...pa da,nije bilo dobro nego odlično....:)
Printable View
...pa da,nije bilo dobro nego odlično....:)
..."andrea",a šta bi da ti nisi došla...
yo eminem....bio bi dernek po stolu mjehurić i ja....hehe:D
... :) ...
...sad su se počeli sastajat iza naših leđa ko kojekakva alki sekta...:)
ma elita tomo, samo elita!
....alki elita:)
dečki dečki, nedate mi da spavam...
pa kaj ste to slavili? bio je tomo, wb, gog i tko još? ludi ste sto posto...:lol:
ma kaj bi slavili, dosao ja kod marka, bio tamo i tomo i mi se lijepo napricali, pjevali bozicne pjesme i kak to sve vec ide, kad uleti wb, pogled ubojicu, ruke mu se tresu i veli: "dddeeeeccki (malo je mucao) nisam nista popio vec 3 sata, ruke mi se tresu, jedva sam se dovezao do ovdje..."
mi smo se samo pogledali, ustali se i odlucili jos jednom priskocit u pomoc prijatelju i polagano ga odnijeli u birtiju da se smiri s jednom pivicom i tako je krenulo, poceo se derati i ljutiti na nas da kaj mi necemo piti, da koji k.... i onda nas je ucijenio i rekao da ce nasim curama pokazati slike s jednog privatnoh partija kod mog jednog kompe, neki ga mozda znate tove se h. hefner, no to sad nije bitno.... bitno je da smo mi, slabi kakvi jesmo, odlucili ipak popiti koju, a ostatak...
ostatak nek vam isprica neko drugi ako se sjeca...
p.s. pozdrav svim tetama u bundama, policajcima i mom timskom kolegi zahvaljujuci cijem vozackom umijecu i mojim navigacijskim sposobnostima smo osigurali prvo mjesto u redu za burek.... :)
p.p.s. molim da se ovo gore cita bez razumijevanja...
skoro sam zaboravio, za sve nevjerne tome (ne mislim na tebe Tomo :) ) evo kako to izgleda kada je wb u akciji... ovo mu je poza koju je nazvao, kratko i jasno, picolovac.... tko bi mu odolio :)
http://web.vip.hr/mobil4.vip/wb.jpg
....hebote ono je bil burek spasa,glava boli.........gog kak sam ja došel doma ne sećam se........:)
@andrea...priznaj koji smo timski igrači,viš da te se uvijek sjetimo:)
eh, tomo, al nisi ti vidio naš susret s policajcima koji su se zaustavili jer ih je nered zajebavao kako suvozač leži ko krmak... ;D
A onda je bio sav u panici, ono, Nered: 'daj dečki ak ovaj pita ovo, ti reci da smo mi ono, a onda ti spremi ključeve od auta...' ;D ;D ;D
....e,jel gog opče otišel u wiennu..?!...:)
....nemrem prestat gledat sliku....:lol:
**** vas ko mi je poslo onu uvredljivu poruku nakon sto sam vam reko da necu doci???????????????
ma zakon ste dečki...i stvarno sam se iznenadila što ste se mene sjetili...
jesi pušio šta coma? ;)
ne, ali posto ste vas cetiri bili sami vani, nebi se kladio da ti jesi!
@coma :lol:
....hebiga razbili se ljudi i zamjenili za mobove,ma sve te poruke i pozivi su iz ljubavi :)
ajd pročitaj ovu rečenicu još jednom, ali s razumijevanjem. (hint: zadnja riječ, ak si me mislio sprcati trebalo je pisati 'nisi') ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ne, ali posto ste vas cetiri bili sami vani, nebi se kladio da ti jesi!
skvadro pozdrav iz beca... javim vam se kad cu imati malo vise vremena, imam obaveza sada :)
DA,DA,DA,DA,DAiDA!!!!!!!!!:funny:
to je da za sastanak? zašto pobogu prdiš?:D
...vidiš da je iz Mlinova... :p
šta poznaš mlinare? znači prde ha? ej MMM ništa od sastanka...:D