a jana se krpari uz sponzoruše :p
Printable View
a jana se krpari uz sponzoruše :p
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
:lol: a stash mi plavushe sa malim sisama i nemamo previse izbora:)))
jana... krpari se uz sponzoruše, voli sex u troje, ima male sise i plavuša je :mega: hebenooo.. viš... stvari se otkrivaju same od sebe ;) :p
:lol: BOQTE NI SAMA TO NISAM ZNALA O SEBI:)
čoeče koja analiza;D
deep man :notooth: sigmundfrojdovska....
Fly nan? She diggz me :D Dobra dobra.. :eat:
...a šta reći - prezgodni >the man< forumaš koji može bit i lice s naslovnice :D ... uglavnom ok tip koji ponekad ima veoma dobre izjave... :thumbup:...= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
Navodno zna više o "vjevericama" od discovery channela, ne gleda tv, prati nogomet iz nama muškarcima nepojmljivog razloga - nogometaša :rolleyes: i jedva čeka da ode na more= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
:ban:
(mene slobodno presločite, nisam mogao odoljeti :D)
još nema nikakvih odvratnosti i perverzija??!! :jehon:
eminem ---> romantična dušica. malo mi se čini da je ljubomoran na wranglera zato što wrangler plijeni pažnju djevojaka svojim izgledom a ustvari ne kuži da i on jednako toliko privlači pažnju ali svojim emocijama ispunjenim postovima :angel: fura neku ozbiljnu spiku. stavio me na msn listu a do sada nije izmjenio niti jedno slovo samnom :-/ strejnđ...
wrangler ---> studira pravo, živi u rijeci, voli zabrazditi do u sitni sat ;D čini mi se zanimljiv iako sam ga zamjetila tek nedavno (di si bio do sada mačak ;)).. pccc.. BIK po horoskopu... ma čo'eče ;) :mega: misli da ga diggam??!! pccc svašta... :p
X ---> voli dobar lounge, d&b, house, progressive. zavolio je i gotan nedavno ;) ljuti se kad mu se upada u riječ :p živi na moru a okupo se svega dva put ovo ljeto :-/ strejnđ... voli nogomet. ne voli sisate cure. vrlo je kreativan i voli svašta uhvatiti svojim kamericom na mobitelu :notooth: :p
@Eminem> Pa on je za zajebanciju... za što drugo bi on bio? ;D
a šta si se ti odmah javio ?! :p :kiss: vidim vratio se doktor kojeg ja jako volim...
Fly_nan
Ima kuul nick, voli tam neke ekstravagantne slikice ;) obozava SF crtanu seriju Futurama, vrlo vjerojatno je da joj pashu i druge SF serije i fimovi ;D
Vjeciti student (ko i ja ;D), obozava more, presume zbog kitolova ;D voli potegnuti dimek tam neke chudne biljke i ima tam neki nabrijani aftek ;)
I jos na kraju nie mi sliku poslala tsss > ocito zaborvljiva jaako :D
sused iz zagorja, voli si popit a onda drugi dan kuka kak ga boli glava:mega:
dadilja-slatka djevojka,koja se pali na symbian ,super curka iz susjedstva,ali brijem da ima neku divlju stranu :bat:
smogovac? Latentna tetka.. laje laje laje laje..:zzz: :cyborg:
mene pak uvjek preskočite:bat:
jeep-:lol:= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
??? šta bi ovo trebalo značit? ne kužim...= Citat =:
Izvorno postao jana
e vidiš.. ovo je već bolje.. dva frajera se hvataju u koštac ... još da im je neki ring sa blatom ufff a oboje čelavi.. a oboje zgodni... a ovaj jedan ima tijelo apolona (mora kad trenira martial art ;) ) ... a site for sore eyes ;D :eat:
ipavli19.. pccc 15god.. heba te pa između nas je generacijski jaz ;D
-> GOGS: Koliko sam skužio, voli se zafrkavati, a ponekad zna biti ozbiljan... Ako se nevaram, hoće upisati TVZ-Računarstvo ili informatiku... Valjda mu se neda učit (neda se ni meni)... ;) Da mu se da učit, upiso bi FER...
-> Fly_nan: Studira na TVZ-u... Valjda hvata komade tamo, jer je ženske populacije jako malo... Navodno pozna jednog asistenta...Nešto mi to sumnjivo... ;) Voli se zaftkavati i "kuriti" ostale...
Ico86 - ne znam jesam već išta napisao o njemu, al evo, ispočetka mi se činio skroz odbojan, čitao sam njegove postove, pratio njegov rad tu na forumu, i nikako mi nije ležao, mislio sam da samo pumpa postove, pravi se pametan i sl. No kad sam shvatio da ja u biti nemam pojma uopće šta on piše, te poćeo pratit symbian Nokiu, skužio sam da je čovjek pravi majstor u tome, a ja tudum, koji nemam pojma. Skidam kapu majstore ;) Još znam da studira, ne znam koji faks, živi pored Zagreba, negdje blizu zrakomlatnog sletališta.
GoGs - dečko ima zgodnu fendicu ;D, rastura motorolin soft, od iznimne važnosti i pomoći u tom forumu, al stvarno je svakom pomogao.
smogovac - ne znam ništ o njemu, zamišljam ga kao nekog iz Borbaš Security tima, ono, da mu malo fercera desna šaka u nekim trenutcima, ne znam zašto, al stekao sam takav dojam.
::wrangler:: - izvan svake kategorije, pravi mačo men, svako jutro ovim divnim ženama na forumu pridaje mokre snove ;D, seku neću ni spominjat ;D
fly_nan - navodno promjenila friz, kad sam ju ja vidio, imala je crnu kosu, ko crne naočale, visine oko 160-170, nježne ručice, poprsje da te Bog sačuva (;D), pravi bombonček ;D
jana - fotomodel u svakom pogledu i iz bilo kojeg profila ;D koristi 3 vremenski taft, onaj iz reklame Hladnog piva, kiša, snjeg, led, tuča, uragan, poplava, vatra, potres, vulkan, lava, ona je uvijek spremna za Bimbijev objektiv ;D
::wrangler:: - svira Ibaneza, nema se šta više reć
zerobravo-tigar cikatić u free time...
-super tip kojeg sam po avataru skužio,istina ne znam pouno o njemu,ali kad posta nešta,ili je kvalitetno ili super zahebancija,fora lik....:japan:
nice to meet you ;)= Citat =:
Izvorno postao smogovac