Blizu, ali ne zbog toga, već zbog skoro pa spoilera.
Printable View
Blizu, ali ne zbog toga, već zbog skoro pa spoilera.
slumdog milioner je najbolji film koji sam ikada gledao .. ocjena definitivno 10/10 ...
Suzdržati se oko spoilera, molim.
"Pineapple express" - po foršpanu bi zaključio da se radi o jednoj od hillarious komedija, ali ipak nije tako. Film nije loš, to sigurno, ali nije da ćete se trgati od smijeha. Fala bogu da ne vjerujem više foršpanima. ;D James Franco is the shit.
6.5/10
Turneja- 10/10:funny:
Mene još više zanima kakva je to ocjena.
Sinoć gledao Papillon(po ko zna koji puta).S. Mc Queen,D.Hoffman-genijalan film ,S.Mc queen je odigrao ulogu života i šteta je što nema više ovakvih filmova.10/10
Marley & Me - 10/10 jako dobar film, barem meni, obiteljski, za svakog ko je imao ili ima psa i ima osjećaje pustit će koju suzu...:thumbup:
doviđenja bafana 6.8/10 nije losa,ali moglo je i bolje...
terminal-iako popljuvan od kriticara,meni odlican, prvenstveno zabavan,tom hanks u vrhunskoj formi:D
7.8/10
cura moga frenda-6/10
Rockn Rolla 9/10
sumrak-jao koja komedija,prestrasno,ako niste curica do 14-15 god,ne gledati
3/10
Hrabro od tebe što si to uopće gledal :D= Citat =:
sumrak-jao koja komedija,prestrasno,ako niste curica do 14-15 god,ne gledati
3/10
Moja frendica non-stop trabunja o tom filmu , a kad ona diže u nebo neki film- znam da je to čisti trash.
Savršena meta- 8/10
Odličan film, akcijske scene su inteligentno složene.
100 godina nisam vidio neki film sa Dannyem Gloverom, što je još jedan plus za film.
Mark Walberg je bio odličan. Pomalo me podsjećao na Bournea. Čudim se što nije dobio utjecajnije uloge.
snajperski film nemre bit loš, osim ak u igri nisu Dudikoff ili Lundgren :D
Srcolomke(Heartbreakers)-otkačena komedija i dobra glumačka ekipa: Sigourney Weaver,Ray Liotta,Jenifer L. Hewit i legenda G.Hackman.Prava razbibriga sa ipak očekivanim završetkom.7/10
Wall-E, sto reci nego stvarno zanimljiv i zabavan film. 9/10
Metastaze
meni najbolji hrvatski film uz "Volim te" , s tim da je ovaj puno lakse gledat nekak .
Jako dobro , jako dobro .Preporuka svima.
krpa sava krpa sava ... :D:D
fast & furious 4 - 6/10
očekival sam bolje,ali nije bilo
opet su reklame za film prenapuhali
sexdrive,necenzurirana verzija--looollll,idiotske zatupljujuce genijalne fore..:)) 6/10
hellboy 2 na blue rayu 8.7/10
Gran Torino 10/10, sve pase, glumci, efekti, radnja...
Push 8/10-mogao bi i bolje da su ubacili neke bolje glumce, ovi se bas i ne uklapaju u to, i da su poboljsali radnju, vec se od 1 minute zna cijela radnja filma...
Requiem for a Dream(2000)
http://www.imdb.com/title/tt0180093/
hmm jako dobar film :respect:
slucajni milijunas-nis posebno,mozda sam vise ocekivao,kad je toliko hvaljen,7.2/10
Rockn Rolla-7.5/10
gledao sinoc Crank2 High Voltage
previse sam ocekivao pa sam se normalno razocarao
ocjena 6/10