Šta izlazak, kava? Koje doba dana? :-/ Daj nekakav prijedlog...= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Printable View
Šta izlazak, kava? Koje doba dana? :-/ Daj nekakav prijedlog...= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
chellex ja idem radit za sat vremena, tak da me nema na netu do navećer, ak se skupi nekolicina ljudi, samo mi javi u koliko sati, gdje i ko sve dolazi.
Ja za navečer već imam dogovor, idemo u Dublin Pub, pa ako tko želi ići, može se pridružiti :thumbup:
Inače, kaj ste navalili na te subote, kaj fali petku?
Što se mene tiče, meni se ne da s forumašima nalazit više... ;D
wb.. ti bi sad malo s forumašicama ;) :kitty:
ma da dolazim u zg ,sljedecu nedjelju ili ponedjeljak sa setricnom idemo kod tete..bit cu jedno 2 dana..tako da ja mogu tada bar na jednu kavu..jer to mi je prilika inace je malo teze da dodem..ja cu javiti dan ili 2 prije kada dolazim..= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Nema frke, kada budeš u Zagrebu, javi! :thumbup:
da,da..naravno da cu se javiti!!! :)
Tako treba! I Chelex će isto doći, i još neki ljudi. Više je vrijeme :)
Chelex mora doci..radi njega i dolazim..heh.. ;D ;D
Uh-oh... Da onda mi ostali rađe ne dođemo? Mislim, osim ako ste u the-more-the-better igricama (perverzijama), onda ćemo vam samo smetat..
hahah..ma salim se,vec kada dolazim zelim upoznati sve koji mogu doci.. ;)
:blush:= Citat =:
Izvorno postao christina
(ovo i ja prvi put saznajem)
ma bogamu ima i puno gorih razloga za doć u Zege od upoznavanja moje malenkosti :)
vidim nema zainteresiranih za večeras, ali ako netko ovo pročita do recimo osam, pol devet nek se javi pa da se u 9 nađemo.
ako je samo on razlog vjeruj mi ne isplati se;)= Citat =:
Izvorno postao christina
nisi li ti rekao da ćeš prestati dolaziti na forum da bi se mogao posvetiti svojoj hormonskoj terapiji? :jehon:= Citat =:
Izvorno postao damgol
oce ko danas?:)
ti i đipek;D
znam da ti neces pa necu ni pitat,al ozbiljno hoce netko danas?
ja radim...:thumbup:
i jucer i danas? mogao si sinoc izac malo:evil:
ja bi danas... samo šta!? :evil: ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
Kada si to mislila?? Oko cirka koliko sati? Gdje? Kamo? Zašto?
jep ovaj i iduči vikend...:spin:
ovak bezveze,popodne,predvecer....:rolleyes:
e predveče nemogu... :-( Imam već neki dogovor za predveče...= Citat =:
Izvorno postao mala
pa onda popodne kak je napisala..nemoj se da izvalcit;D
nemoj se ti izvlacit,ne radis popodne ;)
a idem ja sad,od 2 radim,i sve bi dao da radije mogu sa vama biti;D
a jbg,nema veze...ionak sam se dogovorila za kavu navecer...to bi bilo samo da si popunim neku rupu popodne....heheh :)
ma i meni je dosadno pa reko da ubijem vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao mala
Al nema veze... neki drugi put... :-/
Večeras nekakav meeting u gradu? ;D
što se mene tiče, može oko 18h, možda 18:15... :-/= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Meni bi odgovaralo...da vidimo ima li još zainteresiranih :thumbup:
Čak bi i moglo, pretpostavljam... Al negdje da ne moram hodat ili tramvajit, da mogu parkirat...
Samo da nisu opet Utrine, jer onda već sad mogu krenut od doma ;D
Hmm, mozda bi mogla doc danas, prije nego za vikend...
Moze u Samoboru, ima tu parking:D, da ja ne moram hodat do busa, vozit se sat vremena, pa hodat do tramvaja, pa od tramvaja do kud god i opet tako natrag...:evil:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Oće biti šta od toga?
Što se mene tiče može tamo negdje kod cibone... Em ima blizu parking, a može i na trgu, al ond BD mora se malo žrtvovati...
Dajte neki prijedlog...
Meni je više-manje svejedno di, samo neka bude iza pol 8-8, jer mi je nekaj iskrsnulo pa nemrem prije toga...
Ja na zalost ne mogu, idem do seke i nemam komp tamo, pa ni ne mogu pratit jel vi uopce idete...Al ak idete, zelim vam dobar provod :D
Hehe, vidim da ste se nasli :D Nis, ja sam sutra u Movie-u, pa ko oce nek dode :D
Ja sam sutra na Sljemenu pa na Ambienti, u nedjelju na krstitkama... Mislim da je to to za ovaj vikend :)
Ma joj, pa necemo se nikad dogovorit...sad je jos fax poceo, svako ima drugi dan slobodan, a vikend (barem ja) zelim iskoristit za ljude koje sam zapostavljava prosli mjesec radi ispita...
ja mogu.....hehehhe:bunny:
Sta? Kad? :-/= Citat =:
Izvorno postao jana
....Jano :bunny:
Đes Jano, jesil' ti to iz Slavonije ravne do Agrama doplovila?
Vidim da ću ja morati preuzeti organizaciju u svoje ruke, bez toga izgleda nema ničega :)
Pa kod tebe općenito nema ničega dok ne uzmeš stvar u svoje ruke :evil:
Cuj njega, kaj sad cekas da svi kazu "daaaaa Chelex ti si majstor, ti to moras organizirat...." Pa preuzmi organizaciju, nemoj pricat :D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
ne, čekam kad će mi se dat :notooth: i kad ću i ja moć doć :)= Citat =:
Izvorno postao user_name
ja dolazim u nedjelju popodne u zg..i biti cu do utorka,pa bi mogli na neku kavu?! vec kada dolazim da se upoznamo.. :spin: kada bi vam najvise odgovaralo??
u nedelju popodne ;D
u koliko odprilike?? ;D
kad si zriftam zurku :D
neznam, mozda dojdem u zg, nisam tamo bio 3mj, a da nije bilo poslovno :-/
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
v3rt!go.. ne me zajebavati :nono: ;D ;D
ja sam se javila da dolazim ,a sada vi se javite tko moze i kada bi mu najvise odgovaralo...valjda ce biti nesto od toga.. ja se nadam.. :spin:
Oho, počeli nam stranci dolazit u zegeja :)
(bar neki) ;)
znal bum sutra, kaj bum radil preksutra, jer danas ne znam ni kaj bum sutra radil...
kasniš 16 godina s komentarom ;)= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
:thumbup: ;)= Citat =:
Izvorno postao tomo
:lol:
ak ne padnem u nesvest, sutra popodne sam u zg...
;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tomo
kaj je najgore, izgleda da ja jedini ne kužim foru :retard:= Citat =:
Izvorno postao tomo
wtf, al oprašta mi se jer trenutno gulim četrnaesti radni sat za redom :wstupid:
tu se ubrajaju i pauze ;D ?= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
i kaj je sa mitingom?
ma kakve pauze, dobim 5 minuta svaka tri sata da mogu na wc i to je to :)= Citat =:
Izvorno postao malena01
miting izgleda nula bodova?
i pol čuke svako malo da baciš pogled na forum... ;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
ja preskačem ovoga, jer radim "od ve do ve"...
ma to poskrivečki ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kaj ide li itko igdje večeras? nitko neće dočekati kristinu? dakle stvarno :rolleyes:
Vidim kak su neki bili vrijedni pa stavili obavjest...uglavnom, sto mislite da organiziramo sutra navecer nesto?
ja sam za :)
Ovisi kad...
Ja imam predavanja do 20:15... poslije bi mogao... :-/ :rolleyes:
Iako sam danas imao nesto sa Zerobravoom, Petrom i jos nekim stanovitim dvojcem, ja sam jos uvijek za, ali nista pretjerano. Par piva i to je to :) Pa ak vama pase nadjemo se negdje u 9 na trgu :)
Znači došo bi TI, Zero, User_name ili ??
Jel bi moglo oko 15 do 9 na trgu?? ;D
Samo što bi ja par sokova popio a ne piva... :spin: ;D
Ne znam za Zerobravoa i User_name. Samo sam rekao da sam jucer s njima bio na picu kod Zlatnog Mede. Ako se ne javi vise ljudi onda stvar otpada :)
ha... nisam skužio da si onaj post napiso jučer...
Ako bi se još tko javio, ja bi došo... Ak ne,onda ništa....
ma malo vam je to naknap organizirat od danas do sutra....al dobro....
ja bi došo da konačno upoznam više ljudi s foruma al ovo danas mi ne odgovara , pošto imam drugih planova , mejbi sam adr tajm:)
:dunno: :jehon: :dunno:
WOO HOOOOOO! Fućk fućk namig namig :D= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
:lol: mogal bi i ja nekaj reć , al:nono: da mi ovakvi zločesti dečki ne fučkaju;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Ma reci samo, ne boj se... Neće zloćko Chelex ništa (loše) reći...
Onda nista za veceras? A sutra navecer?
budi bez brige što se mene tiče, za mladim dečkima ovdje fućka samo bluedevil :evil:= Citat =:
Izvorno postao mobman
Frish-Ki? :)
Bude što od večeras, I'm really available this evening...
Ja sam sutra vani... nedje, neznam ni sam gdje... Pa ono, otpada... a danas niko ništa... :-/= Citat =:
Izvorno postao ttperic
sutra u vž, Club Extravaganza :D
party..... ideeeemooooo.... ajjjjmoooooo ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
nego kad je okupljanje da upoznamo ttperica, on je trenutno aktulni pik vecini forumasica pa se ocito prilagodavamo njemu ;) :D ?
ttperic, ajd ponudi slobodan termin ;)
ako ttperic dođe kostimiran, onda i ja dolazim :licklips:
osj. dozu sarkazma u tvom postu:evil:= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Draga nacijo! Danas je dan Samobora, pa ako netko ima zelju slusati PsihoModoPop, popit koju pivicu, pogledat (ako to nece bit u stanju, poslusat) vatromet (ako uopce bude, do sad je u pravilu bio) i eventualno, ako bude izvedivo, da se vidimo, neka se nacrta u Samoboru. Psihici navodno pocinju u pola 9, pa ko voli, nek izvoli :D
:dunno: :jehon: :dunno:
a joj...sviđam ti se;D kak slatko:spin:
http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/n030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/k010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/n010.gif= Citat =:
Izvorno postao smogovac
;D ;D ;D ;D ;D
hahahhahahahahahaha......
a spaljena si totalno...:closed:
šta bi bilo da sam te još na slatkač vodio;D
:dunno: :dunno: :(
Mislim da bi bilo vrijeme da se vratimo na temu... a ne dal je ko koga vodio na slatkač, tuko neke cure i tako to... ;D
A ko još svira, osim Psihića??= Citat =:
Izvorno postao user_name
Možda bi se mogo zalatiti tamo, onako malo prije izlaska... da vidim kakva je to fešta... ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :rolleyes:
:dunno: :dunno: :dunno:
Iskreno, nemam pojma :D Frendica mi javila za njih, a sta je prije i poslije nemam pojma, al pretpostavljam da nije niko poznat, tesko da ce dva poznatzija benda u jednoj veceri dopeljat i ovo je cudo, najcesce budu Magazin, Maja Suput, Jole i ostali hrvatski "zabavnjaci" ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ne znam bas...ja mogu negdje u Zagrebu i okolici, ali definitivno ne u Samoboru. Sto se tice veceras pase mi bilo kad iza 8 sati, samo treba imati na umu da mi zadnji vlak ide u 23:45 sa glavnog kolodvora...tak ti je kad nemas auto i zivis u pripi...ni donjoj :-/
Ja nikako ne idem danas, feste su u Samoboru samo 5 puta godisnje :D Ne, salim se, ovo nije bio poziv na sastanak, nego cisto informativno, ko zeli doc, vidjet, cut, konzumirat, pokazivat...a usput, ja sam tamo pa se mozemo upoznat (ako nismo), popit cugu i tak to...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
ja danas doma pod dekom i vrecicama cipsa. a vi se zabavite. ;)
Eh, nagovorit ovu ekipu na okupljanje je skoro pa nemoguce :) uzivajte veceras pa se skoro vidimo.