Ali kad te netko zove onda zvoni glasno... Bar je tako meni bilo... Samo kad preslušavaš melodije zvona onda je tiho...
Printable View
Ali kad te netko zove onda zvoni glasno... Bar je tako meni bilo... Samo kad preslušavaš melodije zvona onda je tiho...
Možeš pojačat da ti se malo glasnije čuje ovak: Glazba i video-->Sva glazba(Sav video svejedno)-->Otvoriti-->Opcije-->Ekvalizator-->Odabrati i tu sve pojačaš do kraja
@nix1001
Hvala najljepsa sad je puno bolje, bilo mi je sve do pola na Ekvalizator-u i sad san stavija sve na max.
Nema na čemu:creep:
Zvuk ti se ne može baš nešto softverski pojačati.Ako si čitao različite testove,uvijek ti spominju tu slabu jačinu zvuka i na najvišoj razini.To ti nije uzrokovano softvreom nego time što je zvučnik pozicioniran vrlo visoko pa gubi na jačini.No,gledaj to s pozitivne strane.Manje ti se troši baterija.:lol:= Citat =:
Izvorno postao Smarty
Ma šišaš ti to... Možda malo manje troši bateriju, ali to nema veze... Ja se nebi bunio da malo glasnije svira, jer baterija i onako traje dosta...
Ja sam imao na k750i vodafonov softver.I onda se dogovorim sa drugom da mi flesuje sa R1N035.I softver ne moze da pusta mp4,wav.Kada se uradi master reset softver pukne.I kada se upali mp4 fajl idete na opciju fullscreen i on resetuje fon.Znaci ne valja.Jel zna neko koji soft valja.Da je provereno
jel radio full flash ili samo update ovaj službeni sa neta?= Citat =:
Izvorno postao madness99
vjerovatno je da je stavio novi, cisti zato sto je napisao imao sam. Vjerovatno je nesto krivo stavljeno. Probaj ponovo, a i taj sto ti je stavio je stariji dosta, ima poslije njega 2-3 novija (pogledaj u sticky-u, imas tamo sve verzije)= Citat =:
Izvorno postao madness99
To mi je drug skino sa cruiser-ovog office sajta.Znaci nije neki divljak.Flesovao sam ga 2 puta,probao sam da ubacim soft od w800i ali nije uspelo.Sada skidam sve verzije sa cruiser-ovog sajta.Pa cu probati redom.Da ne zna neko kakva je razlika izmedju emea 1 i emea 2
razlika je samo u podržanim jezicima..= Citat =:
Izvorno postao madness99
cruiser nije dobar za SE, probaj sa SETOOLom...
upiši i Main i FS i GDFS...
ako će srati stavi mu EROM i EPROM, tad nema zime
E JBG DRUG MI IMA SAMO CRUISERA.ON JE DO SADA SVE STO JE DOBIO NA SERVIS FLESAO SA CRUISEROM I RADILO JE.Jel znas neku verziju da je dobra.Danas sam probao da ubacim soft od w800i i nije moglo.Haj mi malo vise pojasni u vezi erom i eprom i gdfs
nek proba sa R1C.= Citat =:
Izvorno postao madness99
soft od W800 ide gore ako izmjeniš erom i eprom...
drug ti to mora znati, ako ima cruiser. ja radim sa SETOOLom većinom, nekad sa HWK, kad trebam brzo rješit flash
Se može maknuti vipnetov brandirani softver i staviti od čistog telefona, tj. zanima me hoće li mi to napraviti u servisu?
p.s. Koje su uopće razlike?
Jel zna neko zasto ne mogu da pustam fajlove .mp4 snimane samsungom e720 i e860v i .wav fajlove
moze se maknit...al ako mislis u ovlastenom servisu.. ne vjerujem da ce to htjeti...= Citat =:
Izvorno postao gog
pa u servisu naravno mogu ali mislim da neće zato postoje i neki koji to rade za 50-tak kuna;)= Citat =:
Izvorno postao gog
pa razlika imaš recimo ako pretvoriš mob u w800 onda ti ona tipka sa strane ima
funkciju i služi za pokretanje glazbe dok si na k750 morao uštekat slušalice da bi imala funkciju
više ti nigdje neće pisat vodafone,vodafone i naravno mob ti nije zaključan samo na vip ako je uopće i bio
i automatski ti više nisu sve postavke podešene na vodafone portal isto kao i ona
tipka koja se nalazi iznad joysticka i naravno ti sam za desnu tipku namještaš šta želiš
da ti bude za shortcut;)
Ja imam vodafone softver.I probao sam da ubacim soft od w800 i nije uspelo da ne treba mozda da zamenim i gdfs fajl.sada sam flesao i nece da mi radi .wav i mp4
Jel uspeo neko da ubaci softver od w800i u k750i.Koliki je rizik ubacivanja?Jel zna neko kada flesujem jel treba da se zameni gdfs.Jese uopste isplati menjati softver?Sta se dobija?Ja sam flesao fon kod druga na k750i novi softver,umesto vodafonovog i sada ne mogu da pustim .wav i mp4 fajl Da nije mozda do flesa?
možeš naravno,meni je k750 pretvoren u w800 ali sam to prepustio
frendu da napravi i koliko sam skužio malo se pomučio jel je mob isto imao
vodafone softver koji je navodno malo kopliciraniji za skidanje.....
nije ništa kompliciraniji, postupak je isti za sve.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Zašto ja nemam frendove koji to rade:envy: ja moram plaćat ...mama...:( :(= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ma ja se bojim da ne ubijem fon posto treba da se menja gdfs.
ljudi imam problem sa fma-om.nudi mi 4 serijska porta za izabrat (spojen mi je na usb al to nema za izabrat) i koji god probam mi connection failed ?
pogledaj u device manageru na kojem portu je USB kabel i taj stavi u programu= Citat =:
Izvorno postao EagleONE