniti zahtjev za uvesti mobitel u ovu našu zemlju?? podatke poput razreda emisije i max izračena snaga?? btw radi se o uvozu i68, pa ako netko zna točan naziv modela, proizvođača i tipsku oznaku neka i to napiše.......
hvala,pozz
Pozdrav ekipi....
Ima li tko mozda A9530 - kopija Storma...svaki savjet i utisak je dobrodosao...
Hvala
bog,
dali mi može tko reći gdje postoji kakav popis kineskih mobitela
koji se mogu uvesti u HR ? te koji je meni dokument bitan kod kupnje ?
koliko sam shvatio , potreban mi je CE deklaracija ili tako nešto ?
to moram tražiti prodavača jel ?
te dali bi prošlo da napiše da je mp3 player ili tak nekaj ?
hvala