Film je katastrofa.
Inace, kad smo vec kod apokalipticnih filmova i remakeova.......jako dobar fiklm "on the beach" gledao sam nedavno....odlican glumi Armand Assante. Jedan od najboljih apokalipticnih filmova.
Printable View
Film je katastrofa.
Inace, kad smo vec kod apokalipticnih filmova i remakeova.......jako dobar fiklm "on the beach" gledao sam nedavno....odlican glumi Armand Assante. Jedan od najboljih apokalipticnih filmova.
meni je film ono okej ali ja bio mu dao 5/10 neki dan pogledo...= Citat =:
"Preboljeti Sarah Marshall" (Forgetting Sarah Marshall) - frendu mi je ovo vjerojatno najbolja komedija. Ja baš ne bih išao taleko daleko. Lepršava je, dovoljno zabavna, ima nekoliko poprilično urnebesnih scena, ali ništa esktra, ništa posebno.
6.5/10
sad željno isčekujem da mi se skine 199 lives...
Hitman - 9.5/10
Film je odličan- pogotovo jer sam fan takvog žanra (i igre ;D).
9.5 je samo zato jer ima par sitnih nepodudarnosti (jako sitnih). :)
Ali, inače svaka preporuka.
australia
jebeen filllm ;) 9/10
samo kaj dugo traje
The Nightmare Before Christmas (1993)- crtić, zanimljivi i uvrnuti likovi, gotička atmosfera, sve u stilu Tim Burtona, pogledati svakako...
ocjena 8/10....
Horton Hears a Who (2008) - zanimljiv i zabavan crtić, ma odličan...
ocjena 8/10...
Kung Fu Panda (2008)- to sam nešt bila počela gledati i jednostavno nisam mogla, nekako previše kung fu-a za mene, jednostavno mi se ne sviđa...
Rocknrolla - kaj reći, lik ima jedinstven stil. Film je napravljen kao i ostala 3. Obavezno pauzirati kad se ide na wc, po sendvič, po cugu, pljugu i kad treba trepnuti okom :p 10/10
"Portal smrti" (Untraceable) - Još jedan kvazi-triler holivudski šanceraj. Valjda treba i takvih "projekata" za malo popuniti kućni budžet.
4/10
"Reci da" (Yes Man) - Već duže vrijeme Carrey nije ima dobar film. Baš sam jučer komentirao kako mi fali sa svojim glupavim likovima iz filmova ala Glup&gluplji, Ace ventura... Tad sam se barem nasmijao. S ovim, slabo.
5.5/10
The Day the Earth Stood Still - prvo, nisam neki fan kina al ajde de ponekad moras otic .
dodjem tam , fulam skroz ulaz , nema veze , sjednem tam , kad ono pa jel oni to reproduciraju za gerijatriju ? prvo slika je waaay too big , nemres obuhvatit cijelo platno ak nisi skroz iza . Onda sama jacina zvuka , opetza dedeke valjda koji nose tri slusna aparata. Popiz*** . Al ajde o samom filmu .
nisam fan te tematike , malo mi je to sve prediktibl . Najvece cudenje je bilo definitivno na nacin kak ofilm zavrsava. ono , kaaj? ja sam se ozbiljno okretao oko sebe dal je to samo pauza i dal ce se poslije nastaviti.
sto se glumaca tice , onaj iz matrixa je ok ajde.bas pravi za tu ulogu .
Cellular[2004]
Nije Stathamu trebao ovaj film. 4/10
Pride And Glory[2008]
Jako dobar film 9/10
Rocknrolla [2008]
Možda previše podsjeća na revolver i lock, stock. Inače, sjajan 9/10
Burn after reading[2008]
Očekivao više od braće. 6.5/10
Body of lies[2008]
Dosadan. 5/10
In Bruges[2008]
Neobično zanimljiv. :) 8.5/10
Gran torino[2008]
8.0/10
Mystic river[2003]
8.5/10
"Wall-E" - Topla priča sa hladnim robotima u glavnim ulogama. Dušu dalo za prevoditelje. ;D
8,5/10
taj RocknRolla valja šta?
No Country For Old Men-precijenjen film, toliko stavljen u prvi plan, a pitam se čemu,..razočarana.
ocjena 3/10
3/10??ma malo si predarezljiva...
WANTED - 10/10 meni je predobar film, dobra nova fora sa onim felšanjem.... 8)
ocito ti nije bas sve jasno...;)
Upravo zato što su to braća Coen, zato sam se i razočarala i zato tako niska ocjena. Ovo je jedan vrlo jasan triler i jedini koji mi je nešto odglumio kako treba je Woody Harrelson.
A stvarno nemam volje ga dvaputa gledati, a niti nalazim razlog da ga pogledam još jednom. :)
a opet da, mišljenja su podijeljena, tako da ... :)
a soundtrack nemam...a možda se potrudim i nabavim i poslušam ak ti tako kažeš :)
cek,cek..bardem nije dobro odglumio?:D
Nisi me dobro shvatila, dva puta sam pogledao R'n'Rollera. :crazy:
Brzo na Youtube i poslušati soundtrack ;)
-> Javier Bardem je sjajan u tom filmu i treba mu skinuti kapu :)
-> Josh Brolin također, njega se samo sjećam iz Gooniesa. Ostalo mi je [?] što se njega tiče ;)
A Coen brothers, mene je npr razočarao >>Burn after reading<< jer sam puno više očekivao.
aha :D a to nisam gledala, (RockNRolla), samo sam pitala da li je film oke :)
@smogovac krivo me shvaćaš, ne kažem da Bardem ne valja, neg kažem tko je meni najbolji u cijelom filmu.
A braća Coen u zadnjih nekoliko filmova ko da sami neznaju šta žele reći ili je to što žele nije vrijedno spomena. :)
i ne skidam kapu nikome ;D
Slumdog Millionaire- 10/10
Film o 18- ogodišnjaku iz Indije, koji nije imao nikakvu obrazovanje (odrastao je u onim kućicama u Indiji, ona naselja s 4164135 limenih kućica na 15 kvadrata- sad sam zaboravio kako se to zove :)), ali se prijavio na Milijunaša (milijunaš je isti kao i kod nas- koja slučajnost ;D, samo je glavna nagrada 20 000 000 rupija i nema pragova).
I svako (dobro, nije baš svako- film bi trajao 3 dana) pitanje povlači neka sjećanja iz njegovog teškog djetinjsktva u kojem se prisjeti odgovora.
Uglavnom, u filmu ima i smješnih scena, i tužnih...
Kroz cijeli film taj dečko traži djevojku koju je ostavio (neću reći kako- da ne pokvarim doživljaj :D) kada je imao 7-8 godina.
Na kraju dolazi onaj ples kao u onim Indijskim glazbenim spotovima (meni je smješno- ali u filmu je dobra muzika). :D
Uglavnom, film mi je predobar.
Pokazuje teško odrastanje u Indiji, i naravno, ima i ljubavnu priču.
Što me iznenadilo, film je realan- jedino što je malo čudno što se taj dečko niti jednom nije nasmijao kada je odgovarao na pitanja i osvajao velike svote.
Ali, to je stvarno zanemarivo- s obzirom na ukupni dojam.
Toplo preporučam. :)
Ove sve navedene filmove sam gledao više puta i stvarno su dobri i dosta stari...
Rambo 8/10
Film mi je dobar, posebno zato što u gotovom cijelom filmu Rambo se skriva u šumi i ubija policajce. Stvarno su dobro to snimili. Mislim da bi bilo bolje da je prvi nastavak bio kako ratuje u Vijetnamu..
Rambo 2 10/10
Ovaj nastavak mi je najbolji. Jednostavno sam se u film uživio, sve je savršeno...
Rambo 3 9/10
Također dobar nastavak, malo mi je glupo što se baš ratuje u Afganistanu...
Gledao sam i 4. nastavak, ali me se nije dojmio...
Gas do daske 8/10
Prava komedija, Chris Tucker i Jackie Chan tijekom cijelog filma nasmijavaju...
Gas do daske 2 9/10
Malo mi je bolji ovaj nastavak od prethodnog, jer se radnja djelomično odvija u Kini, pa je smješnije gledati Chrisa Tuckera kako se snalazi među Kinezima..
Vječni sjaj nepobjedivog uma(2004)- jedan od meni dražih filmova...
ocjena 10/10