handyblacklist_s60_3_channels
Ima li ko serial n. za : handyblacklist_s60_3_channels (verzija 2.0)
Ako može poslati na : pav@planet.si
Unapred hvala
[E65] - par pitanja i preporuka za aplikacije?
Kupio prije par dana E65, dosad sam trosio UIQ, reko ajde da probamo i S60 malo :)
Sad sam u fazi pretrazivanja neta da si nadjem slican soft koji sam imao i tamo pa imam sad tu neka pitanja oko softvera:
- treba mi nesto kao magic profiles koji sam imao na P910 - znaci da mi sam switcha profile, po vremenu, po unosima u kalendaru ili po baznim stanicama
- neki podsjetnik da me podsjeca na neprocitane poruke, propustene pozive itd...Prije sam za to koristio neki prog koji bi mi svakih x minuta javljao da imam nesto propusteno.
- alarmi - ima li E65 mogucnost definiranja alarma recimo samo za radne dane, nisam to nasao?
- rodjendani koje stalno zaboravljam :) ako ga upisem uz kontakt, kako da to prebacim u kalendar da me podsjeti?
Molim dobre ljude da preporuce nesto sto bi obavljalo gore opisane funkcije, trenutno skidam gomile softa s neta, a mozda skratim vrijeme trazenje onog koji mi odgovara.
Ako imate kakav "must have" popis softa, primam i to :)
Thx
Notepad ili nešto slično za nokiju 7650
Molim pomoć glede nalaženja i instaliranja notepada za nokiju 7650, gdje naći i kako instalirati? Treba mi da piskaram na poslu pošto imam puuno vremena i kada dođem kući prebacim bluetootom na pc. Ukoliko netko ima program molim da mi pošalje na meil ucitelji@ucitelji.com
Hvala!