Danas došao signal i u Garešnicu.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Vjerojatno ovaj mjesec misle pokrit dobar dio Hrvatske, tako da ubrzo možemo očekivati GPRS. :)
Printable View
Danas došao signal i u Garešnicu.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Vjerojatno ovaj mjesec misle pokrit dobar dio Hrvatske, tako da ubrzo možemo očekivati GPRS. :)
Bilo bi i vrijema da već pokriju.= Citat =:
Izvorno postao sljubano
pošto tema sad ima preko 350 postova, a ponajviše jer neki članovi konstantno idu u teški OT, neki čak i u zonu vrijeđanja, ovo je javno upozorenje svima da će svaki sljedeći offtopic biti kažnjen, te da se striktno držite teme, odnosno onoga o čemu se tu prvotno raspravljalo!
Hvala
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
I ja bijah na moru zadnjih dana. Ne znam je li rečeno, ali u Posedarju i Maslenici sam u autu otkrio maksimalan Tele2 signal.
evo da izvjestim malo i o signalu tele2 u sibeniku. naime, po cijelom gradu signal je dosta zadovoljavajuci i ne razlikuje se toliko od ostale dvije mreze, s obzirom da su postavljene bazne stanice na sv. Ivanu (gdje je tv odasiljac) i Martinskoj (dakle, OIV-ovi objekti).
imam teoriju i da je odnedavno proradio i treci odasiljac na brdu Kamenar (gdje su odasiljaci radija Sibenik i Ritam), jer sam na Prokljanskom jezeru imao pun signal, a jedino se Kamenar iz te pozicije vidi opticki. takodjer, signala ima i na tom dijelu autoceste oko skradinskog mosta, pa je jasno zasto je postavljena ta nova bazna stanica.
signal tele2 ide juzno sve do brodarice (7 km od grada), gdje se u kucama moze uhvatiti neke 2,3 crtice, a zadovoljavajuci je i u dijelovima Vodica.
pardon, ali eto jos informacija, proradila je bs na hotelu Punta u Vodicama pa cijele Vodice imaju pun signal :)= Citat =:
Izvorno postao mateob
A jel radi onaj na Gaj?= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Evo izvjesca s autoceste Zagreb - Sl. Brod; Tele2 signal radi u Ivanic Gradu, Popovaci, Lipovljanima, Novskoj i Novoj Gradisci te signali iz tih gradova/mjesta pokrivaju i dijelove autoceste. Bez Tele2 signala su i dalje Sl. Brod i Kutina.
mislis li na restoran Gaj (ex propala diskoteka Guayas :D)? onaj prema cesti za stankovce? to mi jedino pada na pamet uz to ime.= Citat =:
Izvorno postao mateob
Pokriven konačno i Cinestar tj. Branimir centar.
Ne nego brdo Gaj iznad primoštena, što je gradonačelnik rezao vodove za struju!= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Bio sam u Primostenu prije neka 2 tjedna i tada Tele2 signal nije radio dok su VIP i T Mobile radili preko onih agregata.
Vise se ne mogu spojiti na VIP, od juce kad sam ubacio karticu od Tele2
mogu samo na njihovu mrezu. Da li je to prestao roaming s VIPom u Os ili sta?
U Splitu koji je bio pokriven od početka kao i Zg i dalje se može koristiti VIP. Nevjerujem da bi TELE2 odustao od VIP signala u Os dok nisu 100% pokriveni. Pa i nije im u intresu jer su potpisali ugovor na 3 godine o nacionalnom roamingu bez ZG. Zašto bi sad sami sebi uskraćivali ono što plaćaju. Ergo - možda ti je mobitel u defectu.
Betina, otok Murter napokon nakon mjesec dana limitiranog signala na koji se mob pokušava spojiti, ali ne uspije, imamo TELE2!
GPRS i MMS nje rade (na preplati)
Prostor od Splita do Makarske je pokriven, osim Omiša.
Pokriven je grad Hvar i jedan dio Starog Grada na Hvaru.
Primjetio sam da su postavljne bazne stanice na varteksovom dimnjaku u varaždinu. Praktički sam siguran da su teletove jer su već gore t-mobileove i vipnetove. No, još nisu u pogonu, inače u vž-u još nema tele2 signala pa su vjerojatno ovo prve postavljene.
točno , al ne treba očekivat da će T2 za par mjeseci pokrit full signalom i mogućnostima cijelu HR , ja u centru ZG imam problema, al kolko dugo sam imao s ovim drugima:rifle: , nije mi bed pričekat.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Da, to mi bas lici na lokaciju gdje bi isao Tele2, obicno stavljaju na tvornice, dimnjake, silose pa tek onda na stambene objekte.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Jednom prilikom sam se spojio na tele2 preko t-mobila :-/ ..Tada nije bilo signala niti jednog operatera osim njega.
Jel oni imaju i neki ugovor s njima, to nisam znao..
Znam, čudno.. Još je onako lijepo ispod T-Mobile HR pisalo TELE2 :)= Citat =:
Izvorno postao JBT
Nisam probao slati poruke dok je bio spojen preko TM-a, ali kako se nakon nekoliko min. automatski prebacio na Vip, probao sam se manualno prebacit opet na TM - naravno, nije uspjelo. (foto mi je bio u torbi :()
Ništa, ostaje mizerija :D
Pojavio se signal i u Virovitici!
Na mom radnom mjestu (Kostrena - za one koje ne znaju blizu Rijeke), na razmaku od par koraka mijenja se T2 na Vip i obrnuto.
Stavim ga bliže zidu, ono Vip, odmaknem T2.
Ovo nije jednokratna pojava, više dana za redom.
Isprobano na raznim uređajima: Samsung, LG, SE, Nokia i kod svih isto:spin:
Ništa čudno. Do kostrene dopire iz rijeke slab tele2 signal, pa ga malo uhvati pa ga onda izgubi i prebaci se na vip. Preporučam ti ručni odabir vip mreže dok si tamo.= Citat =:
Izvorno postao noćni_djelatnik