Ne.........
Zamolio bih te da prestanes slati ista pitanja. Hvala
Pozdrav svima.
Insalirao sam Garmin i Adria Route i sve radi kako treba.
E sad, hocu da ubacim i City Navigator Europe 2011.10 odavde - http://www.mediafire.com/?sharekey=skig8er89v9be, ali me buni sto u uputstvu pise da ima 33 dela, a ovde vidim 16. Jel fali nesto ili je to to?
Hvala i izvinjavam se ako je vec bilo, ali ima previse stranica da bih pregledao sve.
Izgleda da je autor tutoriala iskoristio mogućnost Mediafirea i uploadao nove linkove od 200MB u odnosu na stare od 100MB pa ih sad ima duplo manje :)
Oke, hvala na brzom odgovoru! Sad me ceka skidajne :(
Sve pohvale za tutorial, ne bih se nikako snasao bez vas. :)
Bok ekipa...
Ima li neka dobra dusa koja bi uploadala part 3 jos jednom jer zbilja vec danima ne radi :(
Unaprijed hvala!
Koristim Garmin na Nokia 6210 nav i sad razmisljam o novom mobitelu. Znam da osim Nokia (symbian) Garmin radi i na Samsung. Da li radi i na jos nekim aparatima? Sta je sa Sony/Ericsson?
radi i na SE koji koriste symbian operativni sustav i naravno imaju GPS
Kako znati na kojima OS rade pojedini modeli?
Izguglaš ili pogledaš na http://www.gsmarena.com i dosta više offtopica, ovo nije tema za to.
Pozdrav, želio bih se zahvaliti za tutorial i iznijeti svoj problemčić. Naime, sve radi OK, prezadovoljan sam, ima nekih sitnih pogreški u navođenju i nedostatak oznaka za jednosmjerne ulice ali je program zadovoljavajući. Ono što mene muči jeste što je meni program ostao na engleskom (što i nije neki problem jer spikam ingliš veri vel XD), iako sam instalirao support fileove. Zna li neko gdje stoje ti dodatni jezici da izbrišem kad mi već nisu u upotrebi? Hvala unaprijed.
folder \garmin\voice
Ja se nisam izrazio kako treba, ne radi se o jeziku glasovnog navođenja (taj mi je na hrvatskom), već o jeziku sučelja programa.
to ne možeš maknuti, a da se i nalazi u odvojenim falovima to je čisti txt koji ne zauzima puno prostora
ako želiš maknuti nepotrebno obriši višak jezika iz foldera \help i \eula
ja sam sve lijepo po uputama napravio ali kad pokrenem mapsource nema ni jedne mape. instalirao sam adriaroute 3.0 i ni nje nema u mapsource
a jesi li otključao karte?
imam problem...
1.kad trebam oznacit zemlje na adria route,mogu bez problema,ali na city navigator eurpoe,nemogu,dole u desnom kutu mi pise "Map Detail Locked"..radio sam sve kak treba,dva puta...
2.kad upalim garmin da trazi satelite,ne nadje nista,mislim pise Trazim satelite,i tako pise i pise i pise....i nista....
1.otkljucao sam ih...i prebacio...to ok...
2.kak se pali a-gps...hvala
jesam, sve po uputama, korak po korak
alati, settings, postavke pozicioniranja, upali intergirani, potpomognuti i putem mreže (samo bt ugasi) i definiraj pristupnu točku
za početak deinstaliraj sve vezano uz garmin na kompu, skini adriaroute i samo njega instaliraj pa vidi da li radi
Evo da i ja nesto napisem.Zanima me znate li mozda za neku stranicu odakle se moze skinuti poi za Svicarsku(muce me radari) Ja nalazim sve za europu ali za Svicarsku nista!
[QUOTE=Vader;946745]alati, settings, postavke pozicioniranja, upali intergirani, potpomognuti i putem mreže (samo bt ugasi) i definiraj pristupnu točku
oprosti kaj te gnjavim,a daj mi reci jos sta da stavim pod pristupnu tocku...ima tri opcije:internet,gprs,mms ...