ma salim se...ccc..a ruka j dobra kak god da ju je sagradil, pitaj ga koliko ima cm (mislim ruka)
Printable View
ma salim se...ccc..a ruka j dobra kak god da ju je sagradil, pitaj ga koliko ima cm (mislim ruka)
:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: Bubbles
hehe andrea.....pa ruka se bome i bolje vidi..sam se pitam kak ju je izvjezbao, ak je desna sumnjivo mi je to ;)
svima je desna jača, bez obzira imaju cure ili ne:lol:
a kakav je ovak? dobar?= Citat =:
Poslao: Bubbles
...ovo je interno između nas cura...
da dobar, ma andrea secer je...onak bejbi fejs, slatkica
hmmmm....morat ću na slijedeći meeting.......i ti mjehurić....tad će bit najbolje kad bumo nas dvije išle...
offtopic- odi pogledaj pearcing...baš me zanima tvoje apinjn
dogovoreno a. idem vidjet piercing...sam moram nac di je
ova zadnja slika je zakon....daj još takvih...:)....e andrea,imaš konkurenciju u prednjim spojlerima......:)
lol, ma nema tu konkurencije decki, sori,...al mi se jednostavno nadopunjujemo ne natjecemo se, a lol i ne dijeli se nagrada lol...
hehe lol hvala tomo..imam fotke kvadricepsa lol...
..."bubbles",nekak si mi ljepša na drugoj slici... :) ...
to se kaze, ljepse si ispala na drugoj slici
mjehurić....i ja ti moram reći da si super ispala na drugoj slici, totalna suprotnost od one prve....
vidim da nitko ne pogađa koja sam ja od ove 3 na slici....ali onaj tko se sjeća onog mog desktopa možda i pogodi.....:D
heh heh heh...
ja se sad dobro osjecam
:cool:
P.S.
ma jel to neka ljubomorica? :rolleyes:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jel slucajno koji put pao na glavu malo jace?
znači ti si onaj sa slike? dobro..ja te zovem ruka...:cool:
:p prva slika je od sada, a ona prva od prije godinu dve... a bas ste neki...smrtz ja sam sebi bas lepa ;) al ak nis dobra sam u dusi i imat cu love kad narastem (sama bum si zaradila) pa bu se nasel neki kaj me bude htio hehe
salim se....., al ova druga je jedina kaj imam dok sam bila ful blond i ful kratke kose pa mi je zato draga, al sam na njoj ispala totalno cudno, opce si ne licim na sebe...
imam i fotke sa crvenom kosom bum stavila jednu, i nikog ne zanimaju moji kvadrici smrtz
malo sam si nekaj pomijesala...bit ce od prevec kofeina pa sam morala editirat.... no point iz d sejm..andrea je mis foruma... istina trebali bi vidjet mobyfunicu, crative i malu, al zasad vodi :beer:
nema smajlica koji mi treba...morat cu do smajli lenda, al zamisli da je martini a ne piva...
daj nemoj brijat tak, nisam ja nikakva miss.....sve smo mi missice...
iako priznajem voljela bi vidjet ostatak ženske ekipe....
dobro si ispala na obadvije slike, ali na ovoj drugoj više dolaziš do izražaja...tj. kak bi naš tomo rekao spojleri ti dolaze do izražaja, a znaš i sama kak dečki vole dodatnu opremu....hehe
http://www.smily.at/smily/smily900.gif
eh, da i živjeli http://www.smily.at/smily/smily1256.gif
(evo nabavila nam svirače, zamisli si da su ova dva smajlića nas dvije...jer nemrem naći kak dve žene loču...:D i ovo je naravno martini...)
ma salim se ja..al vjerujem da i ti imas iskustva s gledanjem u oci hehe, lol.. al ja svoje ne skrivam, kaj je lijepo nek se i vidi, naravno ni za dirat,
ma ta druga je fakat cudna opce si ne licim....bum sad jednu jos stavila staru al molim lijepo nema previse smijanja, bila sam nadobudna i zaludjena bb-om
ja mislim btw da si ili broj jedan ili broj dva..rekla bi broj dva tj ona u sredini am i right?
@andrea: jep, ja sam taj. Ali nemoj me zvat ruka, imam dovoljno cudnih nadimaka :)
lolcina :)
grrrrrrrrrrrrrrrrrr LOL.... reci mi da to nije lol na moje bicepsice
ma ne, to ide celavog, bicepsi su cisto fajn, jos malo i ja cu imati takve :) imam i ja par teretana fotki, ali mi je to totalni neugodnjak stavljati na forum :)
onda dobro..hehe nemoj da ti bude neugodno..daj stavi da vidimo rezultate..ono naravno cisto me zanima sa strucnog stajalista...
vis ja vise nemam takve, ostalo jos malo tlicepsa....i to je to...
a fakat sam se trudila...ajd stavi ti svoje pa cu ja dodat jos mojih .. da ti ne bude neugodno (ja sam max 40 kg na benchu, ti siher ne mozes toliko ;) )
btw celavi, gotovo je kad te sad vidim samo pomislim jedno:
talk to the hand lol
bad me bad me..... ne valja...mea culpa..evo ispravljam
"Talk to The Hand"
jel bolje ;)
Trebala si napisati "talk to The Hand" :rolleyes:
@gog: postaj onu hulk sliku buahahaha! :D :D :D
evo ja velim bezveze mejbi 1.??:-/= Citat =:
Poslao: andrea
mjehurić....i ja ti moram reći da si super ispala na drugoj slici, totalna suprotnost od one prve....
vidim da nitko ne pogađa koja sam ja od ove 3 na slici....ali onaj tko se sjeća onog mog desktopa možda i pogodi.....:D
nemojte da ja svoje slike iz teretane pocnem stavljati! ili sa treninga jos bolje! celavy ono je zajebancija, nije bio vrijedjanje, da nebi pomislio