Večeras opet ''kopaju'' isto od 23h, pa taj T-Mobile svako malo ne radi... đizs
Printable View
Pohvaljujem T-Mobile jer sada kada si u roamingu dobijes poruku ako ti je ukljucen podatkovni promet i ako napravis vise od 150 kuna prometa.
Jel moguće na simpi poslati određeni iznos nekome na račun? Prebacio bi broj u Tomato, a imam 650kn na računu, i neda mi se čekat dok to potrošim.
Ako se 650 kuna na Simpi punilo bonovima, onda treba priložiti kupljene bonove i zatražiti da T-mobile vrati neiskorišteni iznos.
Ako ne postoje dokazi o kupljenim bonovima (bonovi i računi), onda treba poslati molbu T-mobilu da prebace spomenuti iznos na neki drugi račun.
Najbolje bi bilo da Zagy kupi i registrira jednu Simpu da bi sve izgledalo uvjerljivo.
I nakon što mu novac legne na novi broj, zatraži prijenos staroga u Tomato.
"Milijuni korisnika diljem svijeta uglavnom koriste brzinu od 512 kbit/s kada pregledavaju internetski sadržaj na svojim računalima. S tom brzinom trebaju im 4 sekunde za 'downloadanje' pjesme u MP3 formatu - možete li zamisliti što znači impresivna brzina od 173 Mbps za downlink kod prijenosa podataka?
Video sadržajima na YouTubeu, mobilnom TV-u, uslugama u oblaku, mrežnim igrama i svemu što možete zamisliti pristupamo u tren oka, zahvaljujući četvrtoj generaciji mobilnog interneta - 4G mreži!"
Ovo su objavili na fejsu prije par minuta, a ovo im pise na internet stranici:
Maksimalna brzina: do 75 Mbps
Ne kuzim u cemu je stvar, zasto reklamiraju nesto sto je 2 puta sporije?
EDIT: Krivo sam kopirao
a mozda im nije fora odma stavit maximum... nego malo po malo.
tako da uvijek bude "privlacno i nešto novo"
Ma njihova mreza ne moze podnijeti tolike brzine! Nije problem u konekciji mobitel - bazna stanica.
Probaj zamisliti kad se milion korisnika spoji na mrezu i svi oni pomalo cuclaju data promet, koliko puta se desi i na 3G konekciji da steka a brzine su puno manje od ove 4G.
Zato oni napisu do 75 Mbps a to u praksi znaci 37 Mbps ako se spajas u 3h u noci (kad nema opterecenja) :D
Jel T-mobile sprema kakav odgovor na Savrsenu tarifu i revoluciju?
T-mobile, HVALA TI što sam od 00:00h 01.06. 2012 godine bezveze bio budan do 04:00h čekajući tvoj odgovor na Savršenu tarifu i Revoluciju.
Iznimne pohvale šaljem tvojim djelatnicima koji su zaduženi za ažuriranje web stranica što su tako brzo unijeli sve promjene koje su nastupile s novim mjesecom. HVALA IM!
Ima nas jos :/
Hvala ti na vrijednim informacijama koje si nam dao krajem svibnja, ali opet nisi sve otkrio. Npr. cijene novih tarifa i još par sitnica koje su snalazljivi saznali već od ponoći putem SZK, a ostali su čekali pisani trag na službenim stranicama. Djelom si ti kriv sto su mnogi forumasi ostali budni te noći jer si u jednom postu objavio da će novosti biti vidljive nakon ponoći, a u drugim si se ispravio i rekao ne odmah nakon ponoci.
Zna se da T-Mobile objavi novosti na svojoj web stranici nakon otvaranja T-centara, a nakon par sati to isto objave putem Facebooka. Ranije, dok je izlazio vjesnik to se moglo vidjeti već u ponoć kada je bilo dostupno web izdanje, a tamo su t-mobile i Vipnet vise puta mjesečno objavljivati sve promjene. Eto, prošao je 61 sat otkako su uvedene nove tarife a u službenom cijeniku ničeg toga nema.
Mene je iznenadio glupi potez da se opcija Flat moze aktivirati do 30.6., a svi postojeći t-mobile pretplatnici koji podnesu zahtjev za prelazak na nove tarife to će im biti provedeno 1.7.2012.
Ok, ti kažeš da će se opcija moći aktivirati i u srpnju. Ali to t-mobile još nije objavio.
Ajde bar da znam da neću više bezveze refershat njihovu stranicu u noći promjene tarifa, i gdje ću saznati sve što me zanima.
Da, stvarno glup potez. Znači ne može se izabrati ova opcija ukoliko preko moj.ht.hr prebacim tarifu na obitelj+? Jel netko probao?
Combis postavio samouslužne uređaje za plaćanje računa u poslovnice Crnogorskog Telekoma
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 05.06.2012. - 10:51:53
ZAGREB - Regionalni sistemski integrator Combis izvijestio je danas da je postavio samouslužne uređaje za plaćanje računa u poslovnice Crnogorskog Telekoma. Instalacija prvih Platomata omogućila je građanima Crne Gore da od ove godine po prvi put koriste ovaj inovativni način plaćanja, stoji u priopćenju Combisa, tvrtke u vlasništvu HT-a. Samouslužni uređaj očitava račune putem bar koda, te omogućuje jednostavno i brzo plaćanje računa telekomunikacijskih usluga, a imat će i funkcionalnost kupovine pre-paid bonova za mobilno telefoniranje. Očekuje se kako će instalacija ovih uređaja pospješiti i pojednostaviti proces naplate računa, navodi se u priopćenju. ... rješenje koje je implementirano već je primijenjeno i u Hrvatskoj. U Combisu ističu da su zadovoljni što su uspješno plasirali rješenje iz spektra svojih samouslužnih uređaja na regionalno tržište.
EVO GDJE SU ZAVRŠILI PLATOMATI KOJE SU ODNIJELI IZ HRVATSKIH T-CENTARA NAKON 1. TRAVNJA
ZA CRNOGORCE JE TO inovativni način plaćanja, A NAMA SU SMIŠLJALI SVAKAKVE PRIČE ZAŠTO TO UKIDAJU
Da li netko od Vas ima problema sa T-mobile signalom zadnjih 2-3 dana? Konstatno mi puca edge, 3g radi ok, a nekad ujutro mi UOPCE nema mreze?!?!
Meni zadnjih nekoliko dana stalno puca veza i to u gradu gdje je najača. Ponekad za jedan razgovor moram 5-6 puta zvati. I naravno svaki put plaćam 0,29 uspostavu poziva. Baš se pitam jel to rade namjerno???
Da ne otvaram novu temu priupitat ću ovdje.
Koliko traje zamjena sim kartice za micro sim? Jel odmah gotovo ili moram čekat par dana?
odmah, nekih 5 min
ja bas danas mijenjo kak me hebe taj signal. zamjena trajala tocno tak 5min...ali signal i dalje banana!!Poslo im odma mail, odg mi u roku 1h da su prosljedili tehnicarima i da ce mi se javit!
aj bar su odg, a ako me netko i nazove onda svaka cast na podrsci! bumo vidli...skuzio sam da mi nesto ne valja sa odasiljacem sto pokriva moj kvart, svuda dr super, doma nema signala ako
mob nije na 3G! svasta...
Iako mi je na Vipu/Tomatu internet gotovo uvijek bio na HDSPA, sad na T-Mobile-u stalno prebacuje na EDGE i 3G. Isto tako mi se znaju događat iznenadni šumovi tijekom razgovora (ili na par sekunda ne čujem ništa).
Nadam se da će taj problem šta prije riješit jer inače bježim dalje :/
evo moram pohvalit T-mobile...zadnja 3 dana sve radi super, jucer su me i zvali da provjere jel sve uredu!Bome svaka cast...trebalo je neko vrijeme ali
svejedno...prije bi reko da ces ih zabolit za mene i moje probleme, ocito sam se prevario! ;)
edit: evo jucer dobio i vrlo opsezan mail zahvale sto sam ih uputio na gresku na sustavu bla bla...cak ga je netko i editiro tako da nije bio ni genericki!! stvarno su me iznenadili! i kao ako netko imam ikakvih problema sa mrezom da zove na onaj 08001550 i tamo na prijavu kvara!