nan,forum mi je ovisnost.a i ne vjerujem ovoj dvojci mojih mod kolega,moram provjerit red i mir u cetari lol.
Printable View
nan,forum mi je ovisnost.a i ne vjerujem ovoj dvojci mojih mod kolega,moram provjerit red i mir u cetari lol.
Jutro, dan, sejm šit...
Pozdrav svima...
@Luna: što ako nestane struje, krepa komp ili nešto slično?
Mislim da ce joj vise smetat ako nestane signala, buduci da koliko znam radi sa mobitela. ;)
BTW, 'dan svima! :wave:
pozdrav svima... :)
jutros malo radio, pa odmarao...
sad malo, po običaju, ubijam vrijeme na forumu... :)
jedva čekam da se maknem negdje... a po ovoj vrućini mi se neda nigdje ići... :-/
Aj šta je rekla! Joooj, malo je na ulaz u Pulu staviti znak zabrane s tvojim likom na njemu.. S rogatim se bodeš :notooth:
Šta fali četari, gle kako je mirno.. Ma super nam je, sve četri u zrak i vozi.
Skuhao zadnji ručak, fameja večeras stiže doma. U jednu ruku ok, a u drugu ne valja - kuća više neće biti prazna :D
A fuuuj......što si neznam kavu skuhat...... Idemo u posjet WC-u:banme:
Pa nisi ti jedini koji zna kopat nos. :p
moraš na faks za taj zanat čovjeće ^^
Ja ga kopam sa SSS... :lol: I kaj sad?
ha, kopaš, samo sa koliko elegantnosti? ;D
Onoliko koliko je inaf... :)
http://www.tportal.hr/2006/01/11/0542007.5.jpg
:lol: :lol: :lol:
Svi mi koji kopamo noseve... (da, i ja isto!!!)
nemam riječi...........:cry::cry::cry:
Treba neki obrt otvorit.
"obrt za obrtanje noseva" d.o.o.
50kn po nosnici
pozdrav forumasi ! :)
igram poker na facebook-u :D
Hahahahaha :lol: "Obrt za obrtanje noseva"...
Napravite grupu na Fejsu ;D
Dobar dan svima...
Kako ste?
Ovdje sve po starom... ;D :p
dobar dan također i od mene......
Jep...sve po starom izgleda,nigdje nikog...A vidim nitko još nije smislio dobro ime za obrt...
On Top; Došo iz grada,kupio termostat za Peugeota koji mi je "uskuvo" neki dan.....Sad se idem psihički pripremat za šarafanje....
A ispustit vodu,ulit novu,ozracit,spojit,ispitat.... Auuuuu... :)
Doso s posla,sad cu malo cackat po netu,i onda odspavat do 7. Vodim staru u shopping. Ostadosmo bez prehrambenih proizvoda... :njam:
Došao iz SC-a, u uzaludnoj potrazi za fušem...
A ja odo s Drugom Miletom na pivu/Radensku tu u Splitu pa nek vam je krivo.
Nered, onda pozdravi Druga Mileta... :)
kud baš po pivi... još je i vruće... nije ovo vrijeme baš za pivu i radensku...
treba neka žestica. prije "lupi"... :p
Sta sad radim? Pa odlucujem da više neću spamati na ovom forumu. :comp:
p.s. (to ne vrijedi za druge forume):hrv:
Smuchac, dobar sig :respect:
Gledam kako se Dinamovi plaćenice "bore" protiv sjeverno irskog kluba koji ima čak 6 profesionalnih igrača...
Ajde, bar Dinamo vodi 1:0, bilo je prilika... :)
A evo mene, tu se vozim autoputom za zagreb. Uhh, koji je to luksuz, TV u autu (DVBT kartica) i Broadband internet u autu! Sva sreca da imam ASUS Eee PC.
Heh, moram samo primjetiti da ideja EeePC + DVB-T i nije originalna, frend si je to slozio prije nekih 2 mjeseca. :)
http://photos-g.ak.facebook.com/phot...77694_6471.jpg
Jedino ne znam koliko ti je pametno to koristiti u voznji... :hm:
Osim ako ne vozis ti. ;)
ima tko za poker na fejsu :D
dobar jutar svima... ;D
šta je ovo?
opet nikog... očito su svi na moru... :-/
odosmo pedalirat na premanturu. Sjecam se da sam zadnji put rezervne gace nosio u izvidjacima heh :notooth: bit ce ovo dobar izlet vec vidim (i osjecam u obliku prasine pod zubima)
fuck..dobro jutro.......Zašt Ico uvijek mora bit prvi....Pa ne vrijedi mi bit ni na godišnjem........................................ ..............:angry:
BTW; pijem kavu,pušim WW-bijeli....(a nije auto.....)
@Ravilov:
vozilo: Citroen C3 (godina proizvodnje, do 2005)
mjesto: priključak na most koji vodi do Autobusnog kolodvora, točnije negdje kod priključne ceste od Jakuševca, malo iza vas je HGSpost... :p
@X: koliko imaš pedaliranja (vremenski) do tamo?
@Judge: a hebi ga... nebi bio prvi jutros da nisam morao ići malo raditi... :p
Damn, you're good... :D
Osim jednog detalja: u autu uopce nisam ja nego samo frend i cura, tako da nije iza nas HGspot, nego iza njih. :p
Ajd otkrij sad, po cemu si skuzio da je C3 do 2005? :confused:
OT: Jutro svima, evo radi se... Uz malo srece, proci ce i ovaj dan a da nista korisno nisam napravio. ;D
al zašt je Ico uvijek prvi......:cry::cry:
On top; Skidam glavu sa Peugeota.....Izgleda da mi ošla brtva...(u najboljem slučaju)
Jbt, razbolio sam se usred ljeta, imam gripu, samo bih spavao. :(
Thx, sudijo :)
Pio sam neki Panadol extra, morao sam, mada inače ne volim da pijem lijekove.
Nista mi se ne da... Kriva je piva i rad na suncu...
Krenuli oko 10 ujutro (otegnule se pripreme), a prešao kućni prag i strmopizdio se u krevet u 16h. Do tamo ima cca 2h s pauzama i svim popratnim aktivnostima. Ako se misliš vozikati samo da znaš da je staza cijelim putem obilježena što me iznenadilo ;) Službeno je to staza 1 i označena je na svim kartama (biciklističkim).
Bili smo :) frend i ja tražili di ima za kupit/natankat vode.. Tražili taj bar bokte 5min, napravili praktički krug oko njega a onda smo skužili da je skriven ko vjetnamski komunikacijski centar :D i da nemaju pitke vode osim flaširane po 12kn :eek: Također sam pojeo i najskuplji sendvič u svom životu - 25kn montana sendvič od kulena :licklips:
Uglavnom, zubi su mi požutili od prašine, al doživljaj vrijedi svakog pređenog metra... Evo pokušaj panorame:
http://www.imagesforme.com/out.php/t104650_Image061.jpg
Evo me u Osijeku. ne znam kuda da odem. Idem malo prosetati.
ojdi u patiku :D
Dosao iz grada, glava puca :bat:
Dobar jutar folks...:satan::satan::satan:
Nije Ico prvi!!!!!!!!:satan:
Mas pater! Pak mi se punjač za akumulator prokurval po selu.
dobar jutar svima... ;D
bemti, spava mi se, a ne mogu spavat...
kak nebi mogel??
Aj svima....Al ja lijepo provodim svoj godišnji.....Čubim doma pred kompom....
Osto sam bez sva tri auta koja imam..... i nemrem nikam!!!!:angry:
Eto ti sad. :p
Da imas samo jedan, taj bi sigurno radio. :D
E drug, ako ti ne trebaju auti, daj ih meni... ;)
A šta če ti zadnje stalko?? :p
Nije jako hladno vani.:)
Ovdje u ZG isto tako, ali samo vozi brze da zaobidjes kapljice. :p
Od silnog adrenalina ces se i ugrijati, pa ti nece bit hladno. :)
A uvijek postoji i neki komad najlona za prekrit i zalijepit staklo... :D
našel punjač, idem filjat...
nisam se utopila,mozete prestat s veseljem.u nedjelju navecer sam najvjerojatnije doma.bolje vam je da ste dobri,inace ste nayebali kad teta luna krene sibat :satan: pozdrav s raba ;D
Blago tebi, ti si već na moru...ja imam još skoro 2 tjedna do godišnjeg, al onda slijedi 2 i pol tjedna čistog gušta...prošle godine nisam imao godišnji pošto sam bio pripravnik i nisam bio nešto na moru, pa ove godine moram sve nadoknaditi :thumbup:
Morgen svima!!! Vau,prvi sam....Pijem Prvu jutarnju poserušu!!!:satan: :satan:
dobar jutar svima...
i ja bi na more... al treba još pričekati tjedan dana... :)
Ja ove godine imam dvadeset i sedam (27) dana godisnjeg plus hrpa slobodnih dana,od ceg sada koristim 19 dana.subote su neradne.dakle pun k sam doma.jeste sad zavidni,ha?bog blagoslovio drzavnu firmu..
a ja imam vise;D 30 radih dana
dobar jutar :)
;D
Odo pakirat ruksak za Kamenjak... opet :) wuhuu! http://www.comicguide.net/images/smilies/biker1.gif
odoh cuclat
Ma da (svima :p) ja onda imam 78 dana godišnjega sa bolovanjem od prošle godine!
SHUT UP! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/u025.gif
ja sam na poslu naucio da ako si mlad , nepusac i bez djece , svi ostali imaju prednost nad tobom .. cini se da je njihovo vrijeme bitnije :)
Da ne zaboravim, luna vam šalje sliku uz poruku: "ovo je život!":
http://www.imagesforme.com/out.php/t..._Photo0256.jpg
Moram se složiti s njom :)
Odo pogledat fireworks i film u Arenu..
To je zenska ruka... :lol:
@Luna - pivkana imamo i sunca samo nam mora nedostajeeeeeeee!!!
:)
AHA!
nofi izum!
"pasta za zube s okusom pič*e"
:D
Ev mene u nazad u gradu. Fala k++++...
sta ima novog?
dobar jutar svima...
ebem ti i mobitel i telefon što zvone ujutro...
spava mi se... :-/
Događa se i najboljima :p
'jutro! Sinoć bio dobar vatromet iako svake godine isti (sad znam na šta nam gradonačelnik troši pare od obećanih stipendija :thumbdown: ;D), a film neki psihološki nešto, nisam ga imao volje gledat pa smo zbrisali kroz zadnje redove van :rolleyes: :zijev:
@The Judge: ma kasno je da sad odem spavat... :D
@X: to onaj film festival u Puli počeo?
a taman se završava dan prije no što ja dođem.... al zato tad počinje Motovun film festival... ;D
BTW: neradim ništa... živcira me jedan slinavac na forumu.
Da, počelo je. Program mi nije tako napet ko prošle godine, al smo zacrtali da idemo gledat crtić Wall.E na zadnji dan ffestivala :D