imam jedan problem,mob već imam godinu dana,i puklo me neki dan da se spojim prek wlan-a...skinul sam si operu, i javlja mi problem,da nemre nać server,a wlan veza je uspješno uspostavljena,zna neko u čem je problem?
Printable View
imam jedan problem,mob već imam godinu dana,i puklo me neki dan da se spojim prek wlan-a...skinul sam si operu, i javlja mi problem,da nemre nać server,a wlan veza je uspješno uspostavljena,zna neko u čem je problem?
Da li ti normalno radi u defaultnom browseru?
Onda je problem u routeru...
Da li je router postavljen na always online i da li ti je sifra upisana u router. To je najcesca greska zasto ljudima ne radi.
Da li je taj router tvoj ili "prijateljev" i o kojem se routeru radi?
Evo krepali mi na tipkovnici gumbići za # i 0, pa me zanima, dal se može narućiti nova tipkovnica, di i kolko bi došla...
Pozz svima ,
Imam mobitel sony ericsson w960i , Nabavila sam ga prije nekoliko dana .
Imam s njim problema sa WiFi konekcijom tj. ne nalazi mi sve WiFi konekcije tj. pretežno nadje sve zakljućane. Imamo free konekciju bez sifri na kompu se super bez problema prikljuci, na mobitelu Nokia se prikljuci i nadje tu konekciju bez problema ali na w960i uopšte ne nadje tu public konekciju - da li je problem sa podešavanjima i ako može pomoć ili je potrebno instalirati neku aplikaciju. Molila bih da mi odgovorite
Isto tako ako iko zna stranice za w960i za teme,aplikacije ( ili aplikacije protect sms i pictures da ne moze mi niko gledati sms poruke i slike ) Bila bih zahvalna puno..Moze da odgovori na forumu ili na sabinaharacic_92@hotmail.com
W960 ti je UIQ3 model, tako da trazis za UIQ3 modele aplikacije i teme. Inace najbolje ti je potraziti na forumima kao sto su imserba, IPmart... Tamo ces naci i aplikacije i teme koje zelis...
Za zakljucavanje poruka (i ostalih aplikacija) pogledaj si Advance Device Locks (UIQ3).
Sto se WiFi-a tice... Nemam dovoljno informacija za konkretni odgovor (udaljenost routera, model, postavke, da li je router tvoj ili susjedov). Moze biti da je tvoj problem u tome sto nazalost su svi UIQ3 modeli dosta slabo hvatali signal. Ima jedan hack kojim se signal moze pojacati, ali nebi ti preporucio da se odmah bacas u te vode. Koliko se ja sjecam dosta je ljudi (ukljucujuci i mene) imalo problema sa WEP enkripcijom, tako da moze i u tome biti problem.
jel zna neko od vas di mogu promijenit display mobitela. naime zgnječio u 5-tom mjesecu prošle god, pa sam bio prisljen kupit iphone 4, a fali mi SE hh zaželio sam ga se, pa me zanima jel ima neki servis u zg-u di mogu promijenit display :)
http://www.agramservis.hr/ koliko ja znam.