Ako misliš na Map Id onda je to 2204.
Ako misliš na Map Id onda je to 2204.
ovako imam jedno pitanje. imao sam ranije na kompu instaliran adria route 2,2 , medjutim kada mi je odradjen flash moba sve mi je izbrisano. ponovo sam instalirao garmin, i sada sam hteo da stavim novu verziju. Stavio sam 5.00.60, a na kompu sam vec imao instaliran map source i otkljucane adria 2.2 i SCG 1.9 ,
skinuo sam adria route 3.0 i kada ga pokrenem izbaci mi error sa sledecom porukom : C:\PC\Desktop\garmin\AdriaROUTE_3.00_CD_update.exe is not a valid Win32 aplication.
moze li neko da mi kaze zasto izbacuje taj error.
unapred hvala
desni klik i raspakiraj to i onda otvori instlaciju iz foldera što je raspakiran hrv.msi
Garmin je izbacio sitnu nadogradnju AdriaRoutea pa je tako najnovija verzija 3.11, a novost u odnosu na verziju 3.10 je:
Download link:= Citat =:
Ispravljen bug za TMC za područje Slovenije.
http://www.garmin.com.hr/userfiles/u..._CD_update.exe
Nema nikakvog AlexTV-a, kod tebe je neka greška...
Na MediaFire su dodane nove karte:
AdriaTopo 2.20.part1.rar ~ part3.rar
- detaljna, topografska, nerutabilna karta za Garmin GPS uređaje
- obuhvaća tri države: Sloveniju, Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu
- podijeljena u 3 dijela (parta) zbog ograničenja hosting servisa
- MapSource verzija koja traži otključavanje
BlueChart g2 Vision VEU014R.part1.rar ~ part6.rar
- predstavlja najnapredniju i najsadržajniju nautičku kartografiju na tržištu
- osnova karte su satelitske snimke u visokoj rezoluciji
- podijeljena u 6 dijelova (partova) zbog ograničenja hosting servisa
- otključana IMG verzija koja se samo kopira na karticu
Link je u tutorialu, a evo i ovdje:
http://www.mediafire.com/?sharekey=skig8er89v9be
U tijeku je reupload CNEU karata u dijelovima od 200 MB radi bržeg skidanja. Idem na more dok se to uploada pa ću linkove postaviti večeras...
imam problem sa otključavanjem mapa preko mapsourca, nije mi se to do sada pojavljivalo, ali otkada sam updetao adria route 3.11, kad prenesem mape u mobitel, javlja mi da su zaključane, a u mapsourceu piše da su otključane, koristim i dijelove Garmin City Navigator Europe NT 2011_10a, ali mi ih sada u mobitelu ni ne pokazuje da ih je učitao
koristim MapSource v6.16.2 s patchom, mada nisam siguran da li ga dobro upotrebljavam (c/p u folder garmin, pa ga zamjeni)
isto tako ne mogu pokrenuti niti ulockwizard, javlja da ima problem u registriju, i da ga reinstaliram, ali nemam pojma kako
da li netko zna gdje bi mogao biti problem
Svaka cast Ico,znaci svaka ti dala.. Sve sam uradio po upustvu,sve radi savrseno. Ja sam umesto City navigatora stavi SCG 2,3NT mapu..
Sve pohvala,zivio.
Pozdrav iz Srbije.
Bok,
zna li netko kako da upisem br ulice u garminu na nokiji E55?
Hvala.
Probao si držati tipku kao na klasičnoj alfanumeričkoj tipkovnici? Nedavno je netko postavio isto pitanje pa potraži...
Sve odradim prema tutorijalu, instaliram adria route i city navigator europe, pokrenem mapsource i kad označim što želim iz adriaroute, na europi označim što mi treba i onda mi izbriše gotovo cijeli adriaroute. U čemu griješim?
Dijelomično riješenje sam napravio tako da instaliram adria route i preimenujem ga u gmapsup2.img i još instaliram kartu europe. ali nisam siguran da je to adekvatno riješenje
Pozdrav svima.
Konkretno pitanje za ICU ili one koji znaju bolje od njega:
1. Imam instaliran MapSource 6.16.2 (izvršena online nadogradnja na prethodni), te u njemu nekoliko karata. Prilikom instalacije CNENT 2011.1 verzija 14.10 je prošlo sve OK, međutim kad sam je otključao u statusu mi piše "Unauthenticated", te je i dalje zaključana. Što mi je činiti?
2. Kako i gdje naći kartu VEU014R (Bluchart karta) u verziji za Mapsource, jer svugdje sam pronalazio isključivo .img file ili fileove?
Unaprijed hvala na odgovorima.
Čitamo se.
@ debeliz
kad upališ map source označi karte u adriaroute i nemoj slat podatke na uređaj nego ostavi tako označeno i onda u gore ljevom kutu prebaci na europu pa označi šta ti treba iz europe i tek onda sve to skupa pošalji na uređaj
@nip
2.nepostoji veur14 u mapsource obliku
Gospodo imam jednu molbu.Naime treba mi karta Svicarske,Austrije,Njemacke i Italije za garmin KOJEG SAM I USPIO INSTALIRAT ZAHVALJUJUCI VAMA .
Nadam se da ne zamjerate sto odmah u prvom postu vec nesto trazim ali jednostavno ne uspjevam to pronaci sam.Hvala vam unaprijed!
bok ekipa...nedavno sam kupio vivaz i instalirao vivaz,otkljucao ga i stavio kartu sjeverne amerike...problem je sto mi nece naci satelit,dugo ga trazi i nista...jel mi moze netko pomoci sa time,mjenjao sam postavke ali nisam uspio nista napraviti
jel mi moze netko pomoci,treba mi gps za roadtrip po americi :)
Zdravo ljudi ja sam nowi ovde imam jedno pitanje
Kad odem u garmin (na telefonu) onda idem slazem se opet mi dodje ono kupi i idi,,,povezivanje s garmin gps-om
kako da mi to nema sigurno nisam dobro otkljucao garmin.
imam jos jedno
kad odem u gps informacije tamo mi pise spoji novi gps
ne postoji nigde Koristi priključeni/ugrađeni GPS.
i nemam nikakvu mapu u garmin-u pise no map
Dobrodošao na Cafe Mobil forum. Pročitaj pravila i postojeće teme, pogotovo FAQ... Ovdje si nešto zeznuo:
http://cafe.mobil.hr/threads/68684-T...l=1#post942220
hvala na savetu
ovo pise u postu 16.Otvoriti memorijsku karticu, otvoriti mapu Garmin, Save as type staviti na All Files, pored File name upisati SW.unl i na kraju kliknuti Save. (Važno!)
gde da ja sacuvam u telefonu ili kompijuteru
Pročitaj još jednom što sam napisao, ali s razumijevanjem... :D
jel ima tko problem sa vivazom? da mu dugo trazi lokaciju? jel to problem do karte ili do loseg gpsa vivaza?
probaj ubacit ovaj img file to sam nabrzinu napravio stare su mape ali pomoć će
tu je hrv austrija slo i mađarska img je otključan
ako ti bude pokazivalo sve zemlje onda ti je do mapsourcea ako nema onda ti je do moba a tu ti nemogu pomoć pošto je SE
http://www.speedyshare.com/files/24066223/GMAPSUPP.img