v fOR vENDETA odlican film!!! 9/10
Printable View
v fOR vENDETA odlican film!!! 9/10
get ritch or die trying 10/10pogledao ga zahvaljujući hell blazeru
fenomenalan film za mene
"Laku noć. I, zbogom" (Good Night, And Good Luck) - film koji se bavi tematikom lova na vještice 50-ih godina prošlog stoljeća u SAD-u, odnosno lova na "komuniste" i njihove simpatizere. Jest da je takvih filmova bilo, ali najveća prednost ovog filma je odličan cast i samo trajanje... Sve zapakirano u skoro sat i pol...
8/10
"Ja http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/heart.gif Huckabee" (I http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/heart.gif Huckabees) - ako ste gledali filmove poput "Biti John Malkovitch" ili "Adaptacija" i shvatili ih, onda bi se još možda i mogli snaći u ovom filmu. U suprotnom, zaobiđite ga... :) Filozofija i konfuzija...
6.5/10
The Dukes of Hazzard 9/10- Baš sam opet gledao po 4 put taj film, super mi je , pogotovo onaj auto (Dodge Charger) baš bi si kupio taj auto
meni su ova dr. dva ok,ali ovaj katastrofa....ne preporučujem gledati...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Upravo pogledan film Flight 93...
dakle film napravljen u cast putnicima i osoblju iz leta 93 koji je jedan od 4 aviona koji nije pogodio destinaciju...
(sjecate se? 2 aviona u wtc, jedan u pentagon...)
film je potresan... sa THXom i slikom na ogromnom ekranu, ostao sam bez daha, i osjecao se ko ljudi u tom zrakoplovu...
10/10, svaka cast putnicima, treba ogromna hrabrost za ovako nešta
mislim da odsad mijenjam misljenje o šalama vezanima za te avione...
"Cmok cmok bang bang" (Kiss Kiss, Bang Bang) - odlični Robert Downey Jr. i Val Kilmer u odličnoj krimi komediji... Čuo sam dobre kritike, pa sam jedva čekao pogledati ovaj prvijenac i za sada jedini film redatelja Shanea Blacka... Kako bi Roger Ebert rekao: Two thumbs up... ;)
8.5/10
Bilo jednom u americi - 9.9/ 10
"Baš kao ona" (In Her Shoes) - lagana komedijica/melodrama bez neke posebne pretencioznosti. Shirley očigledno odradi svaku svoju ulogu kao "dobar dan"...
6.5/10
"Doručak kod Tiffanyja" (Breakfast At Tiffany's) - već kultni film koji sam tek danas prvi puta pogledao. Zapravo, očigledno da sam prije naletio na neke dijelove obzirom da su mi bili poznati. Po meni malo nekonvencionalniji film za '61. i baš je u tome jedan od šarmova ovog filma. Drugi je sama Audrey Hepburn...
9/10
Brda Imaju Oči - iako nisam očekivao puno od filma, ostao sam ugodno iznenađen...odlični efekti, nekoliko scary situacija i puno krvi dovoljan su razlog da ljubitelji horora (i oni koji to nisu) odu pogledati ovaj film u kina - 7.8/10
"Jeepers Creepers" - teen horor, ali ne bih ga trpao u isti koš sa većinom filmova iz tog žanra. Zanimljiva priča sa odličnim početkom, te sasvim dovoljno creepy i scary trenutaka...
6.5/10
Odgledah It, prema knjizi Stephen Kinga
Je da je film tj to je bila TV serija, iz 1990, al opako je dobro, za one koji nisu ljubitelji King, ovaj film bi mogo biti mozda spor i stravnican ;)
Al za njegve ljubitelje je prava poslastica :D
9/10 (samo zbog efekta na kraju)
http://www.imdb.com/title/tt0099864/
Točno tako. Da ga nisu zasrali sa tim monstrumom na kraju, film bi bio puno bolji... Inače su mi klaunovi nakaradni i prestrašni, a posebno u ovakvom izdanju...
joj pročetao sam cijelu knjigu (1000 stranica) i baš me zanimalo postoji li film
e sad jel to videoteka ili kino ili torent
Jučer pogledao DA VINCIJEV KÔD (u kinu, naravno) i sasvim je solidan film. Naravno da se nije 100% držalo knjige, no to je i razumljivo kako bi se dobilo na filmskoj dinamici. Neke stvari su čak ispale onako kako sam si i zamišljao dok sam čitao knjigu. U početku mi Hanks nije sjeo kao prof. Langdon, no dobro je odradio ulogu. Uglavnom film je dobro snimljen. Usput, film vrvi Sony Ericsson telefonima (i to nekima tek predstavljenima)... :)
Sve u svemu - 9/10
Grandma's Boy 9/10
Odlicna komedija
"Fatalna nesreća" (Crash) - neki su ga kritičari nazvali precijenjenim i mada nisam pogledao ostala četiri filma nominirana za najbolji film, mislim da je zaslužio nagradu. Prvi puta sam Thandie Newton vidio u "Nemogućoj misiji 2" gdje mi je djelovala totalno plošno, ali ovdje je dokazala suprotno... Zapravo, svi su odlični, pa čak ni jedan Ludacriss nije loš...
8.5/10
"Braća Grimm" (The Grimm Brothers) - skroz solidna i pomalo bizarna bajka jednog od monitpajtonovaca... Nimalo loše...
6.5/10
da vincijev kod-tko nije čitao knjigu i ne zna o čem se radi,film će mu predobar biti....a i ovako je više nego solidan filmić...
"Frka s Dickom i Jane" (Fun With Dick & Jane) - foršpan koji sam vidio prije cca godinu dana izgledao mi je relativno obećavajuć, ali nakon prilično hladnih kritika i nakon pogledanog filma i ja sam sam se ohladio... Odprilike, skoro sve (dobre) fore koje su u foršpanu su i u filmu... A i prekratak je...
6/10
"Žuta minuta" (Chicken Little) - očito je da su animirani filmovi se počeli masovnije raditi, pa sukladno time, pala je njihova kvaliteta... Nakon Incrediblesa nisam vidio crtić koji bi me zadovoljio, a kamoli oduševio... Inače, prasac u crtiću je totalni homogej... ;D
5.5/10
Batman Begins
Odličan film, iako sam ga gledao bez titlova i nioam baš sve shvatio
ocijena 9/10...
Davinčijev kod(kino)....hm 7,5/10
X-man 3 (kino) - očekivano,kome su se svidjela prva dva neka pogleda, ono što me sve češče živcira je što na samom kraju naprave scenu koja ima daje mogučnost nastavka,več tipično holivudski.
Možda, ali X-Men ima 3 dijela i dalje se više neće snimati... Ovaj ja završni...= Citat =:
Izvorno postao sodom
osim šta će se posebno snimiti film o loganu....
Ne bi me uopće čudilo, ali valjda će se sjetiti apokaliptične Catwoman i Elektre i odustati... Inače, skinuo sam si trailer za Ghost Rider sa Nicholasom Cageom i izgleda jeftino i nimalo zanimljivo... Ako ne naprave neki bolji, ovaj bi film isto mogao flopnuti...
za taj ghost rider sam čuo da mi mogao biti dobar...
film o loganu-wolwerinu se več počinje snimati početkom 2007
+jedva čekam od gibsona -Apocalypto - mislim da će to nešta prebolesno biti...
Taj Apocalypo me skoro uopće na zanima... Ono što sam vidio u foršpanu čini mi se kao nekakva razvučena saga o Majima, čini mi se...
tako nešta...iz disneya kažu daće biti jedan od najbizarnijih i najkontraverznijih filmova ovog doba...ne znam zakaj...
gibson je napravio jako dobru sagu o Škotima:spin: tako da se nadam da će ovo biti nešta slično...
odgledala sam da vincija prošli tjedan... katastrofa :tomato: :tomato: :tomato: nisam čitala knjigu, a namjeravala sam. međutim nakon odgledanog filma ne želim se izlagati ponovno istoj dosadi :creep:
za one koji ne znaju.. film traje 500 sati tako da: obucite ugodnu odjeću (ne ko ja koka... naprlitala se ko da idem na svadbu :p), ponesite si nešto za mezit i možete si i kakav alkohol prošverati da vam film bude zanimljiviji (to je za slučaj da vas NATJERAJU gledati to njesra :notooth: )
moja ocjena (danas sam dobre volje pa ću biti blaga): 3/10
Pa, fala bogu da će studio svoj film dizati u nebesa i izjavljivati da se radi o najovom i najovom... Ono kaj izjavljuju ljudi koji rade na filmu treba ignorirati...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ne film nije obećavajuć ne bi se disney toga uhvatio...
Meni film odličan...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
To su gluposti... Kolikih su se filmova studiji prihvaili, pa su krahirali... Čak su i cijeli filmski studiji propadali, primjerice MGM...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Meni je film odličan isto kao i knjiga. I prebrzo mi je završio. Čist mi je žao kaj se nisu skroz držali knjige do najsitnijih detalja. Najozbiljnije. Film mi je doslovce u dahu proletio, a već sam prije čitao knjigu i znao sam kako će završiti.= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Uostalom dao sam već svoj sud, ali moram reagirati kad već djeliš savjete ljudima (kako da se obuku, što da piju) za slučaj da ih se 'natjera' na gledanje filma.
Jedna stvar je navesti svoj sud o filmu, a druga ostale ljude 'savjetovat' sa a-priori mišljenjem da će ga i oni doživjeti kao i ti. NHF. :)
Ja nisam cital knjigu, film jos nisam odgledal, al da je tak katastrofican ne vjerujem. Naime nisu svi filmovi za svakog, nekog ne zanimaju takve teme pa nam tu kaj trazit u takvim filmovima.= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Meni je tema full zanimljiva, u pravilu sve kaj ima veze s bogovima vragovima i inim stvarima mi je mrak, tak da od ovog filma ocekujem podosta ;)
Preporuka jos par filmova;
Fallen; odlican film cista 10-tka :D
The Propercy necu mu bas dat cistu 10-tku al je 9/10 zavrijedio garant, a 10-tku je ipak zavrijedio Christoper Wallken kao arkandjeo Gabrijel! :)
;) :kitty:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
meni se jednostavno nije svidio i točka.
a kao da netko sluša moje savjete... :p
edit: morala sam izbrisati dio komentara kako se jedna osoba nebi naljutila. taj epitet pripada samo njemu ;) :kiss:
pink panter boli trbuh od smijeha,ali ga je najbolje gledat sa mojim starim,jer kako se on smije toga nema nigdje 10/10
Odgledah Sound of Thunder, film je katastrofalno losh, trecerazredni CGI, gluma uzasna; glavni glumac ne trepne okom u cijelom filmu kaj god da se desavalo, uvijek ima istu facu, predvidljivost price (pogotovu ko ce prvo i kojim redosljedom izginut), sve u svemu zao mi je tih 10kn kaj sam dal za DVD.
Ocjena 3/10
...nakon dugo vremena našao vremena da pogledam film:
"Što je muškarac bez brkova"
...film je dobar - ocjena negdje 7/10... dobri glumci, pogotovo pop, a ni ona ministrica nije loša :) ... sad mi ostaje još Karaula...
Karaula... nije loš film. kada sam u foršpanu vidjela uniforma zabrijala sam da je ratna tematika pa sam izbjegavala taj film u velikom krugu. sinoć sam ga pogledala sa frendicom i obje smo se složile da je film sasvim solidan :)
ocjena.. 7/10
danas gledao 1 supermena-ocijena nije potrebna..ali jedva čekam novog,da vidim jesu zajebali stvar ili je singer još jedan maestralan film napravio...
keva na službenom putu:)
Maloprije pogledao film vremeplov na rtl-u
...odličan film tjera me na duboko razmišljanje...
takodjer pogledo taj film sad. nije me natjero na nikakvo razmisljanje, LOL. nije mi bas nesto film... ima dobrih elemenata ali prikazano je na nedovoljno realan nacin ugl. 6/10
pogledajte original, mene taj potiče na razmišljanje
e original je odličan film....
casanova-neka pogledaju ljubitelji rom. komedije-sasvim pristojno
"Hedwig & The Angry Inch" - film kod nas nije izašao u nikakvom formatu, tako da ni nema prijevod, a kako se radi o imenu benda, ne bi se valjda ni prevodio... Odlična glazba, odlične izvedbe i tužan film... Ili nije za svačiji (ne)ukus...
8.5/10
"Transporter 2" - razlike između originala i ovog nastavka nema prevelike, osim što su u ovom slučaju u pitanju neki drugi negativci... Ako vam je nabrijani James Bond okej, bit ćete zadovoljni i ovim... Sve te nebulozne akcijske vratolomije su mi zapravo smiješne, but in a good way...
6.5/10
19.5. sam gledao Da Vincijev kod, moja ocjena 8,85/10
Ako sumnjate u sve, onda će vam se film možda svidjeti, a možda i ne...
Danas sam gledao Preko ograde titlovana verzija... Ocjena 9,5/10
Dobar crtić... Da se nasmiješ... Malo manje smiješan od "Tko je smjestio crvenkapici"...
Ja sam isto gledao danas 'Preko ograde' i crtić mi je stvarno OK, ali nije na razini Shreka, naravno... :)
No najviše su mi doživljaj pokrvarila dječurlija u pubertetu (ona manja su mirna) koja su si straaaašno cool ako komentiraju na glas i ispuštaju 'smješne' zvukove i slično... Uglavnom, nemojte to ići gledati u 20:00, tad još i djeca smiju biti vani, tak da idite na kasnije projekcije. Ja sam na žalost baš morao danas tako rano...
E da, ajmo reć: 6.9/10
"Povijest nasilja" (History Of Violence) - Ne znam kaj je Cronenberg zabrijao ili su pak i ovdje producenti i ini likovi imali svoje prste, ali film je pun rupa... Nedopustivih... I nekoliko dugačkih i nepotrebnih scena seksa... :-/
5/10
"Ponos i predrasude" (Pride And Prejudice) - kako inače volim kostimirane drame/komedije, pogotovo britanske, znao sam da ne mogu puno fulati i s ovim filmom... Znam da je Keira bila nominirana, ali da li je osvojila Oscara ove godine za najbolju glumicu, nisam siguran... U svakom slučaju, za preporuku, ali naravno, ne svakome...
8.5/10
6 puta sam ga počel gledati i 6 puta sam zadpal za 15 min...dla da probam opet?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Gle, ja te neću nagovarati ni odgovarati... Samo ja sam siguran da ga ne bih dva puta gledao... prilično su promašili s njim...
evo, pogledo. sve u svemu nije loš, jedino me muči početak, nema veze s ostatkom filma...
6.5/10
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Kako nema? (SPOILER ALERT!) Počinje sa dva ta suluda tipa koji naiđu u taj gradić i pokušaju izvesti pljačku/masakr, ali im ovaj poremeti planove ubivši ih... Upravo zbog toga dospije na naslovnice i na TV ekrane, što ga u potpunosti izloži, te ga mafija prepoznaje i dolazi mu na kućni prag... Sve je povezano, samo ona nebuloza nakon što likvidira trojicu mafijaša ispred svoje kuće, jedino mu dođe lokalni šerif pitat ga da li ovaj ima kakve veze sa njima i nakon što mu ovaj veli da nema, šerif ode i zdravo! Halo? Pa tu bi sve trebalo vrvjeti FBI-om i sličnim tajnim službama... Nerealno...
Prošlu nedjelju sam gledao na DVD-u:
Doom - dobar SF horor sa nekoliko originalnih scena - 7/10
War Of The Worlds - odličan film sa još jednom tematikom inzvazije vanzemaljaca - 8.5/10
Zatvorski Krug - odlična i originalna komedija sa nekoliko originalnih fora - 8/10
Dozvola Za Fockere - po meni još bolji nastavak "Dozvole Za Brak" - 8.5/10
U Tuđoj Koži - originalan i odličan triler - 9/10
Paparazzi - originalan, ali prosječan film - 6.5/10
Ovu nedjelju sam gledao u kinu:
X-Men III - po meni najbolji od sva tri nastavka - originalno i dojmljivo! 9.5/10
Ponos i predrasude-9/10
Bas pravo osvjezenje za ove vruce dane,a i tak mi je ovih ubijanja i raznih slicnih sr.... dosta.:thumbup:
Ja sam danas pogledao Fast & Furious : Tokio Drift na dvd, of frenda...
Ocjena 9,5/10
Super film,ima adrenalina,tuninga,utrka i akcije.
Obavezno pogledati!
Pogledao x-man the LAST stand... film je odličan je da ih pola poludi...
10/10
znate onu bolničarku što je mogla micati stvari? ona je sada tako moćna da može SVE... može kontrolirati bolesno puno i detaljno... veli njoj magneto... ja mogu kontrolirati metal... i digne joj metalni pištolj pred facu... ona ga zatim cijelog rastavi u najsitnije dijelove i izvadi metke (a oni su lijek protiv mutanata) i stavi metke njemu pred facu, usro se e ;D lol film morate gledati ko nije!
Ajde ubuduće odmah napomeni da ćeš napisati spoiler... Bilo bi fer...
Potrošio sam 2.5 sata života na 'Da Vincijev kod'.
Ocjena; 2/10 (dugo nisam gledao veće smeće od filma)
Nije mi jasno što je to Ronu Howardu trebalo.
A ja zaspao koliko je zanimljivo :zzz: .= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Prenapuhano, knjiga je bolja, neusporedivo
Gledao X-Men : The Last Stand 10/10 film mi je super , najbolji od sva tri nastavka bar meni .
Sve mi smrdi na cetvrti dio , ono na kraju dok magneto pomakne malo onu šahovsku figuru i profa Xavier na kraju ipak ostane ziv :thumbup: . Nadam se da ce napravit cetvrti dio
da možda za 20 god. kao superman,zasad svi govore da je to kraj,dok netko ne dofura hebeni scenarij ,naravno:evil:
Grandmothers Boy: američka teen komedija, nešt ala "dude, where's my car"
nije loše s obzirom na žanr
6/10
Undisputed 2 7/10
priča po uzoru na 1. dio, dobre scene "mlačenja" u zatvoru
Za boga miloga, zar postoji i drugo dio...?
Fast&Furious: Tokyo Drift
film: 5/10
muzika: 8/10
"Obiteljska stvar" (The Family Stone) - laganini obiteljska komedijica sa ponekim zapletom... Bez obzira što je božićna tematika, dobro dođe za opustit se i ohladit u ove dane...
7/10
"Šuška se, šuška" (The Rumor Has It) - zanimljiva priča, odnosno nije toliko uobičajena za ovakav žanr, ali opet ne nudi dovoljno... Stvar dodatno spašava Shirley MacLaine...
6/10
Ja sam zadnje gledao onaj "Drugi svijet" na RTL-u... Mislim da se tako zvao... Ocjena 6/10... Zanimljiva mi je bila tema, SF neki, a ja to volim no film nije ništa posebno bio... Malo dosadan i nije uopće toliko zanimljiv koliko bi sama tema mogla biti...
A sad ste me zainteresirali za ovaj X-Men : The Last Stand ;D Djeluje film super, a ja obožavam SF filmove i prva dva X-Mena su mi se isto svidjela. ;D
djevojka od milijun dolara 9/10
mala jesi pustila suzu na kraju?
nisam znao di da ovo stavima,pa sam tu,da novu temu ne otvaram bezveze,ali mislim da će film biti skroz za smijat....;D
http://www.youtube.com/watch?v=A_Fsu...orat%20trailer
da plaka sam,film je tuzan na kraju i to mi je jedino glupo kaj ona umre...
lol :lol: ovo je presmijesno,kad to izlazi??? :notooth: hhaha krava u kuci...zazvali trbu i onda veli TO MI JE SESTRA ..hahhaha ;D ;D :klap:
LoooooL
nemam pojma,ali jedva čekam...malo originalnosti napokon,makar bila glupa;D= Citat =:
Izvorno postao mala
ma predobro je...ovo sto sam vidjela..odoh u ameriku u autu koji vuce konj :notooth: :jump:
"Oko" (The Eye) - još jedan u nizu japanskih horora koji bi vrlo lako prije ili kasnije mogao dobiti svoju američku verziju... Priča nije loša, ima klasično par jezivih scena, ali sve se to već odavno ispralo... Trebalo bi krenut dalje...
6.5/10
Like Mike 2 -8/10 zanimljiv film
The Fast and The Furious : Tokyo Drift - 10/10
film mi je super volim takve filmove s street raceom ,pune dobrih auta , dobrih cura...
zanimljiv je film i uzbudljiv , soundtrack od filma je zakon
jedva cekam cetvrti nastavak :thumbup:
10 od 10...? :-/
"Casanova" - još jedna ekranizacija o životu poznatog talijanskog loverboya i to prilično uspjepšna... Zabavn film...
7/10
fun with dick&jane 7/10
Into The Blue 7.5/10
Jessica puno uljepšava film! :thumbup:
;D meni su dobri takvi filmovi s utrkama pa sam dao tu ocjenu= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
"Opake čižme" (Kinky Boots) - britanska komedija/melodrama isnpirirana stvarnim događajem, mada sumnjam da je taj stvarni događaj ličio onome viđenom u ovom filmu... Ali, barem je priča originalna...
6.5/10
The Fast and The Furious: Tokyo Drift
ocjena: 7-8/10
...eto, čim sam ga skinuo odmah ga i pogledao...vrlo dobar film, dok mi je kraj definitivno fenomenalan, zadnjih 20min (utrka s brda, driftanje po noći - vozeći Mustang s Nissanovim motorom :licklips:), a na definitivnom kraju ponovno se pojavljuje Vin Diesel sa svojim Dodgeom iz prvog dijela (nažalost nije onaj crni jer ga je razlupao :) )...brrrr...
Eminem, mogao bih te sad zadaviti spog spoilanja... ;D
...hebiga, štaš ;D ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nije Dodge nego onaj Chevrolet Camaro. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Steta što je onaj znaš tko slupao se u naranđasto - crnoj RX-7-ici
...majne greška :turn: ... i to što kažeš, a kad je spustio ona garažna vrata na onaj crni, nisam vidio točno koji model...uhhh...= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
onaj crni Nissan 350z uhh da mi je jedan takav ili onaj Evo ma bilo koji iz filma bio bi zadovoljan i s onim Monte Carlo na pocetku filma ,svi su dobri= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Day watch 9/10 - Tako dobar film nisam gledao vec godinama; super prica, super efekti, jednostavno odlicno...
Jel zna netko iz kojeg je filma ono kad neko pita "jel znas ko nju .. " i onda ovaj drugi odgovara "odlikaši,sine,samo odlikasi"
stalno to cujem al nikako da povezem..
e da , mislim da je film ex-yu produkcije.
Vec je izaso Day Watch??? opa, jel to bilo kino, videoteka ili lokalni pirat? ;)= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Btw to je drugi dio, prvio dio se zove Night Watch, pogledaj njega pa ces imat zaokruzenu pricu, navodno se radi i treci dio :thumbup:
Drugi dio se već neko vrijeme prikazuje u Rusiji, a treći dio je definitivan, jer se cijeli projekt bio zamislio kao trilogija...
Zadnji pogledan:
Euro Trip
Mislio sam da je smeće, bratić me nagovorio da ga uzmem, kidali smo se od smijeha, zaje*ancija totalna.. Uglavnom "tipičnoamerička" komedija, ali vrijedi je pogledati jer je radnja u Europi, sprdnja s Europom, ali na kraju Ameri ispadaju debili.
Citati: "Berlin?? Well, we´re going to PARIS, and Paris is basically a suburb of Berlin" i "EUROPE IS THE WORST COUNTRY EVER!"
Iznenadilo me da je toliko poznatih glumaca u tome.. Matt Damon, Lucy Lawless (Mljac!), Rade Šerbedžija..
Uglavnom, IMHO:
- Film: 5/10 (kao film)
- Zajebancija: 10/10
:spin:
...konačno si ga i ti pogledao... definitivna zajebancija...= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
DVD iz Rusije, imam i Night Watch. Day Watch je ipak puno kvalitetniji film od prvog dijela, tako kvalitetne efekte ne vidis svaki dan. Jedva cekam treci dio koji ce sigurno biti jer kraja kao takvog nema u Day Watchu.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Meni se "Noćna straža", znači prvi dio u trilogiji i nije nešto pretjerano dojmio... Efekti su odlični, ali priča nije ništa posebno ili novo... Sukob dobra i zla... Koliko su ga nahvalili prije, očekivao sam više... Samo specijalni efekti me više ne mogu toliko prikovati uz ekran...