daa totalno ta brankica me IZLUDUJE kolko je glupa!!
pa i onaj Duje (usporena kopija Lamota) je sam reko da je glupa ko k*
Printable View
daa totalno ta brankica me IZLUDUJE kolko je glupa!!
pa i onaj Duje (usporena kopija Lamota) je sam reko da je glupa ko k*
Grunt,vidis kako je lepo imati dobrog menadzera!?Kad ce se o Sanji ovde pisati koliko i o Brankici,uspeo sam da je "probijem" na forum ;)
hehe ... I know what you mean .. al ja cuvam Sanju az sebe ;)
Ta nije ništa bolja. I mrzim samog sebe zbog komentiranja takivh klonova i trošenja energije na iste. :bljak:
jedva čekam one chatove sa stanarima......mislim da će škvadra zvređat onu Brankicu da bu mrzila komfjuktore do kraja života ;D
jucer sam pogeldo neku online anketu na iskonu , brankica vodi par posto ispred kristine po ispadanju ... nadam se da ce tak i bit
Ma ne znam jel' bolje tako, ili bi je trebalo izbacit van kao zadnju osobu koja izlazi. Da bude unutra, da je ovi pojedu (da, "D" sam rekao, a ne "B") pa da onda izleti van.
:thumbup: prvo neka je životinje odvuku u grm, a onda zadnji tjedan noga u dupe i van. ;D
na iskonu u anketi tk0 će u petak ići van iz kuće vodi Brankica sa 34% ispred Kristine koja ima 31%.;D
monika treba izac!!!
brankici treba ući!!
LOOOOL ;D o= Citat =:
Izvorno postao tomo
:thumbup: Meni je ona i dalje najjaci lik od devojaka...= Citat =:
Izvorno postao tomo
Lana me nervira jer se ponasa kao razmazeno deriste,Kristini Marks do kolena,Sanja zesca alapaca i tuzibaba,Monika zena u pravom smislu reci (to samo treba tuci)... i ostaje mi Brankica koja mi je skroz po ukusu za BB...
p.s.samo da se ogradim,nisam ja rekao da je pametna i dobra,ali da je za BB jeste...:bunny:
Znači, u BB spadaju samo inteligentno zakinuti?
Pinocio, točan izraz je "za pod yaya" :evil: ;D
Ček da razmislim..... mmmmmm.....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
DA
;D ;D ;D
Dobro a sto se tamo dogadja....ne pratim to vec neko vrijeme....polim scrpan izvjestaj:))
Brankica ispala :thumbup: :spin: :spin:
pinokio sad imaš šansu
brankica je ispala, sad je možeš osvojiti
Jbg,a bas je bila cool devojka.... Grunt,ovlascujem te da veceras mozes startovati Brankicu u moje ime ;)
pinocio bas mi te zao.........
bas nesto razmisljam,dal da prekinem gledati BB....
Jos jednom se pokazalo da ako si bar malo drugaciji od ostalih.... da si najeb'o :(
Prošo jučer pored piranhe i vidio brankicu u živo, još je ružnija neg na telki... ;D
kaj ni tebe ne pustaju a .. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao gog
vec sam ti rekel da nemres uc u Piranu ak ti je pratnja under 18 .. al ne šlušaš ti
Ma nije stigo uć, gledao je kaziće po autima vani... ;)= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan