Awake : http://www.imdb.com/title/tt0211933/
9/10
odlicno, jessica alba mmm :thumbup::thumbup::thumbup:
obavezno pogledati!!!!!!
Printable View
Awake : http://www.imdb.com/title/tt0211933/
9/10
odlicno, jessica alba mmm :thumbup::thumbup::thumbup:
obavezno pogledati!!!!!!
American History X- 11/10 ;D
Predobar film.
Znam da je star 10 godina, ali ja sam sad ponovno pogledao pa da napišem tu nešto.
Uglavnom, film govori o rasizmu i njegovom utjecaju i posljedicama.
Mislim da je dosta ljudi gledalo taj film jer ima tu skin headsa, nacista, rasista...
Ali, smisao filma je da govori protiv toga svega.
Uglavnom, film mi je predobar.
Stvarno i najveća zbunjola može shvatiti neke pouke "skrivene" u nekim scenama.
Predobro snimljen, nema nikakvih nepotrebnih scena.
Ima brutalan kraj. :cry: :)
Cijeli film imate u 13 dijelova na youtube- u ;D
RockNRolla- a ono, dobar film, tak se moglo nešt i očekivati, onak brz ,sa cool nabijenim scenama, s dobrom glazbenom podlogom...
i malo me podsjeća na film Snatch...
ocjena 7/10
p.s. pogledaj Awake u japanskoj verziji ;)
Lovci na djeveruše 6/10
Onak, solidna komedija. Malo ti opusti mozak.
Zanimljivo je vidjet suicidalne sklonosti Owena Wilsona i prije nego što mu se to počelo događat u stvarnom životu
Ironman
Bezvezan film i to ne bih nikome preporučio:thumbdown
2.3/10
MIRACLE AT ST. ANNA:
Spike lee-o film, radnja smejštena u dr svjt. ratu u toskani-exxxtra- 9/10
takoder se ne slazem..
ljepota je u oku promatraca :D nekome ce iron man bas biti perfektan...
+ elitna postrojba 8.5/10
Transformers- 8/10
Predobri specijalni efekti i soudtrack.
Ali mi se ne sviđaju što često neki glumci u "opasnim" situacijama izvale neku glupu foru. i pokvare atmosferu. Ne znam da li ste shvatili što želim reći, ali ako ste pogledali film- znati ćete.
Sve u svemu, čisto ok film. :)
Lucky Number Slevin- film je od početka dosta težak za skopčat, no pri kraju sve je kristalno jasno. Fantastičan film, puno filmova s Bruce Willisom imaju neočekivan kraj.
8/10
Horton Hears a Who! - 9/10
...draga i ja smo se dobro nasmijali i mogu reći da je film stvarno dobar - odmah poslije Madagaskara (I.dio)...Jim Carrey (mrzim hrvatke sinkronizacije) je briljirao, a ostali likovi odlično nadopunjuju film...
...film odlično pokazuje (u prenesenom značenju naravno) koliko smo mi mali u odnosu na sve ostalo te kako smo osjetljivi na promjene...
a Horton je zakon! :)
21 (2008) - Blackjack... zabavan i intrigantan film , onak za pogledati, odlični Kevin Spacey kao uvijek, režiser je iz Hrv. pa mu dajem ocjenu 7/10 :D
Crank:High voltage
http://www.imdb.com/title/tt1121931/
hahaa ahahhhaaa film je bolestan :crazy::crazy:
pogledati onaj tko je gledao prvi crank i svidjelo mu se....
Metastaze- 10/10.
Putovanje u središte Zemlje
po meni, 10/10, odličan filmek
Star Trek XI - jako dobar, bio na premijeri 5.5. :)
edit: ocjena 9/10 .. nabrzinu sam napisao post pa sam bio kratak, sorry :)
evo, kad je on bio lijen, ja cu se potruditi pobiti njegovu nelogicnu ocjenu obzirom na izjavu da je film jako dobar :D
ja mu dajem 8/10.
film je stvarno genijalan, napet citavo vrijeme, puno akcije, dobrih efekata, humornih dijaloga izmedju likova u koje se nije tesko uzivjeti, suosjecati s njima.
zasto onda samo 8/10?
zato sto film doskace od onih pravih trek filmova.
zato sto ima hrpa nelogicnosti i nepodudarnosti spram serije prema kojoj je sniman. (makar, ovo moze biti prednost ukoliko odluce napraviti jos bolji nastavak filma u kojem se sve razjasnjava :D)
mislim, cujte, ovakve stvari uoce samo zagrizeni trekiji :D onima "normalnima" film ce biti savrsen :D
zamjerka cinestaru na losem ozvucenju u dvorani 7 (vrlo vjerojatno stavljenom na maksimum). film obiluje akcijskim scenama pa sam se vecinu vremena pribojavala da ce mi prokrvariti usi :freakout: koliko je glasno na momente bilo.
i generalna zamjerka doticnom tomislavu the debilceku koji je prevodio film!!
"berićetno"?!?? ma steraj se!
How to lose Friends and Alienate People 6/10 - trailer je mnogo obecavao i predstavio film kao urnebesnu komediju...
medjutim i nije toliko komicno, i mislim da se ne moze bas svrstati tocno u neki zanr. radi se o zanimljivom filmu,no dok u jednu ruku pokusava biti smijesan a u drugu romantican(?) ne uspijeva ni na jednom polju. film nije los za pogledati,ali ne ocekujte previse.
Taken 8/10 - poprilicno zestoka akcija sa Liamom Neesonom. citav film vas drzi napetim,radnja je dobro smisljena i izvedena,svakako preporucujem film. mozda jedini minus filma je sto je Neeson kada sagledate sto je sve uradio u citavom filmu malo previse u stilu Chuck Norrisa, nepobjediv... no ovo se lako da zanemariti jer se radi o odlicnom filmu sve u svemu.
Hitch 10/10 - jednostavno receno Will Smith je genijalan i citav film je predobro uradjen. obavezno pogledati
luna ja bas gledao trailer dok sam gledao wulwerina i bas sam se iznenadio..izgleda mi ok taj star trek..makar nisam pobornik onih starih filmova...vise volim kapetana pikarada i dejtu:)
wulwerin-ok je,ako uzmemo u obzir o kakvom se zanru i filmu radi ,nije podbacio 7/10
Primer (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0390384/
majke mi ja ovaj film ne kuzim :crazy:
nesto malo sam ga skuzio,rade nekakav stroj a neznaju cem sluzi...
ugl.film dobro izgleda s obzitom da je sniman s budžetom od samo 7,000 dolara
al je za mene malo prekompliciran :spin:
cak sam uspio zaspat na kraju :zzz:
ocjena: 5/10
Haha, 5.5. je datum a ne ocjena :-)
Ma film je odličan, sve nepodudarnosti su objašnjene. Film je totalno brutalan, doslovice se samo izmjenjuju scene akcije, drame i teške komedije, čak "malo" parodira sam sebe.
Ocjena 9/10. Prijevod dobija ocjenu 4/10, a da se radi o imalu ozbiljnijem filmu ocjena bi bila 1/10, ovako je berićetno ispalo skroz komično.
Eksjkuzmi, ali kaj je berićetno?