Molila bih ENYU, sve stvari od početka pa do kraja. Našla sam neke, ali sve su novije, al nemrem naći one prijašnje stvari tipa Dreaming, Heaven (neznam točne nazive) itd. Pa ako netko zna pliz ENYA! :P
Printable View
Molila bih ENYU, sve stvari od početka pa do kraja. Našla sam neke, ali sve su novije, al nemrem naći one prijašnje stvari tipa Dreaming, Heaven (neznam točne nazive) itd. Pa ako netko zna pliz ENYA! :P
Tražim inače tu duhovnu, opuštajuću glazbu pa je svaka preporuka dobrodošla...:cthumbup:
Pozdrav svima ! ;)
Tražim filmove One Of Our Own i Volim Te .
Već ih dugo tražim i nigdje ih ne mogu nać ... :(
Hvaalaaa :blush:
tražim pjesmu od shorty-dok dunav. ne mogu nigdje naći download
Tražim pjesmu:
Vatra feat. Urban - Tremolo
Tnx!
Ako netko ima kakav link ili moze upload - ati:
Oliver - Vjeruj mi
Unaprijed hvala.
EDT: NASAO...
Trazim provjeren torrent za Fast and furious 5. Skinuo sam jedan fake i jedan katastrofalne kvalitete,pa da se ne mucim dalje...
film je tek izasao u kina, a one koje ćeš naći na torrentima su dosta loše kvalitete. treba pričekati koji mjesec-dva kada će izaći dvdrip koji je već zadovoljavajuće kvalitete.
moja preporuka je odlazak u kino ili pričekati neko vrijeme (pogotovo hd verziju).
http://isohunt.com/torrent_details/2...ve?tab=summary
pozdrav ljudi
tražim slijedeće albume za download:
Teška industrija - kantina
Teška industrija - nazovi album pravim imenom
može link ovdje ili na pp
hvala
Ima li tko film Mississipi-Rijeka nade? Trazim ga svagdje i nema ga. Nisam ni siguran da je to original ime filma. Iz 90tih ako se ne varam! Pa, ako netko ima........
Ne mogu se sjetiti imena filma u kojem glavni lik ima neku tešku mentalnu bolest.
Ne znam je li shizofrenija ili tako neka...
I ne sjećam se je li u tom filmu taj lik stalno u domu (ili u nekom drugom), ma- mislim da je ovaj.
Uglavnom, taj glumac je dobio opasne nagrade zato što je nevjerojatno dobro odglumio tu bolest.
Raspravljam s prijateljem o tom filmu, ali se ne mogu sjetiti imena ;D
ima možda netko današnju emisiju (3,6,2011) drugo mišljenje di su govorili o transplataciji rožnica..
Jel ima sad netko link na fast five dvd rip il 720p meni svejedno samo da nije CAM?
pozz zna li netko kako se zove pjesma od shortya gdje pjeva opet nam se vratilo ljeto ooo
Miris juga
http://www.youtube.com/watch?v=0CIIWJi3UHY