ili moj naklon vasa svitlosti:lmao:
Printable View
ili moj naklon vasa svitlosti:lmao:
a na kraju još "pusa od Café Mobil team-a"
:lmao:
I onda zapalimo mirisne svijeće i svi se srdačno izgrlimo :notooth:
Samo za ženske članove.= Citat =:
Izvorno postao nijala
OK nećemo mijenjat pozdrav, jer koji god bi stavili nekom nebi odgovarao pa da ne stvaramo nepotreban posao nek ostane kako je.
Ko je za nek digne ruku.
1,,2 ,3,4,34, 67, i da dalje ne brojim većina je za.
S obzirom da smo "demokratski" utvrdili da je većina za o ovome više nećemo raspravljati.
Što, stvarno veliki problem bio staviti "Pozdrav", umjesto "Bok"?:rolleyes:
sada se umjesto "pozdrav" govori "wozdra" ne kuzim...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
mislim, tako me par likova pozdravilo na jednom chatu
Bačkizagre šatro. ;)= Citat =:
Izvorno postao prpic
Zdravo -> Zdra-vo -> vo-Zdra -> Wozdra
Žišku? :)
joj pa nema razlike izmedu POZDRAV i BOK,meni je cak i simpaticnije BOK...to ne treba mjenjat....:)
Glasovanjem je prijedlog odbijen, prema tome drži se procedure i odustani.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Nećemo više o pozdravu, ko želi drukčiji nek si napravi forum i nek stavlja pozdrav po želji.
Sad bi raspravljali o sitnici i gluposti tri dana i opet se nebi složili, dosta je bilo. Sljedeći koji spomene bilo kakav pozdrav, ide na hlađenje.
ja bi promjenio onu kvacicu koja stoji kod logina (zapamti me)
razlog: na poslu ne koristim samo ja komp pa tako da mi ne bi otisli na forum i radili gluposti (desilo mi se vec to)
hvala
obriši cookie i nemoj sljedeći put kad se logiraš stavit kvačicu. ako je ipak staviš, rješenje ti je [ctrl+desni shift+del] i ponovo pobriši sve što želiš. ovo vrijedi za firefox. ako koristiš IE, moraš pomoću izbornika. većini ljudi to koristi, takve stvari ne možeš ukinut, uostalom zato i ima kvačicu da si svatko odabere želi li ili ne da mu login bude zapamćen.= Citat =:
Izvorno postao ReNE
Pa u čemu je problem kad ideš s foruma odlogirati se? To automatski čisti kukije.= Citat =:
Izvorno postao ReNE
Predlažem da se u profilu omogući ikona za Skype, kao i samo podešavanje u kontrolnoj ploči ;D
Tko ne fura Skype nije "in" man!
Zadnji voz već odlazi..ću ću.. uskočite
kad smo vec kod skype-a, onda bi bilo i potrebno staviti i za gmail koji je sve popularniji :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao andrija
Tako je!
Jesmo li tehnološko najnapredniji forum u Hrvata ili nismo!? ;D
ja ne bi ništa mjeno na ovom forumu ( možda neke sitnice ) . forum je odličan ovako :)
Bože, šta tu neću sve pročitat? trabunjate svakakve gluposti! :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
O skype-u se već pisalo, čitati malo stare postove ;)
Evo vidim da je stari thread u kojem samo ovo pisao zamro, pa ovdje to ponovo aktualiziram, možda su se neka mišljenja promijenila. Dakle, radilo se o slijedećem:
Dakle ovako. Po mom skromnom mišljenju bilo bi praktičnije ka d bi se podforumi Internet Service Provideri (ISP) i fiksni operateri izbacili iz "nad" foruma mobilni telefoni, ne samo zato što to nema logike, nego zato da bi se združili s forumom ISDN # xDSL # Cable # ...
Dosad je to stvaralo zbunjozu, a evo zadnjih tjedan dva, slične rasprave se vode i u ISP forumu i u ISDN # xDSL # Cable forumu.
Znači, trebalo bi ih nekako "utopiti" u ISDN # xDSL # Cable # ... Ili možda sve skupa preimenovati u recimo "Fiksna telefonija" i sve staviti kao podforume. Primjer
Forum: Fiksna telefonija
Podforumi:
1. Fiksni operateri
2. ISP-ovi
3. ISDN # xDSL # Cable (tehnička pitanja)
ili jednostavno kao jedan forum
Forum: Fiksna telefonija - i sve što ju prati (ISDN, DSL, Cable, ISP, Operateri)
Ovo bi trebalo rezultirati ne duplanjem tema u dva ili više foruma i/ili lakše snalaženje, a i izbacili bi se fiksni operateri i isp-ovi iz mobilog dijela foruma.
kako bi bilo da se u Oglasniku napravi poseban podforum za Procjene?
mislim da bi bilo dobro kad bi se te teme odvojile od oglasa u kojima se nešto prodaje.
pa procjene se mogu postat u Mobilni Telefoni - općenito.= Citat =:
Izvorno postao nijala
imaš pravo, može i tu, ali bi bilo zgodno kad bi sve bilo na jednom mjestu.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
obzirom de nokia ima podforum "nokia symbian" , da se i "sony-erricson uiq-symbian" stavi u podforum sony ericsona jer mislim da u njegov root podforum rijetko neko zalazi. dosta ljudi je imalo SE smartfonove, više ih nemaju, a puno znaju o njima. ne znam, možda kakam , al sam friški p900 i nemam pojma ni kaj bi pito o njemu, pa tjeram vodu na svoj mlin. s N6600 nisam imao takvih problema jer je mob jednostavan i glupav (ne vrijeđam), a ovaj očito ima mogućnosti koje ja vjerojatno nikad neću iskoristit. :comp: ;D mislim, ako postavim neko pitanje u SE podforum , otjeraćete me u uiq, a tam mislim da niko ne gleda , osim oni koji znaju što hoće!!:rolleyes:
Zašto misliš da tamo nitko ne gleda. Onaj koga zanima i tko ti zna odgovoriti sigurno gleda...= Citat =:
Izvorno postao tj1