neuspješno...i dalje baterija tuli...jel ko ovo uspija riješiti?= Citat =:
Izvorno postao tino1
neuspješno...i dalje baterija tuli...jel ko ovo uspija riješiti?= Citat =:
Izvorno postao tino1
ovo gore su vam sve gluposti
seem ovaj, pa onaj
uzmite rsd lite , flash, i imate motorolu v360 sa mp3 playerom, dictafonom, slideshow i ostalo
mlatite praznu slamu na ovoj stranici
jesi uopče pročita moj problem nakon flashanja sa rsd liteom? Seem se nigdje ne spominje. Ovo je thread za modanje motorole a ne za flashanje što je samo podskup ovog threada koliko sam ja uspio shvatit= Citat =:
Izvorno postao vskende2
ej, kaj mi može tko reč gdje ima za kupit v360,ali da nije vodafone..Znam da ima kod onog uvoznika RAM, ali gdje se to nalazi i kolka mu je cijena tamo?
Jer ja mislim sutra ić u Ve-mill kupit v360v, a pošto imam kabel da ga odma dekodiram da ga mogu imat na 099(znači t mobile) i jel to komplicirano, jer sam imo več v550 pa se znam manje više služit tim stvarima!
hvala
citajuci ovo sve mi se jako zakompliciralo i pomijesalo...da li svim ovim postupcima u ovom topicu dobijem otkljucani mobitel?da li mogu u njega stavljati t-mobile karticu i da li ce raditi?
Zdravo MOTOristi moji. Želio bih Vam se pohvaliti svojim novim pothvatom. Ne, nisam MODAO svoju NOVU v360v niti sam joj maknuo onaj odvratni Vodafone skin, ja sam ju..............................UBIO !!!!!
Dakle, iznerviran tim ružnim skinom i softom raznih Vodafone ovo... Vodafone ono...sranja, a lijen za zahvate MODANJA, odlučih se za jedan lagani FLASH svog novog ljubimca sa R4513_G_08.B7.DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_06_00_03R_SE5548AXXF510E_1FF_MOTOX ( sigurno primječujete da ne spominjem FLASHBACKUP ) jer ga se glupan nisam ni sjetio napravit ( sad me Vi malo osuđujete...) pa se desilo to da se nakon "obavljenog posla" telefon neda više upaliti nego jadan samo blicne i ne diše. Radio sam sa RSD Lite. Prvo me dobro izvređajte ( zaslužujem ) a onda Vas pokorno molim za pomoć jer nemrem živet gledajuć svoju ženu kak mi se podmuklo smije i igra igrice na svojoj v360v Vodafone Motoroli.
Fala lepo još jemput.
PozdraF
*+#+ON i onda probaj ovim prvim MP-om da flash-ujes
http://forum.gsmserver.com/showthread.php?t=1862
ili ovim ako hoces hrvatski jezik
http://www.motox.info/showpost.php?p=12232&postcount=2
Mada mislim da si trebao poseban thread za to da otvoris.
Hvala kompa ali niti jedan od ta dva koja si napisao se nemože skinuti (bar kod mene ne ) a nigdje nemogu nači takav MP.
...ali sam našao R4513_G_08.B7.DCR_RB_PDS015_LP002E_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_06_00_01R_SE5743AXXU1118_1FF.sbf Dali bi to bilo slićno ( sorry ako nisam u pravom threadu )
Da bi skinuo fajlove moras se registrovati na tom forumu,mada i taj sto si napisao da imas odgovara...
Može kakav link ili nešto slično da i mi drugi možemo dić do tih fileova= Citat =:
Izvorno postao Doc77
= Citat =:
Izvorno postao dida43
http://www.motox.info/showthread.php?t=2021
Jel zna netko gdje bih mogao skinit original vodafone live skin, na svoj sam mob prebacio moto skin, a zaboravio napravit backup... Sve radi, ali bih volio imat original skin za svaki slučaj...
= Citat =:
Izvorno postao slayer001
Pa ako si znao stavit skin na mob onda bi trebao znat kopirat skin iz moba na komp. Ili.....!?!?!?!?!?
BTW ekipa uspiosam riješit mob
fora je sto nisam napravio backup vodafone skina, a preko njega sam prepisao moto skin... pa ako mi sta ustreba taj vodafone skin da imam backup
Mislim da nisam nigdje vidio da se spominje, zanima me kako se ukljucuje
report za sms na V360v... Ne mogu nikako naci
I cisto ako nekog zanima evo set programcica za motorolu,
xvi32, x-3gp converter, p2k_drivers_2.9.0.0, i p2kTools_0.8.6.406...
Download
Kada pišeš tekst u poruci stisni menu>opcije poruke>....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao slayer001
I još nešto, sad kad sam sve uradio... Ubacio moto skin... I sve ostalo... Radi sve ok, nema soft tipki i svega ostalog...
Probam ja vratit original Vodafone skin da vidim dal ce sve funkcionisat. I ono ne radi, u mojim stavkama nema opcije Video, ima SLike i Zvukovi ali Video ne.. Jel moze neko pomoc oko toga
Kada pišeš tekst u poruci stisni menu>opcije poruke>.... originaly posted by
slayer 001
Da, ali moraš stalno(kad pises svaku poruku)uključivat menu>opcijeporuke>izvješće o pporuci
http://www.zedge.netMože netko stavit sve linkove na jednom mjestu sve za motorolu i njenom pretvaranju u v360
može neko objasnit kako se modda sve ispočetka detaljno
------------------------------------
e ljudi je li bi netko možda znao kako da mi v360 duže snima video, najviše mi snima 50-tak sekundi. hvala!
Pozdrav svima. Dali netko zna dali se može ubacit u v360v neki mp3 player poput real playera ili nečeg sličnog. Unaprijed hvala pomogli ili ne.
Mže li se snimati duže bez moddanja v360v???= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
= Citat =:
Izvorno postao dogerkill
Potraži na forumu temu winamp za v360 (koristi search)
Da, o je glupo... Jel se moze napravit da ti izvjesca stalno stizu... Bez stalnoh ukljucivanja= Citat =:
Izvorno postao tino1