To ne pali na E55...
imam N95 obična, i prije dva dana sam instalirao garmin, sve po tutorijalu, radi super, ekstra, jedino što mi se nekad desi da kad hoću da pokrenem garmin izbaci mi poruku "da nema dovoljno memorije,potrebno je minimum 8 mb."kada ugasim i ponovo upalim mobitel onda radi odmah.
što mi se to dešava i može li se to kako izbjeći...
pozz i hvala...
Isključi sve programe u pozadini pa vidi kako će se onda ponašati. Da, Garmin treba 10-ak MB RAM-a da bi normalno radio...
da, razmišljao sam o tome, ali nigdje ni na jednom programu u meniju nema onog "kruga" koji je znak da je program pokrenut, znači po mom mišljenju svi su zatvoreni.postoji li neki drugi način da vidim koji program je pokrenut i koliko zaista koristi memorije?
također, puno vam hvala na onom tutorijalu za instalaciju, sve je prošlo OK...
To što nema kruga na aplikacijama ne znači da neki suvišni procesi nisu aktivni. Instaliraj KillMe i sve će ti biti jasno. :)
Samo bih htjela da se zahvalim moderatoru na perfektnom tutorijalu za instalaciju Navigacije Garmin XT, ja sam prvi put sama instalirala, sve pratila korak po korak, za 15 min sve uradila !!! :)
Dali mi samo jos netko moze reci kako da ubacim speed cam za bosnu i hrvatsku ??? to je POI ??? jesam u pravu ?
Unaprijed hvala !!!
a gdje se mogu skinuti ti POI podaci, tj fileovi ???
Ja imam instaliranu mao stariju verziju garmina (50050) i malo stariju kartu Adrija route (3.00) pa sam pokušao da instaliram noviju kartu Adriaroute (3.10). Nešto sam zeznuo pa bih sada reinstalirao Garmin, zamjenio bih ga sa novijom verzijom ali me interesuje kako da sačuvam neke tačke na mapi koje sam prije sejvao.
Slobodno instaliras novu verziju garmina preko stare tako da ti sve postavke i karte ostanu. Ako si nesto bas zeznuo i zelis krenuti ispocetka, onda neznam gdje se kriju te tocke. probaj procackati po garmin folderu ili ga barem backupirati na sigurno pa se kasnije igras sa vracanjem podataka.
pozz.instaliro sam garmin navigaciju na sony vivaz pro kad upalim garmin i odem na info pise mi da otkljucam ESN a instaliro sam sve kako je objasnjeno dali to znaci da je i dalje zakljucano ili.hvala
Vjerojatno onda nisi dobro izgeneriro ključ, pazi koji generate stišćeš, prati dobro?
Pozdrav svima. Garmin mi sad radi kao satić, na N95 8GB, pogotovo otkad sam instalirao Sygic. Sygic je u banani što se tiče Bosne ali otkako sam njega instalirao Garmin mi pronalazi satalit u par sekundi. Prije je to trajalo i po 10-ak min. Ne znam da li će ovo još nekom riješiti problem sporog povezivanja sa satelitom ali čisto da spomenem. Elem, imam još jedno pitanje. Ne znam zašto ali neke manje uličice u mom mjestu ne postoje u AdriaRoute 3.10 pa me interesuje da li je moguće da ja te uličice "ucrtam" na mapu i da ih "upload-ujem" kako bi eventualno još netko mogao da ih koristi? Ja imam strpljenja da to uradum detaljno ali mi treba da me nako uputi na link ili tutorial koji opisuje postupak. Kad bi nas više radili takvo što imali bi praciznije i detaljnije mape. Eto, ako netko nešto zna neka javi.... Hvala
na mob mi pise id kartice sa 9 brojeva dali je to ispravno ili mor imat vise
Kako namjestiti da adriaroute i bluechart rade istovremeno, naime kad su obe instalirane karte garmin mobile xt koristi samo adriaroute. Da bi koristio bluechart moram pomoću mapsourcea ukloniti adria route. Ideje?!
Ja sam instaliro na svoju Nokiu 5800xm garmin, prebacio karte i u programu piše da su karte unutra, stisnem na njih, izlista mi kolko su velke (mb) i ime.. Ali kad stisnem da vidim kartu, onda cijelo vrijeme mi pokazuje UK, a ne Hr, doduše još nisam uključivao gps otkad sam instalirao Garmin.. U čem je problem?
...potrebno je da garmin nađe satelite i da nađe tvoju trenutnu lokaciju i tad će sve biti ok...
Nema mi map source unutar Settings>Map.
jeli ima negdje dataljnija karta bosne i hercegovine imam ubacenu ovu adria route 3.11 ali slaba pokrivenost manjih gradova u BIH
Nema, to je trenutno najbolja karta.
Srdačan pozdrav svima
Ukratko : Imam instaliranu stariju verziju karte Europe i sve šljaka. Instalirao sam novu City Navigator Europe NT 2011.10 Mapsource install i imam problema sa otključavanjem !
Nisam na forumu našao mjestima gdje je to objašnjeno + linkovi. Mislim da sam shvatio da treba skinut mapsorce + crack ali ja jednostavno to ne mogu naći na internetu. Može li netko kratko objašnjene i link za mapsorce + link za crack. Naime našao sam na ovom forumu i jedno i drugo ali od različitih verzija pa ne šljaka.
P.S. Zašto za Navigator Europe NT 2011 u tutorialu piše mapid 378
Navigator EuropeNT 2011 ID 2200
Oprosti nije ID 2200 Ako misliš na Map Id onda je to 2204.
run CNEUNT2011_10Update and unlock with jetmouse KG and mapid 2204 in a patched mapsource v. 6.15.11
link
Pozdrav