inglorious bastards odlican ali stvarno odlican 10/10
300 ali komedija takodjer dobar film ali prvo treba pogledati org. verziju 8/10
Printable View
inglorious bastards odlican ali stvarno odlican 10/10
300 ali komedija takodjer dobar film ali prvo treba pogledati org. verziju 8/10
Kako sam ja zaostao s gledanjem filmova, Blow iz 2001 sam odgledao sinoć i mogu reći 9/10.
Ovaj blentavi Mr. Bean 7/10...
Inglorious bastards-slažem se sa komentarima,izvrstan film u Tarantinovom stilu,sjajni Brad Pitt(konačno)...
8/10
Terminator salvation-aljkavo,nedorečeno, ni blizu Terminatorima sa Arnijem u naslovnoj ulozi.Christian Bale neuvjerljiv u ulozi Johna Connora...Sve u svemu brzo će u zaborav.
4/10
Gamer- 6/10
Gledao film jer sam vidio da glumi Michael Hall (sad sam k'o curica- ali Dexter mi je najbolja serija ;D) i onaj lik iz 300 (valjda je to on :D).
Film me razočarao, ima akcije i sve to, ali dosta je nedorečen i kraj je bezveze.
Tj. cijela priča nije nešto, nema nikakvog zapleta (osim glavnog- jednog) i kraj je nekako preobičan, preočekivan.
Ostaje puno pitanja neodgovoreno (ali, nikako ne bih rekao da će biti nastavka- pošto jedan od glavnih likova umire)...
Pogledati ću uskoro i taj Inglorious Basterds, kad ga toliko hvalite :)
PUSH o nekim ljudima koji mogu vidjet u buducnost...5/10
The skeleton key (2005) - dobar i zanimljiv triler za pogledati.
dobar zbog nepredvidivosti.
ocjena 6/10.
Final Destination (onaj zadnji)- 2/10
Kako glup film...
Strašno...
Nije se niti jedna scena pojavila da je nisam predvidio (nisam ja neki vidovnjak- već je film totalno predvidiv).
Uglavnom, pogledao možda četvrtinu filma i ugasio (kraj sam znao i prije nego što sam počeo gledati- isti kao u svim nastavcima :notooth:).
Možda je film ok ako niste gledali ostale nastavke i zabavlja vas predvidivi "horor".
Također ima par (negdje 10- ak "parova" ;D) nelogičnosti- tipa da u automobilskoj nesreći iz auta izleti motor (sam motor) i leti 100- 200 metara i padne na nekoga, da ljudi izađu sa stadiona visokog ne znam koliko i iz centra stadiona (ponavljam, ljudi su vani ;D) doleti guma i pokupi neku žensku...
Bile su mi smješne te prve scene- ali onda je postalo dosadno...
Valter brani Sarajevo
Ovakvi filmovi se ne snimaju dvaput. Pre pre! Napeto, neizvjesno, ma neznam zašto sam toliko odugovlačio s gledanjem. Imate ga u subotu na HRTu. Možda ćete poželjeti uz film voditi i bilješke na notesu - opravdano :D
Film "Povratak u budućnost", koji je danas bio na Novoj TV oko 15 h.
Predobar mi je, stvarno se nesjećam kada sam zadnji puta uživao u filmu, obožavam ovakve filmove..
Ocjena 9/10, zato što ima još nekih stvari koje su se dale malo bolje snimiti, ali ipak to je snimano '85-te pa je to onda razumljivo...
Odoh ga tražiti za download s torrenta + titlovi, ako neko ima link molio bih :)
EDIT: Zaboravih da mininova neradi, joooj :mad:
cek malo ti nikad nisi to gledao???ti znas da ima jos 2 nastavka?
blago tebi,ja morao sad po 20x valjda gledati:)
sam uzivaj...
remek djelo SF-a
ja sam gledao tu triologiju jedno 20 puta sigurno :)
jucer gledao law abiding citizen
jeben film.. moja preporuka! 8/10
Law Abiding Citizen - dobar triler, bil bi odličan da je kraj drugačiji 8/10
Paranormal activity
Jeziv film rađen u stilu Vještice iz Blaira,dakle u prvom licu i navodno po istinitom događaju iako ne vjerujem previše u to.Treba pogledati,na trenutke stvarno užasava.
7/10
Agent Cody Banks (ili kako se već zove, onaj sa Frankie Muniz-om, tj. Malcolmom)
Prevelika fantazija, bezveze film, za klince super, za nas malo starije bezveze :thumbdown
3/10
Film ima odlicne efekte, ta 3d tehnika, sve je to lijepo, ali prica mi je nekako klisej, pa sam mu spustio malo ocjenu, iako odlican film i vrijedi pogledat...
btw. Nakon što sam pogledao u 3D-u, sada traileri u 2D izgledaju tako bezveze :D
Znam da ovo nije tema za preporuke, al dajte preporučite neku dobru komediju, ili neku kombinaciju komedija/božićni :D
Čitam vaše postove, al nikako da se odlučim šta bih skinuo..
Zadnje šta sam gledo je Povratak u budućnost 3, nemam riječi, neću mu dat rating jer je film jednostavno predobar.. obožavam takve filmove, jako jako zanimljivo
avatar 3d-najbolje kino iskustvo ikada,nuf sed:)
vec 3 x gledao
The Blind Side >>>>>>>> 9/10
Dirnuo me u dušu.
Nisam nijedan gledao iz tih linkova.
Sam u kući gledo sve nastavke, imam na DVD-u, dosadan je film već, više ga nije užitak toliko puta gledati..
Nije bitno jel noviji il stariji...
Može i preporuka za neki film koji je na TV-u, pa ako mi se svidi ja ga lako skinem s interneta...
Prvi sam gledo i bio mi je dobar, drugi nisam gledo.
Jesi gledo Bad Santa?
Evo ti lista božićnih filmova