polako, polako imam osjećaj da bi negdje za mjesec dana mogao izaći i neki hit aparat kako su krenuli. još sam na tarifi nula, pričekat ću još 1 mjesec, trbalo bi bar nešto "dobro" doći!!!
Printable View
polako, polako imam osjećaj da bi negdje za mjesec dana mogao izaći i neki hit aparat kako su krenuli. još sam na tarifi nula, pričekat ću još 1 mjesec, trbalo bi bar nešto "dobro" doći!!!
Daj nam reci po čemu si to stekao dojam da bi mogli izbaciti nekakav hit uređaj? http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/moby.gif
bilo bi u redu da stave neki vrhunski aparat u ponudu.
Bilo bi u redu i da ova druga dva operetra skinu cijene i da Tele2 odmah ponud većinu usluga. Postoji razlika između toga što mi mislimo da bi bilo u redu (za nas) i onoga što je isplativo.
tele 2 nece staviti neki super uredaj u ponudu,bar ne jos tako skoro, jer im se to vjerojatno ne isplati.
a zasto im se ne bi isplatilo?
ajd pokusaj se jos jedanput zapitat i mozda i skuzis? Zar ti se mora nacrtat?= Citat =:
Izvorno postao zmija
Kolika je cijena razgovora po minuti? Koji dio drzave pokrivaju sa svojom opremom a koji dio placaju vipu uporabu njihove? Valjda si uspio skuzit o cemu govorimo!!
sigurno neće staviti neki hit telefon tipa d600 ali s obzirom na dosadašnje aparate u ponudi nevidim razloga zašto nebi stavili nešto tipa 6230i i njemu slično...
izgledao da oni nemaju neku strategiju!! Uglavnom se svode na trenutne odluke sto im puhne u glavu to neprave. Mogli bi nest pametno stavit jer ovo vise manje je bez veze do sada!
Sumnjam da rade kako im puhne. Imaju nekakvu strategiju, ali bih prije rekao da ako vide da im ponestaje određenih modela, da ih zamjenjuju nekim novijim u ponudi, bez nekakvog točno određenog datuma unaprijed.
Ma ljudi, kaj ne bi imali strategiju, pa nisu od jucer. Ali, meni se sve cini da oni ciljaju na ljude plićeg džepa. Niže cjene, gori uređaji...šta ćeš, ne možes imat ovce i novce!!!
Da su baš "lošiji", ne bih rekao. Ima najviše low end uređaja, ali i middle class, kao što je N6170, SE Z520i, Panasonic V3...
Ma dobro, ne lošjih, ali nema najviše klase, to je siguno. Iako, taj VS3 stvarno nije loš, ja još razmišljam dal da ga uzmem. Ne znam, imam imam neki osjećaj da će bit još toga, a onda opet, ak nije do sad...ko zna!?!
Pa nemaš što imati osjećaj. Naravno da će biti toga. Evo u prvih dva mjeseca poslovanja ponudili su nekih desetak, dvanaestak uređaja.
DA, i to šta kažeš!!! Ali, opet, šta će bit, to je pitanje!? Ja kad kupim mob. imam ga barem 2. g. pa ne želim da ga vrijeme pregazi nakon 2 mj.! Ne znam, strpljen spašen, jel?!?
Sjetite se samo sta je VIP nudio u VIPme paketu na pocetku.Sjetite se onih Alcatela One touch koji su izgledali kao djecje igrcke;D
ti jdabic1 smiri malo dozivljaje!operater koji ima 30 mil.korisnika trebao bi imati u ponudi i neki skup mob da zadovolji i one dubljeg djepa.svaki ozbiljan operater mora imati raznoliku ponudu.
hehe, pa to je onda bila pila od mobitela,imao je i SMS!!!!;D ;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
ti?? operator je kao prvo u pocetcima i slogan je jednostavno i jeftino tak da cist sumljam da ce bit neki mob za korisnike dubljeg dzepa!= Citat =:
Izvorno postao zmija
30 milijuna u cijeloj mreži po cijeloj Europi. Ovdje ih imaju cca 100.000 korisnika i tek rade nešto duže od dva mjeseca. Uopće ni ne očekujem da će tako skoro doći u ponudu nekakav noviji smartphone ili slično. Još ni MMS i GPRS ne nude kao uslugu, gdje bi prodavali uređaje kojima je glavna funkcija to, e-mail, 3G i ostalo...= Citat =:
Izvorno postao zmija
Jel ima taj x700 gdje na istoku (Vk npr.)??
Mislim da je ono što su imali, prodali i da ga više nemaju, te da ga više ni neće nabavljati... To je relativno star model... A i Panasonic gasi polako svoju proizvodnju mobitela.
jedna stvar koja je sigurna je ta da sigurno će ponuditi i vrhunske modele samo je pitanje vremena i ekonomičnosti, pa sad bilo to za tjeda, mjesec, ili 5 mjeseci nije bitno ali ponuditi će sigurno
stavili su ova dva nova i na stranicu - svidja mi se kako reade - fino lagano :)
njima se ne zuri , mislim da pocetne 2 ili 3 godine smiju poslovati sa osjetnim gubitkom
Uveli su još 2 nova mobitela,ali samo na pretplatu na žalost
Samsung X200L i Sony Erisccon Z520