Ma nisam sumnjao,nego mi je relativno nov i nepoznat nick. Al ako je takav kao što kažeš(a ti ipak imaš forum-staž) onda bi mogla pasti trgovina ako se dogovorimo. :D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Printable View
Ma nisam sumnjao,nego mi je relativno nov i nepoznat nick. Al ako je takav kao što kažeš(a ti ipak imaš forum-staž) onda bi mogla pasti trgovina ako se dogovorimo. :D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
danas kupio mob od rise000, našli se na vrijeme na točno mjesto, mob je nov, za jeftine pare, dajem + za novog čovjeka na ovom forumu.:thumbup:
Nisam mogao otvoriti novu temu .. a i ovo bi se moglo nekako strpati ovdje...
jeli neko kupovao mob preko neta i kakva ima iskustva
evo na ovoj stranici
http://www.tigerdirect.com/applications/Category/category_slc.asp?page=4&Nav=|c:1807||c:1809|&Sort= 3&Recs=10
Jel moguće da je patka?i kolko bi koštala dostava??Ja bi kupio nekaj tamo...
Trgovao sa Jozo112 i ne preporučujem trgovinu s njime!
Bio dogovor da ja njemu pošaljem Siemens Sl 55 a on meni SL 45 sa slušalicama. Kad sam ga dobio, mob se stalno gasio! On je naravno tvrdio da to kod njega nije bilo. Nakon mjesec dana je pristao da mu ja vratim Sl 45 a on meni pošalje Lg B2050. Danas dobio Lg i ono na LCD- u velika točka! Tako da me je sjebo vec 2 puta:mad:
Prvo evo dokaz da je popravija SL45(koji je meni 3. dana testiranja normalno radija)samo flashanjem:= Citat =:
Izvorno postao DrugBrko
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21790
(pogledajte 3. post)
Drugo nije reka da sam mu da 80 kuna uz sl45 za sl55.I sad kad sam mu posla LG koji je skroz ispravan(ako nije neka stavi sliku LCD pa da vidimo tu "točku") on meni odbija uplatit 100kn kako je bilo dogovoreno.Znači on je dobija 80 kn i ispravan LG(koji vrijedi 200 kn) za sl55(u lošem stanju to će i on potvrdit).S tim da ja još gubim 30 kn poštarine.
Sve u svemu očito je da je momak ima u startu namjeru privarit me,****** uspia je.Meni nije kulturno ovakve stvari riješavat na netu međusobno se optužujući.
Stoga poštovani kolega može očekivat posjet na kućnoj adresi.:thumbup:
Šta se mene tiče ovo je closed a ja ću svojih 100kn naplatiti.:closed:
P.S.
Ovo su ljudi koji su uspješno poslovali samnom pa mogu oni reći mišljenje.
Atno , Cvrlj50 , Mobyy , Pellipe
drug brko ja bi omah prodo kuću i na drugu adresu se preselio;D ;D
ovo zvuče ko neka mafijaška posla,ono očekuj moje pozdrave za dan-dva;D ;D
Pa hebo vas ako se ne možete dogovoriti za 100 kn što bi tek bilo za one mobove od 1000 do 3000 što se prodaju,naručio bi specijalce na njegovu kuću!:spin: :licklips:
:) Eto postignut je dogovor pa nemoran u Rijeku.:)
someone got sh*** in it's pants!! ;D ;D
E da, zaboravih na ovaj topic. Poslovao sam 2 puta s clanom Dubrava i oba puta sve u redu i po dogovoru...:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
Hehe...evo i sa moje strane sve ok, Bikerboy dosao na vrijeme i drzao se ranijeg dogovora, sve 5. Inace i nisam toliko novi na forumu ali jednostavno ne stignem biti aktivan na njemu. Pozdrav;D
vidi se da si već godinu i pol sa nama!:thumbup: :thumbup:
Dobro,hoće li tu biti kakvih pohvala za kupce? Ja nikada ništa nisam prodao(ni prodavao) tu,ali sam kupovao dosta puta i bio korektan,ali očito uvijek kupim od usera koji tu dođu samo da prodaju,i onda ispare :D
hm.. jul 2005, to ti nije ni godina još ali nije ni bitno..:evil:= Citat =:
Izvorno postao silvano
Robi555 se samnom dogovori za kupnju x700 i onda ništa ni glasa od njega već par dana...
također..sve 5 sa strane BM0021:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Radio sa Azzamanom, kupio x700, zadovoljan dogovorom.
upravo tako, podsredstvom (čitaj brat i prijatelj).. fali ti samo 77..;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Orin
Ja poslovo u subotu sa silvanom sve super ispalo mob je prva liga:thumbup:
vrlo sam zadovoljan, predlažem ga svima..
takodjer sam trgovao sa voksalecom u ponedjeljak. prodao sam mu neke pokvarene mobove i dva ispravana. naso se je sa mojim frendom i obavio trgovinu. frenda kaze da je ok covjek,posten. svaka cast voksalec.
btw. cini se da taj covjek puno trguje i da jos nitko nije imao problema sa njime. svaka mu cast! preporucujem trgovinu sa njime:thumbup:
vkosalec svaka čast
Kupio od irene_zg j300i!Sve pet,super zadovoljan!
thnx,samo što sam se malo smrznuo marine na busnoj(naravno šala:thumbup: :thumbup: ),i f500 je u redu!:thumbup:
Danas poslovao s Atno-om. Sve pet.
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
također, sve 5... rekao stanje telefona, malo spustio cijenu, ja platio postarinu... i sve super...:thumbup:
svi sretni i zadovoljni...
smo mi glava_18 jos duguje slusalice...:thumbdown: ,
koje bi mi sad jako dobro dosle:sheriff:
pozz...