je je ili hot pursuit..........
Printable View
je je ili hot pursuit..........
eto vidite. koliko love donese HP?
Bolje čitaj post - rekao sam da ti plamen raste IZNAD 4-tog nivoa tek kad pobjediš 5-tog na listi. I ja sam imao 4-ti nivo vatre jaaako dugo i nikako nije išla više, koliko god ja provocirao policiju, ali nakon što sam pobjedio 5-tog na listi onda je plamen počeo rasti i iznad 4-tog nivoa. Kužiš?= Citat =:
Izvorno postao XTTX
E sad to ovisi o tebi. S većim heat levelom dobivaš samo to da je murija agresivnija i da je ima više i teže je se rješiti, a to je meni bolje, jer mi je baš gušt ganjat se s njima, puno veći od utrkivanja.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
A već ti je objašnjeno kako se smanji heat-level, da bi murija bila manje agresivna (promjena boje, spojlera, auta...).
Nego jel itko od vas čita one natuknice dok se loada neka trka? tamo vam je puno toga objašnjeno, pa tako i heat-level
da, da skužio sam sve, hvala. ja osobno te natuknice ne čitam jer stvarno nemam volje se s tim zamarat. a što se tiče ganjanja s murijom ja mislim da je to najbolje šta je ikad jedan NFS imao. ako to ikad izbace pogriješit će. stvarno AI je na visokoj razini, a što ve više taj plamen diže sve su inteligentniji i bez onih pursuit bustersa nekad mi se čini da bi se mogao cijeli dan(ako ne i dva;-)) hvatat s njima. ma opet kažem, odlična igra, al dobra za ubit dva tjedna, više ne (bar je to, opet kažem, kod mene slučaj:retard: )
mene već živciraju trke jer su postale teške, a ne da mi se utrkivat toliko... :)
Ja sam upravo završio svih 9 potrebnih utrka da bih došao do utrka sa #1, još sada samo moram skupiti 450.000 bountya i onda sam na konju!
Igrica je mountirana preko Daemona (kad sam je instalirao još nije bilo cracka) i ,kako je i u naslovu,dođem do 28%,odvozim zadnju utrku na black listi No 10 i...ništa,igrica se ugasi!Kada je ponovo pokrenem,skužim da je nije spremio (opcija autosave je on!)
Jeli netko imao sličnih problema i zna li itko kako riješiti problem?
ja isto radim preko daemona i nemam nikakvih problema. jedino me nekad pita cd jer ima još onu neku zaštitu a i za to imam neki safeguard il tako nešto program koji skida i tu zaštitu. i da prešao sam 28%.
prepozna da je igra mountirana i jedino rješenje je safeguard. Strah me da nije nstao neki prekid prilikom instaliranja!
Ja sam dosao do petoga na listi. Igru nisam igrao puna dva dana jer imam puno uciti u skoli.
Danas nabavio igru, odlična je (mislim, sadržajno, jer grafika mi je ti4200 pa...) ali tu je uvijek taj problem restartanja nakon nekog vremena koji užasno iritira.
Zgazio sam četvoricu do sad i vozim Golfa od Takume Sata :D (15 na listi)
Jel ima netko od vas ovakav problem:
Kad recimo pređem stazu ili pobjedim lika s liste pojavi se onaj ekran loading i igra se poslje njega nastavi. Meni se dosta često (zavisi, neznam o čemu) restarta komp kod tog loadiranja pa ne zapamti da sam pobjedio lika i moram ponovo igrat te 2 staze...
Milsim da je "whiteboy" imao takav problem ali nisam siguran dali ga je rješio..
Meni se je do sad 'samo' 2 put restartalo. Sad nema problema, nadam se da ni neće...
Nego jer netko došao do heat-levela 6? Kako?
Meni se nikad nije restartalo, ali i uz ATI Radeon 92250 na 256 MB i sa gigom RAM-a, te nove drajvere za grafičku mi zna početi trzati do neigrivosti. Ima li to veze sa tim da sam non-stop online i da mi se u pozadini skidaju stvari?
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa ti si opsjednut sa tim heat levelom;D
ja sam bio n 5. heat-levelu i to mi je sasvim dovoljno. ne želim ni pomislit kakav je 6. level.
ja mislim da ga cak i nema
Jupi Imam Je Jupi
Ja sam razbija kontroler (yoystik) pa nemogu vise igrati.
Na tipkovnici mi nikako ne ide.
Jel zna netko kakva je PSP verzija, ako ju je možda igrao? :thumbup:
Ej ljudi šta dobijem/izgubim ako me panduri ulove a imam onu neku karticu koja VALJDA vraća auto ako mi ga uzmu (ona 3 X-a sa slikom pauka). Dali će mi onda auto ostati i šta će kasnije biti samnom :D
mislim da nema heat levela 6= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a cross te lovi kad pobijediš prvoga
[QUOTE=XLR8R]Ej ljudi šta dobijem/izgubim ako me panduri ulove a imam onu neku karticu koja VALJDA vraća auto ako mi ga uzmu (ona 3 X-a sa slikom pauka). Dali će mi onda auto ostati i šta će kasnije biti samnom[/QOUTE]
kad te panduri ulove, popuni te se jedan onaj x
kad popuniš sva tri x onda ti je auto zaplijenjen i onda ti se ponudi ta kartica da ga besplatno izvučeš
eto mene je već pomalo prošlo to igranje nfs-a! došao sam do 4 mjesta i više baš nešto nemam volje!
Ja sam završio igru. Postoji heat level 6 ali samo na kratko na kraju igre kad vas ganja Cross i crne corvete i Heavy SUV-ovi po svuda... Jaaako teško!! Uglavnom, ako ćete trebati pomoć recite da vam dam hint.